Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 29-04-2020 om 08:29  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Lekker en gezond nieuws vanaf de haven.



Het bericht dat we vorige week vanuit het kabinet hebben ontvangen, was helaas niet het bericht dat we hoopte te ontvangen. Toch hadden wij dit wel verwacht. Voor de vismarkt betekent dit dat we besloten hebben om op dezelfde wijze verder te gaan zoals we de afgelopen zes weken hebben gedaan. Het is namelijk niet haalbaar om een gewone markt te draaien en goed toezicht te houden of mensen voldoende afstand bewaren. Daarnaast bestaat de kans dat er teveel mensen tegelijk in de visafslag zijn. Wij hopen op uw begrip.

Ik wil u nog wel een tip geven: wacht niet te lang met bestellen! Het gebeurt nu regelmatig dat mensen op donderdagavond laat nog bestellen en dat er dan producten zijn die we niet meer hebben. Denk hierbij aan kokkels, mosselen, zeekraal en producten die vaak uit Zeeland moeten komen en die ik optijd moet bestellen. Omdat we alles op bestelling doen, bestel ik deze artikelen niet in grote hoeveelheden.

Deze week hebben we schol in de aanbieding, een heerlijk visje om in de olie te bakken en van de graat af te peuzelen.

2 kilo schol (2 groot) voor € 10.00


Klik op de bovenstaande link om de aanbieding te bestellen.

Ik heb het recept al eens eerder gedeeld, maar het is té lekker om het niet nog een keer te delen. Ook omdat we een aantal nieuwe vaste lezers onder ons hebben en we hen dit lekkere recept niet willen onthouden!



Nog even een paar aandachtspuntjes voor zaterdag!

Geeft u zoveel als mogelijk aan hoe u de vis schoongemaakt en verpakt wilt hebben. U kunt hiervoor eventueel het opmerkingenveld gebruiken.

We vragen u uw bestelling per pin te betalen. Uiteraard maken we de pinautomaat na elke betaling schoon. We hebben eventueel ook handschoenen voor u klaar liggen.

Houd voldoende afstand bij het afhalen van uw bestelling!

Kom alleen (dus niet met uw partner of het hele gezin!) naar de vismarkt om uw bestelling af te halen.

Verder willen we u vragen om de bestelling door iemand anders op te laten halen, mocht u verkoudheids- of griepklachten hebben.

Een fijne week en tot zaterdag!

Uiteraard is er zaterdag ook gerookte vis verkrijgbaar. Wilt u zeker weten dat uw gerookte makreel, paling of zalmmoot er nog is als u komt, kunt u uw bestelling even bij de opmerkingen vermelden. Dan zorg ik dat Gert Jan het voor u apart legt.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-

Algemeen nieuws: