Speculaas actie Tonegido, de echte roomboter speculaas van Bakker Bellis
Uitgegeven op 04-11-2018 om 21:08  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op zaterdag 10 november verkopen vrijwilligers van handbalvereniging Tonegido uit Hippolytushoef weer de overbekende speculaaspoppen.


Zaterdag 10 november trekken de vrijwilligers van HV Tonegido wederom over heel Wieringen om voor de vereniging speculaaspoppen te verkopen. Met deze actie steunt u de vereniging en kunnen we misschien ons oude handbalveld vervangen voor een nieuw.
Sinds 2015 loopt de Handbalvereniging Tonegido met groot succes deze speculaaspoppenactie en ook dit jaar worden ze natuurlijk weer gebakken door de Warme Bakker Bellis. De speculaaspoppen worden gebakken met roomboter. Een lekkernij voor iedereen!!!

De speculaaspoppen gaan drie euro vijftig per stuk kosten of twee voor zes euro.
De verkoop zal op zaterdag starten vanaf ongeveer 10.00 uur. Op 10 en 17 november hebben we ook weer een verkooppunt op de markt, naast de groenteboer op het kerkplein in Hippolytushoef. Dus heeft u ons aan de deur gemist, bent u ook van harte welkom op de markt, dus help de club en maak ons los!!!


Bakker Edwin Bellis bakt ook dit jaar weer de beste kwaliteit speculaaspoppen, bereid met roomboter. (Fotografie Henk-Jan Wittink)
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Algemeen nieuws: