Boerenboeldag op basisschool De Dentele
Uitgegeven op 14-09-2007 om 17:53  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Basisschool De Dentele in Westerland houdt op zaterdag 22 september een Boerenboeldag in en rond de school. De school is in de zomervakantie intern verbouwd. Zo zijn de keuken en het toilet vernieuwd en is in de hal een vide aangebracht, waar de leerlingen druk gebruik van maken. Belangstellenden kunnen op de Boerenboeldag een kijkje nemen.

Dan is er ook een rommelmarkt met in de kraampjes onder meer boeken en bloemen en planten. Voor de kinderen zijn er spelletjes en een waarzegster leest hun hand om ongetwijfeld een mooie toekomst te voorspellen. Om 12.00 en 14.00 uur is er een veiling van onder andere (school)meubelen en diensten. Het rad van fortuin draait regelmatig. De inwendige mens kan versterkt worden met koffie en gebak of lekkere poffertjes. Er is kortom van alles te beleven.

De opbrengst is uiteraard voor de school, want ondanks de verbouwing blijven er nog voldoende wensen. Bij slecht weer worden de activiteiten naar binnen verplaatst. De Boerenboeldag van De Dentele duurt van 11.00 tot 16.00 uur
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Algemeen nieuws: