NIEUWSBRIEF OVER HET RANDMEER
Uitgegeven op 03-03-2003 om 16:25  |  link  |  bewaar  |  print

Wieringen - De provincie trekt de kar van het project Wieringerrandmeer. De ontwikkelingen in het zoekgebied tussen de gemeenten Wieringen en Wieringermeer zijn om die reden openbaar te volgen. Deze week voelden bepaalde mensen, bedrijven en groeperingen zich buitengesloten.
Er was door beide gemeenten een besloten bijeenkomst belegd om kennis te maken met de nieuwe projectleider Walter Etty. Alleen de bewoners van het gebied en de raads- en commissieleden waren uitgenodigd. Er kwamen twee keer zo veel mensen op af. Nieuwsgierigen en tegenstanders.
Concrete plannen zijn er nog niet. Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail laten informeren. Per digitale post krijgen zij een nieuwsbrief thuisgestuurd. Degenen die geen e-mail hebben, kunnen hun postadres opgeven. In april zal het projectbureau een openbare bijeenkomst organiseren voor zowel de burgers uit Wieringen als uit de Wieringermeer.
Voor vragen kan gebeld worden met Maaike Lange of Gerlinde Raalte, telefoon: 020 - 3055900 of per e-mail: g.van.raalte@pvsc.nl

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Algemeen nieuws: