Martinus de Haan nieuwe voorzitter biljartvereniging Het Blauwe Laken
Uitgegeven op 24-11-2021 om 16:24  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van afgelopen dinsdag in het Vikingschip is de nieuwe voorzitter gekozen. Enkele maanden geleden verkondigde de huidige voorzitter Ane Blaauboer dat hij het na 11 jaar voorzitterschap welletjes vond,jammer maar helaas.


Ane (links) overhandigd Martinus de voorzittershamer.

De ervaring leert dat de leden veelal niet in de rij staan voor een bestuursfunctie. De andere bestuursleden zijn toch op pad gegaan en waren het er al vrij snel overeens dat de gemiddelde leeftijd van de biljarters bij de meeste toch wel de A.O.W. hebben benaderd of Toch al een aantal jaren van “Drees” gebruik maken… kan je wel weer zo,n A.O.W.er benaderen maar loop je wel de kans dat je over een aantal jaren weer op “route “ moet. Dus maar gelijk bij één van de jongste leden beginnen te vragen en warempel Martinus had er wel oren naar!BINGO! Dinsdagavond werd Martinus met 100% van de stemmen gekozen!Zo,de eerste 30 jaar zitten we gebeiteld! De financiën waren tijdens de kascontrole door Henk Dissel en Jan Rotgans reeds goedgekeurd en er ook de rondvraag leverde verder geen vragen vanuit de vergadering op dus na klein half uurtje kon voorzitter Blaauboer de vergadering met Een ferme hamerklap sluiten en de hamer aan Martinus overhandigen en hem daarbij veel succes wensen bij deze kleine maar mooie vereniging. Ondanks allerlei Corona perikelen is het Blauwe Laken een Biljartvereniging waar vooral het gezellig samenzijn als zéér belangrijk wordt ervaren. Er wordt serieus gebiljart,tussendoor potje klaverjassen en worden er veel problemen verbaal opgelost! Regelmatig komt er iemand langs met een schaal worst,vishapjes,warme rookworst,en onze bitterballen bakker Jan Rotgans ( van de 54) doet ook regelmatig zijn best! Ook een biertje komt zo af en toe langs! Wat wel door de Corona maatregelen jammer is dat het jaarlijks 3daagse biljarttournooi voorlopig door de onzekerheden (nog) niet kan worden georganiseerd. Misschien,als Corona het toelaat in mei nog organiseren. Aangezien we nu het maximale aantal leden van 25 hebben en die we 2 partijen op de avond willen laten spelen is er noodgedwongen een ledenstop maar nieuwe aanvragen komen op de reserve lijst te staan.

Het huidige bestuur bestaat nu uit: Martinus de Haan Voorzitter Ruud Tijsen. Secretaris Dirk Kort. Penningmeester Jaap Steigstra. Wedstrijdleider. Piet Rotgans(Bierdiek). Algemeen.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Urban Cruiser 1.3 Dynamic
€ 7.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Comfort
€ 11.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Leen en Dorus - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...