Oplichters komen naar u toe deze zomer
Uitgegeven op 28-05-2020 om 00:41  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Eén van onze trouwe lezers stuurde ons dit voorval toe.

Wieringernieuws, van de middag stond er een auto voor mijn hekje. Ik was buiten bezig. De meneer die vroeg aan mij mag ik u wat vragen. Nou ik dacht dat is de weg. Zei, ik kom er aan.

Maar toen zei dat ie van een verkoop kwam van pannen en bestek. Hij had nog wat over en mocht dat niet terug meenemen. En toen bood hij mij gratis bestek of pannenset aan. Mocht het niet verkopen maar wel aan de kinderen of kleinkinderen geven. Nou dacht das leuk.

Dus doe mij de pannen maar. Toen zei hij dat hij op het bedrijf toch btw moest afdragen. Heb 3x gevraagd hoeveel is dat uiteindelijk moest ik daarvoor 500 euro betalen. Zei hem, dat is mij te duur. Ik koop niet zulke dure pannen. Hij zei bied eens wat. Zei: 50 euro toen werd ie een beetje boos en zei dat 1 pan al meer waard was. En ik zei ik kan voor 50 euro een hele pannenset kopen voor mij. De meneer werd boos en reed met grote snelheid weg. Kon niet zijn kenteken zien. Later dacht ik nog, dat is dus duidelijk een oplichter.

Vriendelijke groet Netty. Hoop dat je het verhaal begrijpt.


Netty, het is een duidelijk verhaal. Ze proberen iets, helaas trappen er nog steeds wel mensen in. Lieve lezers, een gewaarschuwd mens telt voor twee!
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ ,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
En van de drie complexen van 5 uitwateringssluizen te Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...