Help Kelly rollen door huis!
Uitgegeven op 10-03-2021 om 21:00  |  link  |  bewaar  |  print

Wie is Kelly?
Kelly is een leuke spontane meid van 15 jaar. Al vanaf haar geboorte kampt Kelly met gezondheidsproblemen en heeft in haar jonge leven al heel veel ziekenhuisbezoeken, opnames en operaties gehad door heel Nederland. Momenteel loopt Kelly bij 7 grote ziekenhuizen in Nederland onder controle omdat elk ziekenhuis zijn eigen specialisatie heeft.

Wat heeft Kelly?
Kelly heeft Elhers Danlos en als gevolg daarvan ook Dysautonomie.
Elhers Danlos is een bindweefselziekte. Bindweefsel bevindt zich in het hele lichaam. Het zit aan je gewrichten en om je organen heen. Wat Kelly daarvan ondervindt is dat ze snel door haar gewrichten zwikt en wat breekt. Ze heeft altijd pijn en als ze loopt verergert dit heel snel.
Door de Elhers Danlos en Dysautonomie heeft ze hartklachten, slikproblemen, haar maag en darmen werken heel minimaal, problemen met haar ogen en haar oren. Ze kan niet lang schrijven, ze kan niet lang lopen en staan. Ze gebruikt hier veel medicijnen voor en verschillende ondersteunende braces. Ze wordt regelmatig opgenomen in het ziekenhuis om goed ingesteld te worden op de pijnmedicatie en ze krijgt regelmatig een infuus met pijnmedicatie die langere tijd werkt.



Wat moet er gebeuren?
Omdat het zo snel achteruitging heeft Kelly sinds vorig jaar een elektrische rolstoel. Haar familie had gedacht dat ze dit rond haar 18e zou krijgen, maar helaas ging het slechter dan gedacht. Via de WMO krijgt de familie beneden een slaapkamer en badkamer voor haar vergoed. Ze zijn de gemeente Hollands Kroon meer dan dankbaar. Maar helaas zijn ze er dan nog niet. Er komen zoveel kosten bij die de WMO niet vergoedt. Daarom is een crowdfunding opgezet.
Deze crowdfunding is opgezet om hopelijk een deel van de kosten te dekken voor de noodzakelijke aanpassingen in huis.
Help Kelly rollen door huis en doneer via www.gofundme.com.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Algemeen nieuws: