Match ICT vanaf Morgen en Boel Skik
Uitgegeven op 21-01-2022 om 17:59  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Jeu de Boules vereniging Boel Skik uit Den Oever had voor de boekhouding en het internetbankieren een goede laptop nodig. De oude laptop was dusdanig verouderd, dat het daarmee niet meer veilig werken was. Secretaris Loes Boerdijk vroeg daarvoor de Hollands Kroonse Uitdaging om hulp. Door de goede contacten van de Uitdaging met ICT vanaf Morgen werd snel een match gemaakt. Als tegenprestatie komt er in het voorjaar een delegatie van ICT vanaf Morgen bij Boel Skik te boulen.Eén van de werkzaamheden van ICT vanaf Morgen is het refurbishen van laptops. Deze kunnen dan onder andere weer ingezet worden voor maatschappelijke doelen. De voorraad begint echter af te nemen. Afgeschreven, maar nog wel bruikbare, laptops kunnen daarom ingeleverd worden bij de Hollands Kroonse Uitdaging. Mail naar info@hollandskroonseuitdaging en het wordt geregeld.

Lees alles over ICT vanaf Morgen op de website ictvanafmorgen.nl.
Meer informatie over de Hollands Kroonse Uitdaging staat op hollandskroonseuitdaging.nl

Op de foto links Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen en rechts Loes Boerdijk van Boel Skik
(advertentie)
Uw warme bakker!
We mogen weer open, zwembad De Venne
Uitgegeven op 20-01-2022 om 09:44  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vanaf 15-01-2022 mogen de deuren weer openen voor alle zwemactiviteiten.

'Enige voorwaarden: een geldige QR code + ID (vanaf 18 jaar), een mondkapje in de droge ruimtes (vanaf 13 jaar) en 1,5 meter afstand (vanaf 18 jaar).

We hopen jullie snel te zien!

Personeel Zwembad de Venne.'
(advertentie)
Extra budget voor sportclubs
Uitgegeven op 03-01-2022 om 19:39  |  link  |  bewaar  |  print

Provincie geeft boost aan Sportakkoord

NOORDKOP - De provincie Noord-Holland stelt extra servicebudget beschikbaar voor sportclubs die (nog meer) willen inzetten op een club waar iedereen zich thuis voelt en met plezier kan sporten en bewegen. Dankzij dit budget kunnen sportclubs in Noord-Holland kosteloos gebruik maken van verschillende services uit het Nationaal Sportakkoord. Het gaat daarbij specifiek om de ondersteuningsmogelijkheden, zoals scholingen, workshops en begeleidingstrajecten, die helpen bij het creëren van een inclusieve, veilige en positieve sportclub.

Stappenplan
Meer weten over de stappen die een club moet zetten om ondersteuning te ontvangen? Check het stappenplan 'Hoe kan mijn sportclub ondersteuning ontvangen vanuit het Sportakkoord?' via clubbase.sport.nl.Sportclubs die graag gebruik willen maken van de ondersteuningsmogelijkheden binnen de thema's 'Inclusief sporten en bewegen' of 'Positieve sportcultuur' kunnen contact opnemen met hun lokale verenigingsondersteuner. De club gaat met de lokale verenigingsondersteuner in gesprek om zo samen te bepalen welke behoeftes en doelen de club precies heeft en welke service daar het beste bij aansluit. Vervolgens dient de lokale verenigingsondersteuner een aanvraag in via de Adviseur lokale sport. Na goedkeuring ontvangt de betreffende sportclub de ondersteuning en kunnen zij aan de slag met het realiseren van hun ambities.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Bram Schra kampioen quadcross
Uitgegeven op 22-12-2021 om 19:15  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Bram, nu 10 jaar, zit al op de quad vanaf dat hij 3 jaar en 9 maanden oud is. In het begin voor de fun maar al snel was duidelijk, dat Bram dit zo leuk vond dat hij er zijn sport van heeft gemaakt. Hij is op zijn 7e gestart met het rijden van wedstrijden bij de KNMV.Sinds dit jaar is hij overgestapt naar de MON, omdat de KNMV de juniorklasse heeft opgezegd vanwege te weinig aanmeldingen. Bram is kampioen quadcross geworden.Bij de MON is nog wel een juniorklasse waar Bram dit jaar heeft gereden met zijn apex 100cc quad. Er zijn dit jaar, ondanks alle corona maatregelen 9 wedstrijden georganiseerd. De plaatsten waar deze crossen zijn gehouden zijn: Utrecht, Berghem (2x), Geldermalsen, Overloon, Groesbeek, Deurne, Horst en Meijel.
Dat betekende al om 4 uur opstaan om op tijd op de crossen te komen. Maar daar heeft Bram gelukkig geen moeite mee als het om crossen gaat. De laatste wedstrijd, de finale, kon Bram niet rijden vanwege corona; super jammer natuurlijk.
Door de huidige lockdown is er nog geen huldiging geweest van de kampioenschappen. Maar dat houdt hij tegoed.

De leukste baan vond Bram de laatste baan in Horst. Die heeft een lange start, mooie bochten en zand. Het is daarbij ook wel de meest zware baan. Hij kon wel goed de geleerde technieken in de bochten toepassen
Bram gaat volgend jaar de overstap maken naar de quad special klasse.
Hij heeft een Yamaha raptor 250cc gekocht en helemaal opgeknapt. Dit is een schakel quad (foto rechts) en geheel nieuw voor hem.
Hij gaat komende 3 maanden leren wegrijden en schakelen om hopelijk 19 maart in Zijtaart weer aan de start te mogen staan!

Bram's ouders zijn heel trots op hem. Niet alleen met zijn welverdiende kampioenschap, maar ook omdat hij inziet dat zijn sport veel geld kost en er daarom zelf heel veel over heeft om te kunnen crossen. Vorig jaar is hij begonnen met kerstbomen ophalen / sparen, waren er 143! Dat is toch weer 3x een inschrijving voor een wedstrijd.
Hij is vanaf de zomer druk bezig met het maken van tweedehands (gratis opgehaald of voor een klein prijsje) fietsreparatie voor mensen.
En daar zullen zijn ouders hem ook altijd in helpen.

Graag wil Bram van de gelegenheid gebruik maken om alle sponsors van 2021 die hem hebben gesteund te bedanken.
En ook alvast de sponsors voor 2022:
S.D. Bouwman → SBB advies - Cees Rotgans → bestratingsbedrijf Rotgans - Bram Deijkers → hoveniersbedrijf Bram Deijkers - Henny Schra en André Kok → K&S racing - Gerrit en Kitty De Krijger → Timmer en onderhoudsbedrijf - Maarten Dikken → Inkdependend - Jeroen Dirks → vakgarage Dirks - Guido Mink → Mink keramiek - Bert Zuur en Edwin Wittink → ZUWI racing - X1 on tour - Makka Honders → Euro insurance - Bianca Bakker-de Smit → Ukkieshop - Mirjam Dirk Pakes → hollywoodstar kermisattractieWeer heel wat nieuwe sponsors die vertrouwen hebben in Bram op de quad.
(advertentie)
Edwin Wittink nieuwe hoofdtrainer van derdeklasser DWOW
Uitgegeven op 21-12-2021 om 20:19  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERERF - Komend seizoen zal Edwin Wittink aan het roer staan bij vv DWOW uit Wieringerwerf. De trainer en de club zijn afgelopen weekend tot overeenstemming gekomen. DWOW is blij dat zij deze ambitieuze trainer uit de regio aan ons kunnen binden!In de afgelopen weken is hard gewerkt aan de invulling van de positie van de hoofdtrainer voor volgend seizoen. Nadat bekend werd dat Jeroen Bommels en DWOW na 2 seizoenen uit elkaar gaan, kwam een stroom van reacties op gang met interesse in het hoofdtrainerschap. Uit de lijst met namen werd Edwin Wittink uitgelicht, omdat hij als enthousiaste en ambitieuze trainer past in het profiel van DWOW. Edwin heeft bij vv Arum aangetoond een echte verenigingsman te zijn. Daarnaast betrekt hij de jeugd actief, houdt hij van duidelijkheid en ziet hij bij DWOW de mogelijkheid om als trainer/coach verder te groeien.

DWOW wenst Edwin veel success en plezier bij de club.
(advertentie)
v.v. Succes legt Larbi Loukou vast als hoofdtrainer
Uitgegeven op 19-12-2021 om 12:29  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Per seizoen 2022-2023 start Larbi Loukou als nieuwe hoofdtrainer van v.v. Succes uit Hippolytushoef. De oefenmeester volgt Wouter Rood op die volgend seizoen naar zijn oude liefde Spartanen vertrekt.Larbi is woonachtig in Koog aan de Zaan, hij is 46 jaar en in het bezit van een UEFA-B/TC-2 licentie. Hij is een voetbaldier die zelf ook een aardig balletje kon trappen. Als jongetje werd hij lid van de plaatselijke KVV Krommenie. Hier viel hij als snel op vanwege zijn bovengemiddelde aanleg en werd door AJAX gescout. Twee seizoenen duurde zijn periode in de AJAX jeugdopleiding uiteindelijk. Hij speelde onder andere samen met Clarence Seedorf en Mendel Witzenhausen. Zijn verdere carrière als actief voetballer bracht hem langs gerenommeerde verenigingen als DWS A’dam, Telstar, Zwarte Schaepen en VVV Zaandijk.
Reeds in 1991 zette hij zijn eerste schreden op het trainers pad. Eerst de pupillen, vervolgens de junioren en uiteindelijk assistent trainer en hoofdtrainer bij vvv Zaandijk.
In 2009 wilde Larbi graag zijn vleugels uitslaan en begon hij als hoofdtrainer van Con Zelo. Met deze club promoveerde hij. Na Waarland kwam VVS’46 te Spanbroek. Hier was hij een aantal jaren actief als hoofdtrainer in de derde klasse.

In 2014 werd hij aangetrokken door Hollandia T, te Tuitjenhorn. Bij Hollandia T. bleef hij uiteindelijk drie seizoenen. Hij wist met zijn spelersgroep twee maal een periodetitel binnen te halen, om vervolgens af te sluiten met het kampioenschap en dus promotie naar de derde klasse. Na een jaar Strandvogels is Larbi op dit moment hoofdtrainer bij VVS’46 te Spanbroek. Zij acteren in de derde klasse.
Lees verder...
(advertentie)
Uitslagen
Uitgegeven op 18-12-2021 om 11:32  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes
Zaterdag 18 december:
Succes MO11-1 - IJmuiden MO11-2 1 – 3
Petten JO11-1 - Succes JO11-1 2 – 1


Sjoelclub DAS-RAAK
Dinsdag 14 december:  Totaal over Hoogste
14 spellen score
1. Geert Snakenborg 1585 14O
2. Ineke Wagemaker 1548 127
3. Rens v.d. Berg 1544 127
4. Oktje Staats 1519 126
5. Greet Wijnvoort 15O3 124
6. Hieke Koning 1446 124
7. Jannie v. Teulingen 144O 122
8. Trudie Kuik 1352 11O
9. Alie Hendrikse 1216 1O5
1O. Cor Boonacker 1182 1O9
11. Nel Neidhöfer 1133 91
Lupko Wieringa (gast) 1317 128
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Programma
Uitgegeven op 17-12-2021 om 11:28  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes

Zaterdag 18 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
1O:3O u Succes MO11-1 - IJmuiden MO11-2 Lisa Bon
Terreindienst: Ronald Bon
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
9:3O u Petten JO11-1 - Succes JO11-1 8:3O u
Zondag 19 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
11:OO u Succes 4 - ZAP 6 André Kok
Terreindienst: Marco Dikken, Gerrit Kulsdom & John Hoekstra
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
11:OO u VZV 2 - Succes 3 1O:OO u
11:3O u Geel Zwart 3 - Succes 5 1O:3O u


Voetbal Wiron
Zaterdag 18 december:
Aanvang Thuiswedstrijd
12:OO u Wiron JO19-1 - Blokkers de JO19-2
14:OO u Wiron MO17-1 - DTS MO17-1
Zondag 19 december: Geen wedstrijden
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Uitslagen
Uitgegeven op 09-12-2021 om 12:06  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes
Zaterdag 11 december:
Succes JO13-1 - VVW JO13-2 3 – 1
FC Den Helder JO12-2 - Succes JO12-1 4 – 4
Winkel JO11-1 - Succes JO11-1 afgelast
DTS JO11-1 - Succes JO11-2 4 – O
FC Den Helder MO13-1 - Succes MO13-1 3 – O
Always Forward MO11-2 - Succes MO11-1 3 – O
Zondag 12 december:
Alle thuiswedstrijden zijn afgelast
Dirkshorn 2 - Succes 3 7 – 2
Oude Sluis 2 - Succes 6 O – 2
VZV JO19-1 - Succes JO19-2 afgelast
Spartanen JO17-3 - Succes JO17-2 5 – O


Sjoelclub DAS-RAAK
Dinsdag 7 december:   Totaal over Hoogste
14 spellen score
1. Geert Snakenborg 17OO 13O
2. Rens v.d. Berg 1554 126
3. Ineke Wagemaker 1525 124
4. Jannie v. Teulingen 15O5 14O
5. Hieke Koning 1485 14O
6. Greet Wijnvoort 1478 111
7. Oktje Staats 1378 12O
8. Trudie Kuik 1363 125
9. Ali Hendrikse 1224 111
1O. Cor Boonacker 1212 1O8
11. Nel Neidhöfer 1189 112
Lupko Wieringa (gast) 138O 12O
(advertentie)
Laatste Race Formule 1 live in Dorpshuis Hippo
Uitgegeven op 06-12-2021 om 13:04  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Aanstaande zondag 12 december bestaat de mogelijkheid om in Dorpshuis Hippo, Kerkhofsteeg 2-4, de laatste race van de Formule 1 2021 live op groot scherm te bekijken.

De race van Abu Dhabi is de beslissende in het wereldkampioenschap. Max Verstappen leidt het kampioenschap en zal voor concurrent Lewis Hamilton moeten eindigen. Wordt het kampioenschap 'onze' Max gegund?

Entree gratis, een geldige QR code is verplicht, vol=vol, i.v.m. 1,5 m afstand max. 50 personen.
Voor een kleine versnapering wordt gezorgd, de bar is open (geen pinmogelijkheid)
Zaal open 13:00 uur, aanvang race 14:00 uur.
(advertentie)
Programma
Uitgegeven op 06-12-2021 om 07:49  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes

Zaterdag 11 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
9:OO u Succes JO1O-1 - JVC JO1O-3JM Thijs van Hoppe
9:OO u Succes JO8-2 - Kaagvogels JO8-1JM Pieter Lont
1O:OO u Succes JO13-1 - VVW JO13-2 Jesper Heijblok
Terreindienst: Willem Waiboer, Margje Liebe & Marietje Dekker
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
9:OO u FC Den Helder JO12-2 - Succes JO12-1 8:OO u
11:3O u Winkel JO11-1 - Succes JO11-1 1O:3O u
1O:45 u DTS JO11-1 - Succes JO11-2 9:45 u
9:15 u ZAP JO9-1 - Succes JO9-1 8:3O u
1O:OO u FC Den Helder MO13-1 - Succes MO13-1 9:OO u
8:45 u Always Forward MO11-2 - Succes MO11-1 7:3O u
Zondag 12 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
1O:OO u Succes 5 - Wiron 2 Coen Wolthuizen
1O:OO u Succes 7 - Wieringerwaard 2 Paul Scholten
1O:3O u Succes 4 - Flevo 4 Marco Huisman
11:45 u Succes JO19-1 - Spartanen JO19-1 Louis van der Weijde
11:45 u Succes JO17-1 - AFC IJburg JO17-3 Koen Franke
Terreindienst: Henk van Eerden, Toon van der Kooi & Lupko Wierenga
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
11:OO u Dirkshorn 2 - Succes 3 1O:OO u
11:3O u Oude Sluis 2 - Succes 6 1O:3O u
11:OO u VZV JO19-1 - Succes JO19-2 1O:OO u
11:OO u Spartanen JO17-3 - Succes JO17-2 9:45 u


Voetbal Wiron
Zaterdag 11 december:
Alle thuiswedstrijden zijn afgelast
Aanvang Uitwedstrijd
1O:OO u DWOW JO8-2 - Wiron JO8-1
12:3O u Wieringermeer JO19-2 - Wiron JO19-1
14:OO u VIOS-W MO17-1 - Wiron MO17-1
Zondag 12 december:
Geen thuiswedstrijden
Aanvang Uitwedstrijd
1O:OO u Succes 5 - Wiron 2
13:OO u Winkel VR3 - Wiron VR1
(advertentie)
Alweer ruime zege voor Succes
Uitgegeven op 05-12-2021 om 18:26  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zelfs op halve kracht weet de v.v. Succces tegenwoordig in de vierde klasse A zijn wedstrijden te winnen. Het inhaalduel tegen Duinrand S mocht dan aanvankelijk stroef op gang komen, maar eindigde uiteindelijk evengoed in een eclatante 6-0 overwinning.

Plichtmatig. Zo zou je het vertoonde spel van de thuisclub op deze druilerige zondag kunnen typeren. Een van de weinigen die er in de eerst helft echt zin in leek te hebben, was man of the match Jeroen Kleimeer. De rechter vleugelaanvaller onderscheidde zich met enkele fraaie acties, scoorde na 22 minuten uit een scrimmage de 1-0, en zette even later met een fraaie steekpass midvoor Bram Dekker alleen voor de keeper. Die faalde niet. Zodoende stond het 2-0 voor Succes na een halfuur. Vlak voor rust maakte middenvelder Jeroen Norder daar na een mooie tika taka-aanval 3-0 van.

Na rust hetzelfde spelbeeld: een enigszins ongeïnspireerd Succes, een machteloos Duinrand S. Dat frustreerde de gasten uit Schoorl kennelijk zodanig, dat zij zich soms genoodzaakt zagen onsportief gedrag tentoon te spreiden. Vervelende opstootjes uitlokken, zeuren en mekkeren; het werd er – mede door het provocerende gedrag van de Schoorlse grensrechter – niet echt leuker op.

Desalniettemin liep Succes in de slotfase nog betrekkelijk eenvoudig uit naar 6-0. Krullenbol Norder scoorde met een lekker schot vanbuiten de zestien de 4-0, en ook topscorer Tom Kamp deed nog van zich spreken door nog tweemaal fraai doel te treffen.

Zo sloten de blauwzwarte pupillen van scheidend trainer Wouter Rood het kalenderjaar 2020 af met een gedeelde wintertitel. De andere smaakmaker in 4A is natuurlijk het verrassend goed presterende Flevo. Op doelsaldo zijn de Middenmeerders nota bene koploper. Schagen United staat derde met slechts drie punten minder.

We kijken derhalve reikhalzend uit naar de tweede helft van het seizoen 2021/’22. Maar eerst, natuurlijk: fijne feestdagen voor eenieder! Laat je niet koeioneren door welke maatregel dan ook. Geniet met volle teugen, maar wees vooral lief voor elkaar. Cheers.


(foto's Henk-Jan Wittink)
Lees verder...
(advertentie)
Uitslagen
Uitgegeven op 03-12-2021 om 11:56  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes
Zaterdag 4 december:
Succes JO13-1 - Winkel JO13-1 5 - 2
Succes MO11-1 - Duinrand S MO11-1 3 - 11
Succes JO14-1 - Geel Zwart JO14-1 4 - O
Succes JO12-1 - HCSC JO12-1 6 - 4
Succes MO13-1 - Wiron MO13-1 1 - 1
Kleine Sluis JO15-2JM - Succes JO15-1 2 - 1
FC Den Helder JO11-3 - Succes JO11-2 3 - 1
Zondag 5 december:
Succes 6 - Kleine Sluis 4 2 - 7
Succes 2 - Kleine Sluis 2 2 - 2
Succes 3 - Oosterend 2 4 - 2
Succes 1 - Duinrand S 1 6 - O
Succes JO19-2 - Hugo Boys JO19-1 O - 7
Succes JO17-2 - Spartanen JO17-2 2 - 4
ZAP 6 - Succes 5 4 - O
Kreileroord 2 - Succes 7 afgelast
Always Forward JO19-1 - Succes JO19-1 4 - 2
St Pancratius JO17-2 - Succes JO17-1 4 - 3


Sjoelclub DAS-RAAK
Dinsdag 3O november:   Totaal over Hoogste
14 spellen score
1. Rens v.d. Berg 1622 13O
2. Geert Snakenborg 16O4 126
3. Ineke Wagemaker 1587 126
4. Jannie v. Teulingen 1463 12O
5. Greet Wijnvoort 1446 123
6. Oktje Staats 1444 122
7. Hieke Koning 142O 126
8. Nel Neidhöfer 1118 97
(advertentie)
Programma
Uitgegeven op 28-11-2021 om 13:34  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes

Zaterdag 4 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
9:OO u Succes JO13-1 - Winkel JO13-1 Floyd Mantje
9:OO u Succes MO11-1 - Duinrand S MO11-1 Liz de Wit
9:OO u Succes JO9-1 - DTS JO9-1 Anna Bergman
11:3O u Succes JO14-1 - Geel Zwart JO14-1 Harm Helder
11:3O u Succes JO12-1 - HCSC JO12-1 Thijs den Hollander
11:3O u Succes MO13-1 - Wiron MO13-1 Jesper Heijblok
Terreindienst: Marc Paauw & Frits van der Wilt
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
12:3O u Kleine Sluis JO15-2JM - Succes JO15-1 11:45 u
9:OO u FC Den Helder JO11-3 - Succes JO11-2 8:OO u
Afgelast ZAP JO1O-1 - Succes JO1O-1
Afgelast Kaagvogels JO8-1JM - Succes JO8-1
Afgelast Wiron JO8-1 - Succes JO8-2
Zondag 5 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
1O:3O u Succes 2 - Kleine Sluis 2 Henk Langedijk
1O:3O u Succes 6 - Kleine Sluis 4 onbekend
11:15 u Walking Football 1 - Walking Football 2

11:3O u Succes 3 - Oosterend 2 Robin den Hollander
14:OO u Succes 1 - Duinrand S 1 Dirk Poot
14:OO u Succes JO19-2 - Hugo Boys JO19-1 Rinse Zijlstra
14:15 u Succes JO17-2 - Spartanen JO17-2 Louis van der Weijde
Terreindienst: Gert Jan van Dijk, Marcel van Dijk & René Steinfort
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
11:OO u ZAP 6 - Succes 5 1O:OO u
12:OO u Kreileroord 2 - Succes 7 11:15 u
14:OO u Always Forward JO19-1 - Succes JO19-1 12:45 u
11:OO u St Pancratius JO17-2 - Succes JO17-1 9:45 u


Voetbal Wiron
Zaterdag 4 december:
Alle thuiswedstrijden zijn afgelast
Aanvang Uitwedstrijd
8:45 u Schagen United JO14-4 - Wiron JO14-1
9:OO u FC Medemblik JO8-3 JM - Wiron JO8-2JM
9:3O u Vesdo JO12-1 - Wiron JO12-1
1O:OO u FC Den Helder JO9-2 - Wiron JO9-1
11:3O u Succes MO13-1 - Wiron MO13-1
Afgelast Wieringerwaard JO1O-1 - Wiron JO1O-1
Zondag 5 december:
Afgelast Wiron VR1 - Woudia VR1
(advertentie)
Slagerij Ottens
Zvv Succes wint slechte wedstrijd makkelijk
Uitgegeven op 28-11-2021 om 12:05  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Slecht spelen en toch makkelijk winnen, dat gebeurde in Schagen voor zaalvoetbalvereniging Smid/Tante Pietje 1. Uitslag tegen Salao'85 1: 5-10 voor de Wieringers!

Met een bijna fitte selectie, (topkeeper Mark Poepjes moest verstrek laten gaan, hij was de hele week ziek), ging Succes 1 op weg naar Schagen. De andere afwezige was Tom Spaans, maar hij zit voor langere tijd op zee, dus dat was geen verassing. De vervanger van Poepjes was Mike Toebak, die in de voorbereiding al een prima wedstrijd achter zijn naam had staan en zodoende de goal mocht verdedigen.

Ook deze wedstrijd begon Succes weer matig. Al weken is de beginfase een groot struikelblok gebleken en ook nu was het weer raak. Binnen no time stond Succes 1-0 achter. Tot overmaat van ramp vertelde de 'favoriete' scheidsrechter van Robin Meilink hem, dat hij zijn scheenbeschermers niet om had en dat hij niet verder mocht spelen zonder scheenbeschermers. Meilink zocht gefrustreerd de kleedkamers op. Helaas was er niemand met een extra paar aanwezig en zodoende moest er tijdens de wissels van spelers, ook van scheenbeschermer gewisseld worden. Het geluk voor Meilink was, dat zijn teamgenoten Ricardo de Vries en Mark Meijer beschikten over 'insteek' scheenbeschermers, zodoende kon dit drietal de hele tijd wisselen met elkaar. Een prima oplossing, maar dat het vervelend was, werd wel duidelijk.
De ruststand werd gehaald met een 3-5 voorsprong. Zoals eerder gezegd; het spel was erg matig, maar de tegenstander had niet het voetballende vermogen om Succes pijn te doen vandaag.

De 2e helft kende het zelfde beeld als de 1e helft. Succes kon makkelijk uitlopen naar een 3-7 voorsprong. Het werd nog even spannend, Salao kwam terug tot 5-7, maar de laatste minuten waren voor Succes, 5-10. Wat opviel deze avond was dat er maar 2 doelpuntenmakers waren voor de Oeversen. Het was Stefan Veldhuis die maar liefst 6 keer raak schoot en aanvoerder Mark Schouwenaar liet 4 keer het netje bollen.
Zodoende gaat Succes 1 de lockdown in als 5e in de stand. Het zal hopelijk na de winterstop, de jacht op de bovenste plaatsen voort kunnen zetten.

Conclusie van de 1e seizoenshelft:

Lees verder...
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Robbenoordbosloop
Uitgegeven op 27-11-2021 om 14:20  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Atletiekvereniging Wieringermeer organiseert op zondag 5 december een trimloop voor leden en niet-leden door het Robbenoordbos.

Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 2,5, 5, 7,5, 10, 12,5 en 15 km km. Voor de jeugd is een afstand van 1 km uitgezet.
De afstand die gelopen kan worden wordt gecombineerd door routes van 1, 2,5 en 5 km.
Je kunt naar eigen keuze een route kiezen en de afstand volbrengen.
De start is om 10:00 uur.De inschrijfkosten zijn € 2,50. Voor eigen leden is deelname gratis! Na afloop gratis koffie/thee.
De start is parkeerplaats bij het bos aan de Sluitgatweg, recreatiegebied 't Wierholt.
Inschrijven is ter plekke bij de AVW-caravan bij de start.
(advertentie)
Martinus de Haan nieuwe voorzitter biljartvereniging Het Blauwe Laken
Uitgegeven op 24-11-2021 om 16:24  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van afgelopen dinsdag in het Vikingschip is de nieuwe voorzitter gekozen. Enkele maanden geleden verkondigde de huidige voorzitter Ane Blaauboer dat hij het na 11 jaar voorzitterschap welletjes vond,jammer maar helaas.


Ane (links) overhandigd Martinus de voorzittershamer.

De ervaring leert dat de leden veelal niet in de rij staan voor een bestuursfunctie. De andere bestuursleden zijn toch op pad gegaan en waren het er al vrij snel overeens dat de gemiddelde leeftijd van de biljarters bij de meeste toch wel de A.O.W. hebben benaderd of Toch al een aantal jaren van “Drees” gebruik maken… kan je wel weer zo,n A.O.W.er benaderen maar loop je wel de kans dat je over een aantal jaren weer op “route “ moet. Dus maar gelijk bij één van de jongste leden beginnen te vragen en warempel Martinus had er wel oren naar!BINGO! Dinsdagavond werd Martinus met 100% van de stemmen gekozen!Zo,de eerste 30 jaar zitten we gebeiteld! De financiën waren tijdens de kascontrole door Henk Dissel en Jan Rotgans reeds goedgekeurd en er ook de rondvraag leverde verder geen vragen vanuit de vergadering op dus na klein half uurtje kon voorzitter Blaauboer de vergadering met Een ferme hamerklap sluiten en de hamer aan Martinus overhandigen en hem daarbij veel succes wensen bij deze kleine maar mooie vereniging. Ondanks allerlei Corona perikelen is het Blauwe Laken een Biljartvereniging waar vooral het gezellig samenzijn als zéér belangrijk wordt ervaren. Er wordt serieus gebiljart,tussendoor potje klaverjassen en worden er veel problemen verbaal opgelost! Regelmatig komt er iemand langs met een schaal worst,vishapjes,warme rookworst,en onze bitterballen bakker Jan Rotgans ( van de 54) doet ook regelmatig zijn best! Ook een biertje komt zo af en toe langs! Wat wel door de Corona maatregelen jammer is dat het jaarlijks 3daagse biljarttournooi voorlopig door de onzekerheden (nog) niet kan worden georganiseerd. Misschien,als Corona het toelaat in mei nog organiseren. Aangezien we nu het maximale aantal leden van 25 hebben en die we 2 partijen op de avond willen laten spelen is er noodgedwongen een ledenstop maar nieuwe aanvragen komen op de reserve lijst te staan.

Het huidige bestuur bestaat nu uit: Martinus de Haan Voorzitter Ruud Tijsen. Secretaris Dirk Kort. Penningmeester Jaap Steigstra. Wedstrijdleider. Piet Rotgans(Bierdiek). Algemeen.
(advertentie)
Uitslagen
Uitgegeven op 24-11-2021 om 12:27  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes
Zaterdag 27 november:
Succes JO15-1 - Con Zelo JO15-1 O – 5
Succes JO8-1 - DWOW JO8-2 O - 7
Succes JO11-2 - Wiron JO11-1 7 - 2
Succes MO11-1 - SDOB MO11-2 2 - 1
Alle andere wedstrijden afgelast
Zondag 28 november:
Schagen United 4 - Succes 3 7 - 1
Schagen United 6 - Succes 6 3 - 2
VVS '46 JO19-2 - Succes JO19-2 O - 2
Alle andere wedstrijden afgelast


Basketbal Break Out '88
Zaterdag 27 november: Break Out '88 Mix U18 - BC Apollo 5  49 – 58


Sjoelclub DAS-RAAK
Dinsdag 23 november:   Totaal over Hoogste
14 spellen score
1. Ineke Wagemaker 16O9 134
2. Geert Snakenborg 1581 134
3. Rens v.d. Berg 1521 126
4. Jannie v. Teulingen 15O8 128
5. Oktje Staats 1479 125
6. Greet Wijnvoort 1475 14O
7. Trudie Kuik 1394 126
8. Hieke Koning 1366 124
9. Lies Noorlander 1259 113
1O. Alie Hendrikse 1256 113
11. Cor Boonacker 114O 1O6
12. Nel Neidhöfer 1125 1O3
13. Thea Meilink 1O31 1O7
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius Wagon 1.8 Aspiration Hybrid
€ 12.745,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Comfort
€ 11.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aldiplein - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...
Buienradar: