Dawn Meijer neemt praktijk Kind In Bloei over
Uitgegeven op 18-01-2022 om 13:29  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Dawn Meijer uit Hippolytushoef zet per 1 januari de praktijk Kind in Bloei voort als zelfstandig ondernemer. Kind in Bloei is een praktijk waar kinderen, jongeren en/in gezinnen begeleid worden. Dawn woont samen met haar man Dries en twee kinderen in Hippolytushoef.



Een HSP-coach helpt je hoogsensitiviteit beter te begrijpen, de juiste balans te vinden en je kracht en valkuilen te ontdekken. Dawn kan uitleggen wat hoogsensitiviteit inhoudt, zodat je beter je emoties leert begrijpen en beter begrijpt wie je bent en wat je nodig hebt. Hoogsensitieve personen nemen externe prikkels heel sterk waar. Ze ervaren de wereld om zich heen op een andere, intensere manier. Geluiden, geuren en gesprekken komen bij HSP'ers (HSP staat voor 'Highly Sensitive Person') veel feller binnen.



Na het afronden van een BIG Verpleegkundige opleiding heeft Dawn jarenlang met veel plezier in de gehandicaptenzorg gewerkt. Na het zien van verschillende doelgroepen, lag haar hart bij het begeleiden van jongeren met een extraatje. Al snel kwam zij tot de ontdekking dat vele jongeren en kinderen tussen wal en schip vallen en dat er te weinig passende zorg is. Dawn heeft om deze reden opleidingen gevolgd en is nu dus eigenaar van de praktijk waar zij al geruime tijd werkzaam is. Kind in Bloei is vooral actief in de regio rondom Obdam. Daar is dan ook het kantoor en de praktijkruimte gevestigd. Op termijn wil Dawn graag richting Hollands Kroon vertrekken, zij heeft al contact met de stichting Present in Middenmeer met betrekking tot het huren van bedrijfsruimte. Momenteel is Dawn ook werkzaam bij Rijgersdaal, hier gaat zij echter op termijn stoppen om zich volledig op de eigen praktijk te kunnen richten.

Tijdens haar opleiding HSP begeleider (instituut EszenzZ Amsterdam) heeft Dawn nog meer mogen leren over HSP. Dawn heeft het IAG certificaat (intensieve ambulante gezinsondersteuning) mogen behalen en deze combinatie heeft haar geholpen in datgene waar zij nu voor mag staan. Een mooie liefdevolle eigen praktijk waarin Dawn kinderen, jongeren en gezinnen mag coachen. op de website leest u meer informatie en kunt u in contact komen met Dawn. Zij informeert u graag verder wat betreft de methodes en mogelijkheden. www.kindinbloei.nu
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Algemeen nieuws: