Op weg naar de gezondste gemeente
Uitgegeven op 15-10-2021 om 16:35  |  link  |  bewaar  |  print

Alle partijen op gebied van gezondheid denken en praten over aanpak

HOLLANDS KROON - Hoe word je de gezondste gemeente van Nederland? Die vraag staat centraal in de gelijknamige bijeenkomst. Het draait niet alleen om sportclubs. Gezondheid is veel meer dan dat. Maatschappelijke organisaties, onderwijs en bedrijven zijn ook nodig om de slag te slaan richting een gezondere samenleving. Om elkaar te vinden en dat doel te bereiken verzorgt Team Sportservice vanuit het Sportakkoord bijeenkomsten voor al deze partijen.

Allerlei organisaties die zich bezighouden met gezondheid kunnen aansluiten. Bregje Sinnema van Team Sportservice: "Natuurlijk is de 'sportclub van de toekomst' een van de onderwerpen in deze bijeenkomst. Hoe ziet die eruit? Waar liggen kansen? Maar dat geldt ook voor andere partijen, zoals therapeuten, diëtisten, het onderwijs en het bedrijfsleven dat zich richt op gezondheid. Waar kunnen zij hun expertise inzetten om een veel gezondere samenleving te maken?"

De bijeenkomsten zijn van 17:45-20:30 uur op donderdag 28 oktober in de Keijzershoff in Anna Paulowna (voor organisaties uit Anna Paulowna en voormalig Wieringen) en op dinsdag 2 november in de Cultuurschuur in Wieringerwerf (voor organisaties uit Wieringerwerf en Niedorp). Deelname is gratis.
Aanmelden kan op de site van het lokale Sportakkoord.

Meer informatie op de pagina Op stap.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Urban Cruiser 1.3 Dynamic
€ 7.995,-

Toyota Verso 1.6 Linea Terra
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Piet Luijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...