Max Nuyens met pensioen
Uitgegeven op 05-04-2023 om 13:16  |  link  |  bewaar  |  print

HEERHUGOWAARD – Max Nuyens, casemanager dementie bij Geriant, gaat met pensioen. Max Nuyens is casemanager bij Geriant vanaf het eerste uur en heeft heel wat sporen liggen in de gemeente Hollands Kroon. Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm aan de hulpverlening aan mensen met dementie in heel Noord-Holland Noord om hen zo lang en zo goed mogelijk thuis te kunnen laten blijven.

Op 19 april a.s. zal Max na een jarenlange inzet voor het werkgebied, afscheid nemen op een passende en speciale wijze van (zorg)collega’s en cliënten. Met medewerking van gemeente Hollands Kroon en stichting Wonen Plus Welzijn, wordt er een themamiddag georganiseerd (Dementievriendelijke samenleving - hoe doen we dat samen?) in het Vikingschip te Den Oever voor cliënten, mantelzorgers, ketenpartners en andere genodigden. De themamiddag wordt gekoppeld aan het afscheid van Max. Dat niet alleen, ook komt het Volendams Opera Koor zingen voor iedereen.

Max is een markante man, een echte verbinder, iemand met warme belangstelling, kundig en heeft een echte zorghart voor cliënten en hun naasten. Door zijn jarenlange cliëntgerichte zorg is hij een bekendheid geworden in de regio. Cliënten vragen soms aan de huisarts voor een verwijzing naar Max. Max is casemanager die in alles laat zien dat je de mens niet los kan zien van zijn omgeving. Dit was het meest merkbaar op Wieringen waar Max zijn hart aan heeft verpand. De gemeenschapszin, de geschiedenis en het unieke landschap bracht hij samen in de prachtige intakeverslagen en in de gesprekken die hij voerde.

Max heeft altijd intensief contact gehad met huisartsen, wmo medewerkers, wijkverpleegkundigen, de medewerkers van woonvoorzieningen en dagbestedingen en wachtlijst-coördinatoren. Gedreven om het voor de individuele cliënt maar ook de hele specifieke doelgroep de zorg zo optimaal mogelijk te organiseren. Hij ondersteunde hen door mee te denken, kennis over te dragen en richting te geven. Als collega en als mens gaan we Max enorm missen
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Algemeen nieuws: