Samen aan de slag bij de molen
Uitgegeven op 24-08-2020 om 18:19  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Samen met de welzijnsorganisatie WonenPlusWelzijn(WPW) organiseert de vereniging De Wieringer Molens een Doet & Ontmoet bij de korenmolen De Hoop aan de Hofstraat 57. Dit betekent dat mensen eventueel met ondersteuning van een professionele medewerker van WPW op dinsdagochtenden van 9:30 - 12:00 uur samen met de molenaar en de molenvrijwilligers aan de slag kunnen.

U kunt bijvoorbeeld helpen met kleine klusjes, het verpakken van meel of het onderhoud van het molenerf. Je kunt hierbij denken aan het afwegen van meel, wat verfwerk of het meehelpen wanneer er bezoekers komen. Er is altijd wel wat te doen rond de molen, dus we kijken wat bij u past.



Er is, naast de begeleiding vanuit WPW, een molenaar of molenvrijwilliger aanwezig, die u wegwijs kan maken. Vaak zijn er meer vrijwilligers of leerling-molenaars bezig in of om de molen. In coronatijd houden we vanzelfsprekend rekening met de richtlijnen van het RIVM. De bedoeling is om op een gezellige manier aan de gang te gaan bij de molen en terwijl er natuurlijk voldoende tijd is om onder het genot van een bak koffie bij te kletsen.

Denkt u dat dit iets voor u is of kent u iemand voor wie dit een mogelijk een manier is om actief bezig te zijn en contacten te leggen of wilt u meer weten, dan kunt u contact met ons opnemen. Dat kan bij Servicepunt van WPW in Hippolytushoef, Parkzicht 11, 1777 BC in Hippolytushoef (bereikbaar ma t/m vrij 9:00-12:00 uur) via telefoonnummer 0227-591570 of via e-mail wieringen@wonenpluswelzijn.nl. Of loop eens langs bij de molen op dinsdagochtend om even kennis te maken.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Algemeen nieuws: