Wieringer Ontmoetingsdiner valt in de smaak
Uitgegeven op 11-06-2018 om 12:14  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Dat het tweemaandelijkse Wieringer Ontmoetingsdiner in een behoefte voorziet, bleek vrijdag 25 mei weer. Met 17 gasten was het maximale aantal bereikt.

Deze keer was gekozen voor een Italiaanse maaltijd. Het menu bestond uit 'Salade di Tonno' als voorgerecht, het hoofgerecht Penne met Bolognesesaus, en het nagerecht Tiramisu. Het diner werd afgesloten met koffie en thee met bonbons.
Als 'tussendoortje' werd er een gedicht over Wieringen 'op z'n Wierings' voorgelezen en werd er een kort filmpje over mooie plekjes op Wieringen vertoond.

De Wieringer Ontmoetingsdiners worden georganiseerd door de vier Wieringer kerken. Het is bedoeld voor mensen die op Wieringen wonen en die (bijna) altijd thuis alleen zitten te eten of om een of andere reden niet buiten de deur kunnen eten. Lidmaatschap van een kerk is niet vereist. De kosten voor deelname zijn &euro 5,00. Als het nodig is kan vervoer geregeld worden.

Het volgende Wieringer Ontmoetingsdiner is op vrijdag 6 juli in de Filadelfia kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef. Het diner begint om 18:00 uur.
Aanmelden kan vanaf maandag 18 juni. Dit kan uitsluitend telefonisch bij Sjoerd Folkertsma 0227 602465.

Ook kunnen nieuwe kook-vrijwilligers die ook een keer of bij toerbeurt willen koken, zich melden. De kookgroep verdeelt de werkzaamheden, zodat het ook voor 'huis- koks' mogelijk is om een gerecht te maken.
Aanmelden kan via het hierboven genoemde telefoonnummer of bij een van de andere vrijwilligers.
De groep vrijwilligers bestaat nu uit Leny Basjes, Jeanette Zomerdijk, Gerda Glim, Bernadet Dasbach, Hennie Meilink, Ton en Alie van Os, Marga Lont, Jan Lont, Arie Slot, Sjoerd en Jacqueline Folkertsma.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Algemeen nieuws: