Aanbiedingen en nieuws van onze adverteerders
Uitgegeven op 06-02-2023 om 12:24  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De aanbiedingen en nieuwsberichten van en over onze adverteerders staan in één artikel. Dagelijks wordt dit bericht aangepast. Dit artikel is voor onze adverteerders een extra gratis mogelijkheid om acties en aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Voor onze reguliere adverteerders is plaatsing in dit artikel gratis. Ook andere bedrijven kunnen hier incidenteel adverteren. Vraag een prijsopgave via adverteren@wieringernieuws.nl.PRAXIS
Bekijk alle mooie aanbiedingen en de nieuwste folder nu online:

KLIK HIER voor de acties en meer informatie bij PRAXIS
BAKKERIJ DUNSELMAN


UW SLAGER OTTENS
MEAT EN MEALS

Dagverse maaltijden uit de keuken van onze slagerij

MEAL DEAL, PROFITEER ELKE WEEK VAN EEN OVERHEERLIJKE MAALTIJD, EXTRA VOORDELIG

Deze week: LASAGNE

Dagverse lasagne op authentiek

Italiaanse wijze bereid !

SPECIAL MEAL, ELKE 2 WEKEN EEN BIJZONDERE MAALTIJD. SAMENGESTELD DOOR ONZE CHEFKOK

We hebben nu: TIROLER GROSTL

Een smaakvol recept rechtstreeks uit de Alpen

RUNDERRIBLAPPEN 900 GRAM € 9,99
SCHOUDERKARBONADE 600 GRAM € 3,99
GEHAKTBALLEN (naturel of gepaneerd) 360 GRAM € 2,99
SCHARREL KIPFILET 400 GRAM € 4,99
ACTIE SCHOUDERHAM 150 GRAM € 1,49
ACTIE BLIKBOTERHAMWORST 150 GRAM € 1,49
ACTIE SNIJWORST 150 GRAM € 1,49


WEEKEND 4 DAAGSE DO 9FEB/VR 10FEB/ZA 11FEB/ZO 12FEB

WILDZWIJNBIEFSTUK (op = op) 250 GRAM € 4,99

Kijk ook eens op onze nieuwe FACEBOOK PAGINA en like ons :
uwslagerpietottens


TUTTO
PIET HOOIVELD GROENTE EN FRUIT


Wij staan zaterdag weer met veel vers fruit en groente.


We hebben nog super lekkere peren doyenne du comice
Ook al het citrus fruit is super op het moment,
Portugese hand sinaasappels de beste die er zijn
maroc mandarijnen zoet sappig en pitloos
En nog lekkere Elstar appels van onze eigen tuinder

Op zaterdagochtend staan Piet en Age met hun groente- en fruitkraam op het Kerkplein met mooie verse streekproducten en mooie Hollandse producten
Wij zien jullie graag zaterdagochtend bij ons aan de kraam
KLEIMEER ASSURANTIËN


HIPPOLYTUSHOEF - Nog even en u kunt de radio of tv niet aanzetten zonder een reclame te horen over zorgverzekeringen. Bij de een krijgt u een elektrische tandenborstel (goedkoopste model) en bij een ander korting op een sportclub als lokkertje. Ze pretenderen allemaal de goedkoopste zorgverzekering te hebben en een hele goede zorgvergelijker (zoals Independer) zodat u de beste zorgverzekering kunt afsluiten??Dat kan natuurlijk niet en een zorgverzekering is geen pakje boter!
Kleimeer Assurantien doet al jaren zorgverzekeringen en alleen de beste zorgverzekering met vrije zorgkeuze die adviseren wij aan onze relaties. Collectiviteiten zijn per 1-1-2023 op de basisverzekering ook verledentijd. Als u nu een collectief heeft is de premie dus extra verhoogd omdat deze korting nu definitief is komen te vervallen. U bent dan naast de nominale verhoging per 1-1-2023 nog 5% duurder uit en dat wordt niet duidelijk omschreven.

Wij doen geen natura en budget zorgpolissen met een hoge eigen bijdrage als u naar een niet gecontracteerde zorgverlener gaat. Wij willen dat u zelf kunt bepalen naar welk ziekenhuis, specialist en of kliniek u gaat. Immers u wilt toch ook de beste zorg als u een behandeling moet ondergaan!

Kleimeer Assurantien heeft de beste zorgverzekering met vrije zorgkeuze tegen de laagste premie. Daarnaast ook uitstekende aanvullende pakketten die een goede dekking hebben voor bijvoorbeeld fysiotherapie, tandarts en orthodontie.

U wordt altijd geaccepteerd ook al heeft u lopende zorgkosten. Wij helpen u bij een geruisloze overgang en bij ons kan alles nog per telefoon, post, mail, app of u komt gewoon langs met al uw vragen.

Alleen voor het beste gaat u naar Kleimeer Assurantien. Kom langs op ons kantoor aan de Hoofdstraat in Hippo en wij leggen u uit welke zorgpolis en dekking voor u het beste is.
Niet alleen voor uw zorgverzekering maar ook voor uw overige verzekeringen gaan wij voor kwaliteit en laat u verrassen dat wij vaak ook daarop kunnen besparen door maatwerk.
Sluit u in december uw zorgverzekering bij ons of een andere verzekering dan trakteren wij in de maand december op een zakenbon die u kunt verzilveren bij de middenstand op Wieringen.

Koop lokaal en zorg dat de middenstand ook blij is met zijn winkel en kan blijven bestaan.ZEEVERSE VISMARKT


DEN OEVER - De ZeeVerse Vismarkt is overgegaan naar een nieuw management. Vanaf 21 januari wordt de populaire zaterdagmarkt in de visafslag georganiseerd door de familie Gerssen uit Den Helder en Westerland.De redactie ontving het volgende bericht:

Wij willen jullie graag laten weten dat de ZeeVerse Vismarkt van Den Oever wordt voortgezet door vishandel 'De Noordzee' uit Den Helder. Zij organiseren ook iedere week de vismarkt van Den Helder op vrijdag.

Er zal voor u weinig veranderen en u kunt de bestellingen voorlopig nog gewoon plaatsen via de website www.versevis.nl

Mocht u vragen hebben dan kunt u hen bereiken via:

Willem Gerssen 0622791930
Bianca 0613398098

Met vriendelijke groet,

Medewerkers ZeeVerse Vismarkt Den Oever


Deze week spreken wij de nieuwe organisatoren en melden op deze site hun plannen en doelen voor de komende tijd. Het mag bekend zijn dat na de sluiting van de visafslag in Den Helder de visafslag in Den Oever een meer prominente rol kan krijgen, dit ook omdat Den Oever goed bereikbaar is vanaf de (snel)weg en de afslag in Den Oever goed functioneert.

Bestellen kan via de webshop of via info@versevis.nl


REPARATIEBEDRIJF WEIJERS


Reparatiebedrijf Weijers kado-tip:Laat uw videoband met familiefilms en speciale gebeurtenissen overzetten op DVD-schijf of USB-stick. Leuk om te hebben of weg te geven. Informatie kunt u verkrijgen in de winkel aan de Parklaan.


TUTTO WOONSTIJL


Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of (nieuwe) locatie voor je onderneming? Dan is dit misschien jouw kans!
Sinds afgelopen juli hebben wij een ruimte beschikbaar die we jou graag aanbieden om in te kunnen starten.
Heb je interesse en wil je je ideeën aan ons voorleggen, dan denken we graag met je mee en kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken. Winkel-, praktijk- of kantoorruimte, alles staat open!
Kom dus gerust eens vrijblijvend bij ons langs en ontdek de mogelijkheden.


WIERINGER VISHANDEL BERT MULDER
Div soorten verse Noordzee vis en Zalm voor een redelijke prijs.
Wieringer Vishandel, Bijldwarsstraat 4, Hippolytushoef
gelieve van te voren ff te bellen of app ivm met de regels van het RIVM bij het afhalen, en om uw bestelling te plaatsen. 06-55327301

SUPER AANBIEDING!!!!!

1 kg sliptong voor € 22,50
panklaar

Div soorten verse Noordzee vis en Zalm voor een redelijke prijs.
Wieringer Vishandel, Bijldwarsstraat 4, Hippolytushoef
Wij leveren uitsluitend op bestelling.
Gelieve van te voren ff te bellen of app om U bestelling te plaatsen. 06-55327301
1 kg Sliptong € 22,50
500 gr Verse Kibbeling van Kabeljauw € 7,50
1 kg Kabeljauwfilet met huid € 21,50
1 kg Zalmfilet € 20,50 (ook in mootjes verkrijgbaar)
100gr Gepelde Hollandse Garnalen € 5,--
1 kg Ongepelde Hollandse Garnalen € 12,00 (grote sortering)
1 kg Scholfilet € 15,-- (4 à 5 stuks)
Verse Tonijn € 4,00 p/100grDagbesteding Het Groene Huijs

SLOOTDORP - Corina Groeneweg en Selina Velthuijsen zijn de drijvende krachten achter dagbesteding Het Groene Huijs. De dagbesteding is bedoeld voor ouderen met een geheugenprobleem, die nog zelfstandig wonen. Zij krijgen ondersteuning bij het structureren van hun dag en het onderhouden van sociale contacten.

Corina en Selina hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de zorg opgedaan en zijn professionals. Het ontbreken van dagbesteding voor ouderen met een geheugenprobleem in de Wieringermeer en op Wieringen deed hen besluiten Het Groene Huijs op te starten. De dagbesteding is gevestigd in een typische Wieringermeerboerderij aan de Schelpenbolweg 4. Ouderen met een geheugenprobleem zijn vooral dementerenden. "Het ontbreekt hen aan structuur. Ze vergeten bijvoorbeeld wel eens om te eten of doen herhaaldelijk dezelfde boodschappen", geeft Corina als voorbeelden. "Dat vraagt extra zorg van mantelzorgers." Die mantelzorgers worden dankzij de dagbesteding ontlast en krijgen zo tijd voor zichzelf. De nodige structuur vinden cliënten op maandag, dinsdag en donderdag in dagbesteding Het Groene Huijs.Maximaal 10 ouderen worden drie dagen per week ontvangen in de gezellige grote huiskamer. Er is een grote zonnige tuin met een rustig terras. De ontvangst begint om 10:00 uur met koffie. Aan cliënten die dat willen wordt de krant voorgelezen. Tussen de middag wordt een gezonde lunch geserveerd, bij voorkeur met ingrediënten uit eigen tuin. Samen met de cliënten wordt ook wel soep of taart gemaakt. Er zijn creatieve activiteiten, zoals muziek, maar ook spelletjes of bingo staan op het programma. Verder is er ook ruimte voor hobby's van cliënten. Soms hebben activiteiten een therapeutisch doel. Om 16:00 uur zit de dag er op. "We houden het simpel en ongedwongen onder het motto 'niets moet, alles mag'."

Belangstellenden kunnen contact opnemen met de initiatiefnemers via info@hetgroenehuijs.nl of 06 4807 7691.
Kijk voor meer informatie op www.hetgroenehuijs.nl.


CAFÉ RESTAURANT WADDENZEE
VAN MOOK COMPUTERS EN ICT


Inkt, batterijen, game spullen, geheugenkaartjes, verder alles wat u nodig heeft voor telefoon en computer. Regelmatig scherpe aanbiedingen. Reparaties vanaf nu in de werkplaats op Zandburen.

KLIK HIER voor informatie.


RL-WHEELS

NIEUW bij RLWheels!!!
Vanaf deze week starten wij met iets nieuws... het ARTIKEL VAN DE WEEK!
Iedere week een ander artikel met een super korting!
De korting is de hele week geldig, ook als we het artikel voor u moeten bestellen. Maar op=op! Kijk op onze Facebook pagina!


COMMANDEUR BOUWONTWIKKELINGWij werken voor zowel particulieren als bedrijven en hebben een goed contact met diverse bouwbedrijven.

Geen project is te klein of te groot voor ons.

Neemt u eens een kijkje op onze website of Facebookpagina.

Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.Ontwerp: Commandeur Bouwontwikkeling

André Commandeur
Commandeur Bouwontwikkeling
Oosterkwelweg 3,
1771 MH Wieringerwerf
Tel: 0227 60 06 60
info@commandeurbouwontwikkeling.nl
www.commandeurbouwontwikkeling.nlVAN MOOK & BAKKER


Nog jaarlijks overlijden er mensen aan CO vergiftiging (koolmonoxide), voorkom dit en laat de vakman uw ketel checken!


FOTOGRAFIE HENK-JAN WITTINKTrouwreportages Henk-Jan Wittink 06 - 51 333 709 Dit jaar gratis foto's van de feestavond, informeer naar de voorwaarden. Let op! De meeste stelletjes trouwen in de zomer, reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
VAN MOOK & BAKKER
Ook adverteren op Wieringernieuws? Neem contact op met adverteren@wieringernieuws.nl
(advertentie)
Actueel...
08-02-2023 Start Stoomseizoen
08-02-2023 Actie 30dagengezonder
08-02-2023 Voorstel extra ondersteuning 17 woningbouwlocaties
08-02-2023 Vrijwilligersvacature
08-02-2023 Nipte overwinning Blauwe Laken op R.K.B.C. 28 - 24
08-02-2023 Dartclub Wieringen
08-02-2023 Vrijdagmiddag borrel café Waddenzee
08-02-2023 Tijdreizen in de keersluis bij Kornwerderzand
08-02-2023 Line-up Julianapop bijna compleet: zaterdag 11 februari begint de voorverkoop!
07-02-2023 Line-up Julianapop bijna compleet: zaterdag 11 februari begint de voorverkoop!
07-02-2023 Workshop vogels tellen op 14 februari natuurvereniging Wierhaven
07-02-2023 CDA wil verbod op vis- en vleesreclame van tafel hebben
07-02-2023 Ingezonden bericht namens 'Red de Wieringermeer'
07-02-2023 Wooncompagnie verduurzaamt snel 3.000 huurwoningen met zonnepanelen van Zonzo
07-02-2023 Nieuwe LEADER-strategie voor leefbare, duurzame en vitale Kop
07-02-2023 GV Dos Den Oever turnsters allemaal door naar de teamfinale
07-02-2023 Poesjes vermist
07-02-2023 Overleden de heer Pol
06-02-2023 Omscholen tot online marketeer? Wat heb je daarvoor nodig?
06-02-2023 Asieldier van deze week poes Fiona
06-02-2023 Recordaantal van 16 partijen doen mee aan waterschapsverkiezingen
06-02-2023 Rijk en provincie ondertekenen afspraken voor nieuw hoogspanningsnet Noord-Holland Noord
06-02-2023 Vrijwilligers gezocht voor de Oekraïense opvanglocatie Molenweid
06-02-2023 Aanbiedingen van onze adverteerders in Hollands Kroon
06-02-2023 Programma ZZV Succes
06-02-2023 Kerknieuws
05-02-2023 Ruime zege voor Succes in Heerhugowaard
05-02-2023 Uitslagen v.v. Succes
05-02-2023 Oproep
05-02-2023 Wieringers in het buitenland
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Te koop BMW 323 Ci Executive bouwjaar 2000
€ 6.500,-

Te koop Mitsubishi colt bouwjaar 2012
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zeewier lossen op de haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...