Bezoek Radcliffe Olympic uitgesteld
Uitgegeven op 14-03-2020 om 12:48  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Ingezonden bericht v.v. Wiron.

Beste gastgezinnen en betrokkenen,

Helaas is het dan toch definitief geworden dat het bezoek van onze engelse vrienden vanwege de situatie rondom het corona virus moet worden UITGESTELD. Graag hadden wij u face to face toelichting willen geven aankomende zaterdag in de Wiron kantine, maar zoals u begrijpt valt er momenteel weinig toe te lichten. Daarbij, omdat de overheid ons allen adviseert sociale bijeenkomsten te mijden lijkt het ons niet noodzakelijk of verstandig dit door te laten gaan. De vergadering voor aankomende zaterdag is bij deze dan ook afgelast.

Door de restricties die zijn opgelegd door onze overheid, die naar alle waarschijnlijkheid verlengd ofwel strenger zullen worden, het risico dat engelse kinderen bij besmetting hier in Nederland in quarantaine zullen worden geplaatst, het verbod door Engelse overheid op schoolreizen ( wat ook voor Radcliffe zal gelden ) en omdat bij wachten de annuleringskosten alleen maar zullen stijgen, heeft ons besluit onvermijdelijk gemaakt. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Nogmaals het bezoek van Radcliffe is uitgesteld en niet afgelast. Dit betekent dat wij de situatie zullen moeten afwachten rondom het corona virus. Wanneer de tijd van nieuwe mogelijkheden zich aandoet, zullen wij u vanzelfsprekend wederom benaderen. Hopelijk zal u op dat moment nog steeds gemotiveerd zijn onze Engelse vrienden te ontvangen. Wanneer dit zal zijn is natuurlijk een groot vraagteken. Dit kan weken of misschien wel maanden duren alvorens hier iets zinnigs over te zeggen valt.

Voor nu is het afwachten en de tik van de teleurstelling incasseren. Wel zijn wij een ervaring rijker en mede door het intensieve contact en de vriendschappelijke band die wij met Radcliffe hebben opgebouwd zijn wij ervan overtuigd dat onze uitwisseling een vervolg zal krijgen.

Wij wensen jullie allen sterkte met het brengen van het nieuws aan uw kinderen en belooft u de kinderen gerust dat wij als comité er alles aan zullen doen om de uitwisseling met Radcliffe een vervolg te geven.

Met vriendelijke groet namens het Engeland comité,

Erwin Engelhart
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Taxi Ott - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...