Asieldier van deze week
Uitgegeven op 29-11-2022 om 10:32  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - 17885 Erfprins kitten is de onpersoonlijke naam waarmee dit leuke zwarte poesje vermeld staat. Ze is gevonden, de locatie laat zich raden en haar geboortedatum geschat: 20-08-2022. Opvallend mager bij binnenkomst maar gelukkig is dat al aardig in orde dankzij de gezonde eetlust.

De eerste dagen was ze met recht een beetje voorzichtig. Niet zo vreemd als je vermoedelijk aan je lot over bent gelaten, of dat in ieder geval zo ervaart. Het duurde niet lang of we werden in haar hart gesloten. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden en geniet zichtbaar. Wel houdt ze daarbij haar omgeving intensief in de gaten en reageert ze wat onzeker op geluiden om haar heen. Met recht heeft ze een beetje tijd nodig om zich oprecht volledig veilig te voelen.

Speels en actief, alles wat hoort bij een jong katje is van toepassing, klaar om de wereld te ontdekken. O ja, dit is een vocaal katje, iets met miauw en miauw! In de toekomst wil ze graag naar buiten maar eerst in huis goed wennen, dan castratie en daarna lekker buitenspelen. Inmiddels heeft ze de eerste enting ontvangen en is ze gechipt plus ontwormd en ontvlooid. U krijgt een waardebon mee ter waarde van 20 euro voor de castratie. Heeft u voldoende tijd en aandacht om dit knappe opgewekte poesje naar een gouden toekomst te begeleiden? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Algemeen nieuws: