Leuke Sinterklaasvoorstellingen in Hollands Kroon
Uitgegeven op 10-11-2014 om 22:33  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Kindertheater Gniffel staat te popelen om hun Sinterklaasvoorstellingen te laten zien. Ze trekken de komende weekenden ook door heel Hollands Kroon.

Het interactieve, leuke sinterklaasverhaal Gniffels laatste pakjesavond kunnen jullie komen bekijken op zondag 23 november om 16.00 uur in de gymzaal van OBS de Kei in Hippolytushoef, of op vrijdag de 28e om 16.30 uur en 18.30 uur in Wieringerwerf, in de BSO van de cultuurschuur.Zaterdag 29 november speelt de theatergroep om 16.30 uur in Onder de Kastanje in Nieuwe Niedorp het hilarische Gniffel en de fietsbandenboef.
Ze eindigen de Sinterklaastoer op zondag 30 november om 15.30 uur in Middenmeer (Brugstraat 51) met het spannende Gniffel en de SuperSintComputer. Hierin wordt de SuperSintComputer van Sinterklaas ter bewaring in het paleis gebracht. De stoute Otto de Oplichter weet hem echter te stelen, en heeft er hele slechte bedoelingen mee. Prinses Gniffel komt in een hele nare situatie terecht als ze zelf probeert de Oplichter te vangen. Zal Nerdy.nl, de computerpiet van de Sint, Gniffel weten te bevrijden uit haar benarde positie??

De voorstellingen van theater Gniffel zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar en hun ouders/verzorgers.
Heeft u ook zin om met uw (klein)kinderen theater Gniffel te bezoeken?
Gelieve dan kaartjes te reserveren 5,00 p.p. via: theatergniffel@quicknet.nl of 06-19505135 (let op: voor de voorstellingen BSO Cultuurschuur in Wieringerwerf dient u te reserveren via: info@bsoseppelin.nl of 06-23383639).
Meer informatie over de voorstellingen op www.theatergniffel.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Speeltuin in Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...