Super Sale Weekend bij MotoPort Hippolytushoef
Uitgegeven op 26-10-2006 om 17:22  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - MotoPort Hippolytushoef staat vrijdag 3, zaterdag 4 én zondag 5 november in het teken van het Super Sale Weekend. Hoewel het nog winter moet worden is MotoPort Hippolytushoef alweer druk bezig met het komende seizoen. Onlangs werden op de internationale motorbeurs Intermot in Köln de spectaculaire 2007 modellen gepresenteerd.

De verkooptopper van het afgelopen seizoen was de Suzuki V-Strom. Voor 2007 is dit model ook nog eens uitgevoerd met ABS. Dit zeer populaire model is nu al te bewonderen in de showroom van MotoPort Hippolytushoef. Ook van Ducati zijn al verschillende 2007 modellen te aanschouwen. Zo zijn de Ducati Monster S4R Testastretta, de GT1000, de Sport 1000 Biposto en de schitterend uitgevoerde Sport S met Tophalf prominent aanwezig in de showroom.

Om ruimte te maken voor de nieuwe kledingcollectie gaat de huidige collectie éénmalig met kortingen tot liefst 40 % de deur uit. Het betreft hier jassen, broeken, laarzen, combi´s, helmen, handschoenen enzovoort. De restanten zomerkleding worden zelfs gedumpt. Profiteer daarom komend weekend volop van één van de vele aanbiedingen !

Ook dit jaar kan er vanaf heden weer een afspraak worden gemaakt voor een “Grote Winterbeurt”. Hierbij word je motorfiets gratis opgehaald, en na uitvoering van de grote winterbeurt, gratis opgepoetst en weer gratis thuisgebracht. Maak je vòòr 26 november een afspraak, dan krijg je ook nog eens een warm MotoPort Windjack ter waarde van € 49,50 cadeau. Bel nu : 0227-591639 !

Hoe dan ook het is zeker de moeite waard om op 3,4 of zondag 5 november bij MotoPort Hippolytushoef langs te komen. Al is het maar om te genieten van het hapje en het drankje wat deze dagen wordt geserveerd !

MotoPort Hippolytushoef is op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en speciaal voor het Super Sale Weekend op zondag van 11.00 tot 16.00 uur geopend. MotoPort Hippolytushoef is te vinden op industrieterrein Molenveld te Hippolytushoef . Voor meer informatie bel met 0227-591639 of kijk op www.motoport.nl. MotoPort Hippolytushoef is officieel dealer van de merken Ducati, Yamaha, Suzuki, Kawasaki en Honda.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Toyota Proace 2.0 Cool Comfort ex BTW/BPM
€ 18.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Voor de visafslag van de Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...