Demodansgroep Djèstiek is Nederlands kampioen showdans 2006 geworden
Uitgegeven op 20-05-2006 om 15:06  |  link  |  bewaar  |  print


DEN HELDER - Afgelopen zondag, 14 mei 2006, heeft demodansgroep Djèstiek zich van zijn beste kant laten zien. In de stadshal te Den Helder vonden wederom de Nederlands kamioenschappen showdans plaats. Demodansgroep Djèstiek onder leiding van Morena de Vries-Visje wonnen, afgelopen weekend, voor de derde keer de titel Nederlandskampioen showdans.

Ondanks de afwezigheid van de hoogzwangere choreografe Morena, heeft de groep olv Mariëlle Steigstra en Anoeska Visje goed weten te presteren. De senioren groep van demodansgroep Djèstiek behaalde met een score van 32,90 punten wederom de titel Nederlands kampioen showdans 2006. Door de aparte kledingstukken en een adembenemende dans op het nummer "listen to your heart" bleken zij al gauw de favoriete te zijn voor deze titel.

Nog beter gepresteerd hebben de junioren demodansgroep van Djèstiek. Voor het eerst deden zij dit jaar mee. En is de groep pas in januari 2006 begonnen. Ondanks dat de demodansgroep Djèstiek junioren op het laatste moment, door te weinig inschrijvingen in hun categorie, bij de senioren werden ingedeeld behaalde zij als nog een derde plaats met 0,05 punten verschil van de nummer twee. En lieten zij de senioren groep Tios uit Limmen, die vierde eindigde, ook achter zich liggen. Het was dit afgelopen weekend dus weer één groot succes voor de demodansgroep Djèstiek, waarbij de junioren nog boven hun kunnen hebben gepresteerd.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Algemeen nieuws: