Meubels kopen in Anna Paulowna en omgeving
Uitgegeven op 19-01-2022 om 15:59  |  link  |  bewaar  |  print

Tegenwoordig is Anna Paulowna samengevoegd met diverse gemeentes in de omgeving en vormen zij gezamenlijk de gemeente 'Hollands Kroon', gelegen in de kop van Noord-Holland. Bij lang niet iedereen doet de plaatsnaam &apoos;Anna Paulowna' een belletje rinkelen; de gemeente is ook niet bepaald groot met een inwoneraantal van ca. achtduizend personen. Desondanks kent het centrum van Anna Paulowna, vernoemd naar de vrouw van Willem de tweede, een levendig gezellig centrum waar je heerlijk kunt winkelen. Ook woonwinkels zijn er te vinden in deze gezellige, kleine pittoreske plaats.

Wonen in Anna Paulowna
Wie wil er nu niet wonen in de kop van Noord-Holland, waar rust en ruimte de normaalste zaak van de wereld zijn? De randstad is er ver weg, en begint pas zodra Amsterdam steeds dichter in beeld komt op de snelweg. Anna Paulowna is een typisch Noord-Hollands dorp in de kop van de provincie, gelegen te midden in de polders en omgeven door water, molens én bloemvelden. Onderweg naar Den Helder of de Afsluitdijk is het een aanrader om een bezoek af te leggen aan de frisse dorpen van Hollands Kroon. Ook dagjesmensen en toeristen die op zoek zijn naar onthaasting weten Hollands Kroon goed te vinden.

Aan de rand van het centrum van Anna Paulowna vind je diverse unieke woonwinkels. Wie op zoek is naar een woonwinkel in Anna Paulowna kan hier dus prima terecht en hoeft hiervoor gelukkig niet uit te wijken naar ver weg gelegen, grotere plaatsen.



Woonwinkels in Anna Paulowna
Er zijn diverse woonwinkels in Anna Paulowna, waar je je volledige interieur bij elkaar shopt. Reken niet op de allergrootste (discount) woon winkelketens, die vind je er niet. Maar of je daar nu rouwig om moet zijn... Wie zijn of haar interieur met werkelijke smaak wil inrichten kan in Anna Paulowna prima uit de voeten gelukkig, met in ieder geval de aanwezigheid van een Decorette woonwinkel. Kijk, daar hebben we nog eens wat aan! Hier kun je terecht voor je volledige interieur. Van raambekleding tot tapijt en van behang tot meubilair en woonaccessoires.

Woondecoratie op maat, ook bij sluiting
Is de woonwinkel tijdelijk gesloten vanwege overheidsmaatregelen? Geen nood, de klant kan namelijk zijn wensen en vragen doornemen met de medewerkers en op deze wijze alsnog bijvoorbeeld raambekleding, tapijt en trapbekleding op maat bestellen. Ontdek zelf de vele mogelijkheden. De medewerkers denken graag met de klant mee en bieden vakkundig advies op maat.

Service op maat
Wie opziet tegen bijvoorbeeld het behangen van de muren kan rekenen op de behangdienst. Zij nemen al het werk voor de klant uit handen en zorgen voor een strak en naadloos behang op een gladde muur. Ditzelfde geldt ook voor het leggen van tapijt en laminaat. Daarnaast kunnen de ramen opgemeten worden voor bijvoorbeeld raambekleding op maat. Op deze wijze neemt de woonwinkel alle zorg uit handen voor de klant.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: