Activiteiten Wieringer Vrouwen
Uitgegeven op 14-10-2021 om 16:17  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Wieringer Vrouwen hebben maandag 11 oktober hun eerste ledenavond na de coronacrisis weer gehad. Gast was de gepensioneerde rechercheur, later gevangenisdirecteur, en kunstkenner Henk Dillerop. Het was als vanouds, een heerlijke avond, met dit keer een zwaar onderwerp, de contacten van Henk met (serie)moordenaars.

Woensdag 13 oktober was de eerste wandelmiddag weer buiten Wieringen. Deze keer wandelden ze de blauwe route vanaf de parkeerplaats bij Duinoord, de 'Donkere Duinenbos' route van ruim 6 km., een prachtige route die voor een gedeelte door de duinen liep en verder door het bos. Na afloop nog even naar de strandtent 'Citadel' voor een welverdiend kopje koffie/thee met gebak.

De volgende ledenavond heeft een heel ander en luchtiger onderwerp. De datum is maandagavond 8 november, aanvang 20:00 uur in Dorpshuis Hippo. Gast is dan wereldfietser en fotograaf Marica van der Meer.
Zij vertelt aan de hand van prachtig beeldmateriaal over haar 15 maanden durende fietstocht, die in Antwerpen begon. Daar stapte zij aan boord van een cargoschip, dat haar naar Zuid-Amerika bracht. Vanuit Uruguay via Bolivia en Amazonegebied dwars door het continent gedwaald, tot ze in Suriname uitkwam. Het Caribisch gebied overgestoken door met zeilers mee te liften. Op 17 eilanden gefietst. Via Cuba naar Miami en vanuit Florida de Verenigde Staten doorgefietst naar Los Angeles. Daarna werd ook zij geconfronteerd met het Coronavirus en moest haar reis beëindigen.

Over deze reis heeft Marica een boek uitgebracht: 'Dwaalspoor'. Dit boek kan in de pauze gekocht worden, de prijs is € 24,99. Entree voor leden € 5,00 en voor gasten € 10,00 inclusief een kopje koffie/thee bij binnenkomst en een drankje in de pauze.
Neemt voor alle zekerheid uw telefoon of papier met QR-code mee, want op dit moment is nog niet bekend hoe de maatregelen dan zijn.

Binnenkort hopen de Wieringer Vrouwen hun programmaboekje aan de leden te bezorgen. Nog even de puntjes op de i en dan bent u weer op de hoogte van de activiteiten en contactgegevens van de vereniging. Ook kunt u voor informatie terecht over ledenavonden en andere activiteiten van de vereniging op wieringervrouwen.nl of op de pagina Op stap.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius Wagon 1.8 Aspiration Hybrid
€ 12.745,-

Toyota Urban Cruiser 1.3 Dynamic
€ 7.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Roeien  1967 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...