Jeugdlintjes
Uitgegeven op 24-04-2020 om 12:30  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Vier jongeren in Hollands Kroon ontvangen een jeugdlintje. Burgemeester Rian van Dam heeft de gedecoreerden persoonlijk opgebeld om hen op de hoogte te stellen.

De volgende 4 jongeren ontvangen een jeugdlintje:

Bente Berends (09-10-2001) - Woonplaats: Wieringerwerf
Bente zet zich in als vrijwilliger voor TC de Maaier en dan met name voor jeugdactiviteiten. Ze helpt mee met de Lichtjesavond en 'Night at the Maaier'. Bente helpt ook mee met het begeleiden van kinderen bij het ouder en kind toernooi en ze maakt de uitnodigingen voor de activiteiten. Ze neemt het voortouw bij activiteiten en zorgt ervoor dat de (nog jongere) jeugd een leuk en divers aanbod krijgt. Ze is actief als vrijwilliger bij de gymvereniging.

Dries Meijer (19-09-2011) - Woonplaats: Hippolytushoef
Dries is 8 jaar oud en houdt van tuinieren, hij is hier elke dag mee bezig; hij doet veel werkzaamheden in het groen van de Gemeente Hollands Kroon. Van de buurtbewoners die zijn inzet erg waarderen heeft hij een mooie tuingereedschap set gekregen. Zodra hij uit school is, gaat hij in de weer en dat zonder dat het aan hem gevraagd wordt. Hij zorgt ervoor dat de plantsoenen in de buurt netjes blijven.

Megan Barelds (13-09-2004) en Shannon Smart (10-10-2004)- Woonplaats: Hippolytushoef
Vriendinnen Megan en Shannon gaan al ruim een jaar samen naar verzorgingscentrum Noorderlicht. Ze gaan praten, wandelen of doen andere activiteiten met dementerende ouderen. Ze zijn erg betrokken bij de bewoners en cliënten en dragen op hun manier een steentje bij aan het verminderen van de eenzaamheid van de ouderen.
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Korte Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...