Succes ontwikkelt door
Uitgegeven op 21-04-2021 om 10:56  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In coronatijd is v.v. Succes volop in beweging met een wekelijks programma en is daarbij ook volop in ontwikkeling. Bij Succes is de breedtesport belangrijker dan de prestatiesport, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor talent.

Ontwikkeling
V.v. Succes is een club in beweging en heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt naar een toekomstbestendige vereniging. De komende jaren gaat Succes nog meer investeren in de jeugd. Er is reeds een grote groep enthousiaste trainers, (oud)spelers en bestuursleden, maar een belangrijke verbindende schakel voor de jeugd in dit geheel ontbrak nog. Na het volgen van de clubontwikkelingsbijeenkomsten van de KNVB bleek dat deze verbindende schakel de Hoofd Jeugdopleidingen is.

Hoofd Jeugdopleiding
Enkele weken geleden zette Succes daarom een vacature uit voor een Hoofd Jeugdopleiding. Na diverse kandidaten gesproken te hebben, is de keuze gevallen op 2 bekende gezichten binnen de vereniging. Vanaf komend seizoen zal deze functie worden ingevuld door Raymond Huizing en Niels de Wit. Beiden zijn al jaren betrokken bij onze vereniging als trainer/leider.


Niels en Raymond voor de Succes tribune

Verbindende schakel
Samen met de jeugdafdeling zullen Raymond en Niels een belangrijke rol gaan spelen in de verdere ontwikkeling van onze jeugdspelers én jeugdtrainers. Voordat zij aan de slag gaan, zullen zij de komende maanden een intensief traject vanuit de KNVB doorlopen om klaargestoomd te worden voor hun nieuwe rol.

Lid worden?
Wil je ook weer eens wat anders doen dan thuis zitten en ook nu in de buitenlucht sporten? Meld je dan aan bij via de website www.vvsucces.com. Voor informatie mail info@vvsucces.com.
(advertentie)
Praxis op nieuw sponsordoek bij vv Succes
Uitgegeven op 17-04-2021 om 22:37  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Praxis Hippolytushoef en Wieringerwerf dragen vv Succes een warm sponsorhart toe. Zo hebben zij, en de voorgangers op hetzelfde adres, al vele jaren een reclamebord langs het a-veld staan.


In nabije verleden waren zij ook shirtsponsor van ons derde elftal. De sponsoruitingen zijn nu uitgebreid met een sponsordoek. Dit opvallende gele doek is onlangs opgehangen door de leden van de sponsorcommissie. Succes is erg blij met deze trouwe sponsor.

Ook interesse in sponsoring van Succes? Kijk dan naar de mogelijkheden op www.vvsucces.com/sponsoring
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
CoronaMelder-app nuttig voor buitensporters
Uitgegeven op 16-04-2021 om 19:15  |  link  |  bewaar  |  print

Voor welk sportmaatje download jij CoronaMelder?

Vóór corona sportte ruim 70% van de Nederlanders minimaal één keer per week. Tijdens de lockdown in januari deed slechts 49% van de Nederlanders één keer per week aan sport. Dat blijkt uit cijfers van NOC*NSF. Nu volwassenen weer met vier personen buiten mogen sporten, wordt verwacht dat Nederlanders de komende tijd vaker hun sportkleding aantrekken. Voor deze buitensporters is de CoronaMelder-app nuttig.

Sport is goed voor de gezondheid. Het is dan ook een belangrijke ontwikkeling dat volwassenen weer in kleine groepen onder begeleiding mogen trainen. Tegelijkertijd ontstaan er door deze versoepeling meer risicovolle ontmoetingen.

Voorkom dat je onbewust anderen besmet
Uit doorlopend onderzoek onder leiding van Prof. dr. Wolfgang Ebbers van de Erasmus Universiteit blijkt dat 7 op de 10 mensen die een melding in CoronaMelder kregen sneller in beeld kwamen voor het bron- en contactonderzoek. Dat is belangrijk, aldus Ebbers. "Als je een melding via CoronaMelder krijgt, weet je dat je meer kans hebt om besmet te zijn. Zo kun je eerder maatregelen treffen om te voorkomen dat je onbewust sportmaatjes of mensen in jouw omgeving besmet. Want ook voordat je klachten krijgt, kan je al besmettelijk zijn."

Zo download je CoronaMelder
Heb je de app nog niet gedownload? Ga naar de App Store en de Google Play Store om CoronaMelder te downloaden. In een minuut zet je de app op je mobiel. Het gebruik van de app is altijd vrijwillig.

CoronaMelder in het kort

Lees verder...
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Sportcampus voor iedereen… behalve voor de duikers van Zeus Faber
Uitgegeven op 15-04-2021 om 21:42  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het bestuur en de leden van de duikvereniging van Zeus Faber zijn diep teleurgesteld in de Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW).

Wat in 2019 zo mooi leek te beginnen, alle plannen voor een mooi multifunctioneel sportcomplex, met diverse overleggen over en weer blijkt nu allemaal voor niets te zijn geweest. SSWW heeft haar eigen plan, en geeft geen gehoor aan de gebruikerswensen van hun enige huurder Zeus Faber. Vreemd natuurlijk, zeker omdat zij eerder aangaven dat hun huurder erg belangrijk voor ze is, ook gezien de wens om lifeguards van de vereniging in te willen zetten.


Na 2 jaar van gesteggel over een compressorruimte, waarvan al vroeg de eisen en mogelijk heden zijn verstrekt, raakte elke keer de gegevens kwijt of werden deze niet goed begrepen. Ook opslagruimte(n) is erg problematisch in het nieuwe plan. Waarbij Zeus Faber al diverse malen haar zorg heeft geuit hoe dat dan wel niet moet gaan al zouden er meer verenigingen in het zwembad komen in de toekomst. Immers, men wil minstens 40 jaar met dit bad doen.

Het nieuwe bad blijft dezelfde afmetingen houden en wordt 2 meter diep, wel is er in de lengte een beweegbare bodem en beweegbare wand gepland. En nu juist dat is het probleem. Je kan dus niet van ondiep naar diep zwemmen, wat is vereist bij het leren duiken (en ook bij snorkelen wordt dit gebruikt). Nee, je moet dan uit water stappen om naar het andere gedeelte over te stappen.

Dat het bestuur van Zeus Faber heeft aangegeven dat dit voor hen niet werkbaar is, is geen gehoor aangegeven. Ook is door hen aangegeven dat voor andere gebruikers ook niet wenselijk en handig is. Besluitvorming is blijkbaar in vroeg stadium geweest, men wil niet een beweegbare bodem in de breedte. In elk overleg hierover stuitte de leden van Zeus Faber tegen de halsstarrigheid hierin van De Stichting, deze wilde pertinent hier niet aan tornen. SSWW geeft aan er voor iedereen er te zijn en iedere sporter te faciliteren in zijn of haar sport. Zij luisteren naar iedereen. Ook tijdens het laatste overleg werd dit nogmaals benadrukt.

En juist naar Zeus Faber wordt niet geluisterd. Zelfs in het verslag van het laatste gebruikersoverleg staan de diverse vragen die gesteld zijn door de bestuursleden niet genotuleerd. Diep teleurgesteld is het bestuur sinds het laatste overleg met SSWW op 14 april, en vooral ook bezorgd over de toekomst van het nog te realiseren zwembad.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Prima testresultaten ZUWI HD-Racing op Hockenheim
Uitgegeven op 14-04-2021 om 00:20  |  link  |  bewaar  |  print

HOCKENHEIM - Wieringer/Staphorster raceteam tevreden na twee dagen testen in Hockenheim, vol vertrouwen naar eerste races. Breezander en ex-coureur Ron Looijesteijn (voor iedere keer als je zijn naam verkeerd schreef voor een Euro zou hij rijk geworden zijn) levert de uitlaatsystemen. Rick gaat Arata in de markt zetten.Prima verlopen test op Hockenheim. Rick nestelde zich al snel tussen de toppers in zijn klasse. Twee dagen voor het eerst echt op de nieuwe YAMAHA R6 voluit testen op het wereldberoemde Duitse circuit. Rick reed al snel rappe rondjes en kon lekker veel kilometers maken. Omdat Harm had gekozen voor harde banden en het erg druk was op de baan met zo'n 140 (!!!) deelnemers zat er geen toptijd in, maar dat komt later nog wel. Eerst vertrouwd met de motor geraken en veel afstellen was het doel. Dit is zeker gelukt, daar ging het om! Het team kijkt vol vertrouwen uit naar de eerste twee wedstrijden in Duitsland, Wieringernieuws houdt u op de hoogte.


Alle wedstrijden van het IDM zijn live te volgen op televisie of op uw computer/telefoon. Via YouTube worden deze rechtstreeks gestreamd inclusief commentaar.


Nelon Racing en ZUWI zijn samen eerder opgetrokken met Ron Looijesteijn uit Breezand. Telg uit een beroemde wegrace familie. Ron levert nu de uitlaatsystemen voor de YAMAHA, het team is blij met deze samenwerking. Ook met de hulp van Brian Slooten en Kevin van Leuven, twee coureurs die hun sporen verdiend hebben en achtergelaten op het asfalt.


En Ron kon ook wel even snel rondgaan. (Foto Henk-Jan Wittink)


Het programma, dat worden kilometers maken.


Eén van de trotse sponsors.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
ZomerBoost voor sportaanbieders
Uitgegeven op 13-04-2021 om 13:31  |  link  |  bewaar  |  print

Team Sportservice geeft de zomer van 2021 een positieve en sportieve boost. Met de promotiecampagne ZomerBoost zorgen sportaanbieders dat er leven is op de sportvelden en in de accommodaties. Alle sportaanbieders kunnen meedoen aan de campagne. Om aanbieders de mogelijkheden te laten zien, is er woensdag 21 april een gratis digitale bijeenkomst.

Aanmelden voor de digitale informatiebijeenkomst kan via de website van Team Sportservice. Meer weten? Neem contact op met verenigingsadviseur Nanda Timmerman: ntimmerman@teamsportservice.nl.


Buurtsportcoach Joyce van Tunen legt uit wat ZomerBoost inhoudt

"Eigenlijk is het heel simpel", stelt Nanda Timmerman. "De vereniging of sportorganisatie zet het aanbod zelf op onze aanmeldsite en wij zorgen voor de ondersteuning met onder andere webinars, communicatiemiddelen en een promotiecampagne."

Alle aanbod op platform
De sportaanbieder bedenkt zelf het speciale zomeraanbod en werkt de plannen ook uit. Nanda Timmerman: "Je kunt kiezen voor aanbod voor een bestaande doelgroep, maar ZomerBoost is de uitgelezen manier om eens nieuw aanbod voor een nieuwe doelgroep uit te proberen."
De ZomerBoost-campagne loopt van 21 juni tot eind augustus. Binnen die tijd kan de aanbieder zijn of haar activiteiten op het regionale platform Noord-Holland Actief zetten.

Sociaal leven

Lees verder...
(advertentie)
Op zoek naar vossen met Team Sportservice
Uitgegeven op 08-04-2021 om 15:15  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN – Ineens duikt daar een amazone op uit de bosjes. En een stuk verderop loopt iemand met een zwemband rond zijn middel en een duikbril op het hoofd. “Zie ik het goed?”, denk je, “en wat doet die daar?” Je hebt zojuist twee ‘vossen’ ontdekt. Nog maar dertien te gaan. Of als je de kleine ronde doet nog maar zes. Het gaat over de vossenjacht. Een idee van Team Sportservice om inwoners van Schagen op een speelse manier in beweging te krijgen. Het spel is woensdag 21 april. Ook als je in Hollands Kroon woont kun je meedoen.


Terwijl ze in België op 21 april buitenspeeldag vieren, gaan in de gemeente Schagen volwassenen en kinderen op zoek naar verstopte vossen. Marjolein Hagen van Team Sportservice legt het spel uit: “Een vossenjacht is een soort speurtocht waarbij je op zoek gaat naar personen in de wijk. Wij hebben gekozen voor Hoep Zuid. Maar let op, ze kunnen zich ook verplaatsen door de wijk. De deelnemers starten bij onze tent. Die kun je niet over het hoofd zien. Dat is het start- en finishpunt. Alle vossen zijn verkleed en beelden een bepaalde sport uit. Heb je er eentje gevonden, dan voer je een kleine beweegopdracht uit met je groepje. Als je dat gedaan hebt, krijg je een letter. Met die letters maak je een woord. Heb je alle vossen gevonden en het woord geraden, dan kom je weer terug bij het startpunt en ontvang je een herinnering en een gezond tussendoortje.”

Partytent is start en finish
Om het volgens de coronamaatregelen te kunnen organiseren, heeft Team Sportservice vier starttijden ingepland. De eerste groepen gaan om 14.15 uur weg. Daarna volgen nog drie groepen steeds een kwartier later. Aanmelden kan per groep van maximaal tien personen, waarvan vier volwassenen. Het startpunt in Hoep Zuid is achter het station op de parkeerplaats P+R, te herkennen aan de grote partytent met het logo van Team Sportservice.

Grote en kleine ronde
“Om het uitdagend te houden voor alle leeftijden hebben we twee rondes gemaakt. Een mini-variant waarin je acht vossen moet zoeken en een XL-versie met vijftien vossen. Ook mensen met een beperking kunnen meedoen.”

Stuk fruit en aandenken
Aanmelden kan via de inschrijfsite Actief in Noord-Holland. De kosten bedragen 2 euro per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een stuk fruit en aandenken.

Meer weten? Neem contact op met Marjolein Hagen via mhagen@teamsportservice.nl of bel naar kantoor: 0224-214774.
(advertentie)
Johan de Does viert 30-jarig jubileum!
Uitgegeven op 06-04-2021 om 19:27  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Vandaag is het 30 jaar geleden dat Johan voor het eerst als tennisleraar de baan betrad. Waarschijnlijk was het toen mooi zonnig lenteweer.Vandaag was van een andere orde, onder de overkapping op het park van t.c. Hippo kon men schuilen voor een flinke hagelbui. Om Johan te feliciteren met zijn jubileum heeft de jeugd van t.c. De Maaier, t.c. Hippo en t.v. De Vlieter gezamenlijk een mooi boek gemaakt, vol met felicitaties en mooie herinneringen.

Liesbeth gaf namens de besturen van Hippo en De Vlieter Johan een dinerbon van restaurant Bruisend.
(advertentie)
Asahi-San gaat plantjes verkopen
Uitgegeven op 05-04-2021 om 12:17  |  link  |  bewaar  |  print

(advertentie)
Slagerij Ottens
Succes met straatvoetbal
Uitgegeven op 03-04-2021 om 22:29  |  link  |  bewaar  |  print

Hippolytushoef – Zondag 28 maart ging de zomertijd in en werd er bij voetbalvereniging Succes de zomertijdclinic gehouden. Een gelegenheid om iets bijzonders te doen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen; een nieuw seizoen waarin (hopelijk) weer normaal kan worden gevoetbald. Succes organiseert sowieso elke week al corona- activiteiten, maar deze week was het verzetten van de klok naar zomertijd aanleiding voor iets bijzonders.


Trick van de trainers van streetkings

Streetkings
Met ondersteuning van het sportakkoord was het mogelijk om een clinic van Streetkings te organiseren. StreetKings houdt zich bezig met straatvoetbal en het doorgeven van de passie voor straatvoetbal. De captain van streetkings is Edward van Gils. Behalve aanvoerder van zijn eigen straatvoetbalteam, is hij ook aanvoerder van het straatvoetbalteam van voetballegende Ronaldinho (Ronaldinho Globe Street Team). Je hebt hem misschien ook wel eens gezien in een tv-commercial met Ruud van Nistelrooy of terwijl hij een balletje trapte met de grootsten der aarde zoals Maradona, Neymar of Messi.

Training
De trainers van streetkings waren al vroeg bij Succes om een trainingsparcours uit te zetten. Nadat de deelnemers dit uitdagende parcours hadden doorlopen, was er een afsluitende partij tegen de trainers van Streetkings (alles conform de coronaregels). Tijdens deze partij vlogen de panna’s en andere tricks je om de oren.Programma
Succes gaat nu weer verder met het coronaprogramma en organiseert ook nog voetbal & fun voor leden en niet-leden. Elke week onderlinge wedstrijden, parcourstraining, clinics van de hoofdtrainer en andere verrassingen.

Het nieuwe seizoen
Het nieuwe seizoen begint dichterbij te komen en de verwachting is dat er dan wel weer in competitieverband kan worden gevoetbald. Wellicht is dan de kantine nog dicht en ook nog zonder publiek, maar dat mag de pret niet drukken. Lekker voetballen met je team, vrienden/vriendinnen maken, leren winnen en verliezen: voetbal is de mooiste bijzaak.

Lid worden?
Wil je ook weer eens wat anders doen dan thuis zitten en ook nu in de buitenlucht sporten? Meld je dan aan bij via de website www.vvsucces.com. Voor informatie mail info@vvsucces.com.
(advertentie)
Virtuele 40MM sponsorwandeltocht
Uitgegeven op 02-04-2021 om 16:59  |  link  |  bewaar  |  print

Sinds jaar en dag is het een feit: op de zaterdag na Hemelvaartsdag vindt de sponsorwandeltocht van de 40MM plaats. Alle 40MM wandelaars lopen om sponsorgeld bijeen te brengen waarmee alle 40MM projecten kunnen worden ondersteund. Dit betreft vele kleinschalige projecten in de minder ontwikkelde landen. De wandeltocht wordt gekenmerkt door de gezellige sfeer. Het straalt plezier uit van zowel de wandelaars als de talloze vrijwilligers om er een geslaagd evenement van te maken.

Helaas kan door corona dit jaar de wandeltocht niet in de bestaande vorm plaatsvinden, maar gelukkig wel in een nieuwe vorm: een virtuele sponsorwandeltocht! Dit betekent dat de wandelaars helaas niet kunnen genieten van het mooie parcours, maar dat de wandelaars zelf mogen bepalen wanneer, waar, welke en in hoeveel dagen zij hun gewenste afstand lopen! Uiteraard mag er ook voor gekozen worden om niet de gehele 40 km te lopen. Dit alles wordt geregistreerd in een speciale app. De organisatie heeft de maand mei dan ook uitgeroepen tot '40MM mei wandelmaand'. Een totaal nieuwe opzet, maar wel passend voor deze tijd. Juist nu is het zo belangrijk om te sporten en fit te blijven, dus de hoop is om vele wandelaars jong en oud (uit heel West-Friesland en daarbuiten) te kunnen motiveren om sponsorgeld in te zamelen en de wandelschoenen aan te trekken!

Ga naar www.40mm.nl en schrijf je in. Dit kan tot uiterlijk 30 april! Verdere informatie is beschikbaar op de site en ontvangt u na inschrijving per e-mail.

Lees verder...
(advertentie)
Jaar lang gratis Taakie voor sportclubs
Uitgegeven op 02-04-2021 om 16:45  |  link  |  bewaar  |  print

NOORDKOP - De gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen geven met budget vanuit de lokale Sportakkoorden gratis jaarabonnementen op Taakie weg. Taakie is de digitale assistent vrijwilligerszaken die clubs helpt om vrijwilligers aan taken te koppelen. Clubs die gebruik willen maken van het aanbod kunnen zich aanmelden voor de digitale aftrap op maandag 19 april. Tijdens de webinar op deze dag wordt uitgelegd wat Taakie is en hoe je het makkelijk en snel in kunt zetten binnen de sportvereniging.

Het aanbod van de te vergeven abonnementen is beperkt en geldt alleen voor sportaanbieders die aangesloten zijn bij een van lokale Sportakkoorden. Nanda Timmerman is verenigingsadviseur bij Team Sportservice: "Het Sportakkoord wil partijen op alle vlakken, zoals zorg en welzijn, onderwijs, sport en het bedrijfsleven aan elkaar koppelen. Doel is een vitalere en gezondere samenleving. Aangesloten partijen kunnen ideeën indienen die ze alleen of samen met een andere partij uitvoeren. Vanuit het Sportakkoord is het mogelijk daar geld voor te krijgen wanneer nodig."Toelichting tijdens webinar
Om Taakie duidelijk toe te lichten, verzorgt Team Sportservice een webinar. Wie in aanmerking wil komen om een jaar lang gratis gebruik te maken van de app, moet zich aanmelden voor de digitale aftrap op maandag 19 april van 19:30 tot 20:30 uur. Zorg ervoor dat je wel ingeschreven staat als partner van het lokale Sportakkoord. Aanmelden voor de gemeente Hollands Kroon kan hier.

Match taak en gebruiker

Lees verder...
(advertentie)
Uw warme bakker!
April is Vriendjesmaand bij T.V. de Vlieter
Uitgegeven op 27-03-2021 om 12:20  |  link  |  bewaar  |  print

April is Vriendjesmaand bij T.V. de Vlieter, ben je tussen de 5 en 12 jaar oud? Dan kan je op de racketmiddagen kennis maken met tennis. De middagen zijn in 3 kleurvlakken verdeeld, gebaseerd op de kleuren van het KNLTB Tenniskids programma. Dit programma is voor kinderen t/m 12 jaar, met speciale ballen, banen en oefeningen leren kinderen de sport razend snel spelen!Indeling Racketmiddag:( alle vrijdagen in April)
Rood: kinderen van 5 tot 7 jaar, spelen van 14.30 tot 15.15 uur.
Oranje: kinderen van 8 tot 10 jaar, spelen van 15.15 tot 16.15 uur.
Groen: kinderen van 10 tot 12 jaar, spelen van 16.15 tot 17.15 uur.

Voor informatie en opgave
activiteitentvdevlieter@gmail.com

(advertentie)
Nieuwe Yamaha R6 voor ZUWI HD-Racing, Viking Reclame maakt haar mooi
Uitgegeven op 27-03-2021 om 03:26  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN STAPHORST - ZUWI Racing en HD-Racing bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. Na drie jaar in de Supersport 300 te hebben geracet is de overstap gemaakt naar de Supersport 600. Een groot verschil, de topsnelheid van de motor is om het maar even simpel uit te leggen verhoogd van 185 naar 250 kilometer per uur. Dit is een wezenlijk verschil, de jonge Staphorster coureur Rick Dunnik slaat hiermee een nieuwe weg in in het prestigieuze internationale IDM kampioenschap.


En dan moet er nog wel even wat werk verzet worden door Viking Reclame. De 'naakte' motor kwam vrijdag langs in Hippo. Richard gaat hard een het werk om de racemotor er net als vorig jaar uit te laten springen. Dit is hem wel toevertrouwd. De buitenkant wordt eerst nog bijgewerkt en gespoten bij Bert Pruim in Anna Paulowna. Na 7 april kunt u het resultaat zien. Rick is twee jaar achtereen als vice-kampioen geëindigd en start dit jaar in het 'grote werk'. De 600Supersport is een wezenlijk verschil met de SSP 300 klasse. Alle wedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden op televisie, de eerste kennismaking met de nieuwe Yamaha voor Rick is op 7 april tijdens een trainingsdag op Assen.
(advertentie)
Leren zeilen op het Amstelmeer
Uitgegeven op 24-03-2021 om 18:12  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Ook dit jaar mag er weer zeilles gegeven worden bij de Watersport Vereniging Amstelmeer. Jeugd en jong-volwassenen kunnen dus weer lekker trainen en leren zeilen.

Natuurlijk is de vraag: mogen ouders naar de trainingen van hun kinderen komen kijken? De vereniging moet voldoen aan de RIVM-regels en de richtlijnen van de veiligheidsregio NHN. Het doel is om ondanks Corona de zeillessen zoveel mogelijk door te laten gaan, maar zonder een grote groep mensen bij elkaar te brengen. Natuurlijk is hulp van de ouders nodig bij het in het water leggen van de boten. Als de boten eenmaal in het water liggen, mogen alleen nog de trainers bij de lessen zijn. Zij helpen de kinderen dus vervolgens met het optuigen van de boten. Voor de sporters geldt omkleden en douchen thuis. De toiletten zijn wel open.

Het nieuwe vaarseizoen nadert al met rasse schreden en velen zijn druk bezig met de voorbereidingen. De Watersportvereniging Amstelmeer afdeling opleidingen heeft de eerste gesprekken voor het lesseizoen er opzitten. De opleiders, allen CWO gecertificeerd, staan klaar om in het voorjaar weer zeilles te gaan geven. CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen en maakt deel uit van het Watersportverbond. De instructeurs (enthousiaste jonge vrouwen en mannen) voldoen aan de eisen die door de CWO worden gesteld om te mogen lesgeven. Zij werken volgens de nieuwste richtlijnen, waarbij veiligheid voorop staat.Deelnemers kunnen zich opgeven via de website van de Watersportvereniging Amstelmeer. Naast de praktijk van het zeilen wordt er tijdens de lessen ook aandacht gegeven aan zeiltheorie en leer je een aantal knopen om je boot goed vast te leggen.

Dit jaar wordt alleen opgeleid voor CWO 1, dat zijn de beginners. De kinderen moeten in bezit zijn van de zwemdiploma's A en B (veiligheid!) De lessen starten begin mei en worden gegeven op maandag en op vrijdag vanaf 18:30 uur. De laatste les is vóór de zomervakantie. Natuurlijk krijg je vooraf de nodige informatie.

Er zijn 10 boten en dat betekent ook 10 leerlingen. Wil je leren zeilen, schrijf je dan in via www.wvamstelmeer.nl.
(advertentie)
Wironruiters in de schijnwerpers
Uitgegeven op 13-03-2021 om 12:05  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Wironruiters laten zich zien op het reclamebord van Display Media Hollands Kroon langs de N99 in Den Oever. Je kan er niet omheen. Met een alles zeggende foto en de tekst 'Stop met dromen, start met rijden' hoopt de vereniging aandacht op zich te vestigen. Immers een paar minuten verder langs dezelfde weg tref je de locatie zelf.


Mies en Linda presenteren vol trots 'hun club'

Veel bekijks
Vanwege de unieke ligging langs de N99 trekt de advertentie veel bekijks. De foto komt maar liefst 1440 keer per dag langs. Daarbij rijden er per dag ruim 22.000 auto's aan voorbij. Het enorme scherm van ruim drie bij twee meter is goed zichtbaar voor alle voorbijgangers.

Activiteiten
De Wironruiters is normaliter actief in het aanbieden van vele diverse activiteiten op het gebied van paardensport en gebruikt hier actief de social mediakanalen voor om deze kenbaar te maken. Dat eerste zit er momenteel even niet in, echter wil de vereniging zichzelf wel nog laten zien. Daar is het plaatsen van een advertentie ideaal voor.

Dromen

Lees verder...
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Rabobank fleurt kantine Wironruiters op
Uitgegeven op 10-03-2021 om 12:24  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Dankzij de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging op 3 februari hebben de Wironruiters meerdere meubels gekregen van de Rabobank Kop van Noord-Holland; een hoog-laagbureau, vier hoge stoelen, een gezellig tafeltje voor twee en een ladekastje voor onder het bureau.

De meubelen zijn toepasselijk in de trailer geladen door Wendy en Linda van de Wironruiters (foto). De meubels hebben inmiddels een mooi plekje in de kantine van de rijvereniging gekregen en wachten op de bezoekers die hopelijk nog lang na gaan praten over hun belevingen bij de vereniging aan deze tafels en op de stoelen.

Sfeerverhogend
Naast de eerder opgehaalde kasten en tafel, hebben de Wironruiters nu ook een gezellige hoge tafel met felgekleurde stoelen eromheen. "We zijn heel blij met deze mooie meubelen", geeft Linda Koning aan, "je kunt niet om het setje felgekleurde stoelen heen. Ik kijk er nu al naar uit dat onze bezoekers daar nog na zullen praten na het deelnemen aan een van onze vele activiteiten."

Beursvloer

Lees verder...
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease
€ 12.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kooibos - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...
Buienradar: