Er kan weer meer gevaren worden!
Uitgegeven op 29-07-2020 om 21:58  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Het voorseizoen werd beheerst door de Covid-19 problematiek. Zowel het Wieringer Skuutje WR60 als de Wieringer Aak WR4 konden voor de lock-down nog net bij de werf van Maarten van der Kuijl in De Haukes op de kant worden gezet en hun jaarlijks onderhoud ondergaan. Daarna werden ze bij de Watersportvereniging Amstelmeer 'opgelegd'.

Inmiddels liggen de schepen, de WR4, de WR60 en de WR173, weer in de Historische Hoek van de haven van Den Oever en hoeft er niet meer met een beperkte bemanning gevaren te worden.Dit jaar gaan het Vistival, de Visserijdagen in Enkhuizen, de Flora- & Visserijdagen in Den Oever en Sail Amsterdam niet door. Dit betekent dat er dit jaar een behoorlijk gat geslagen wordt in de financiering van de schepen die maar deels door de reserves kan worden opgevangen.

Zeker nu dit jaar belangrijke inkomsten zijn weggevallen is de verhuur van het Wieringer Skuutje essentieel. Het schip is, inclusief schipper, te huur voor groepen tot circa 6 personen voor tochten van 3 tot 8 uur. Neem contact op als je geïnteresseerd bent in een Waddentocht. Per e-mail info@wr60.nl of per telefoon 06-2013 5337. Ook voor grotere groepen zijn er mogelijkheden.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klaas Wit, vissen op het Wad - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...