J.C. De Dukdalf, 24 september, vier bands betreden het podium
Uitgegeven op 15-09-2016 om 21:43  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF – J.C. de Dukdalf, het jongerencentrum met alternatieve muziek voor de jongeren in Wieringerwerf en omstreken, brengt op zaterdag 24 september een veelzijdige muzikale live avond. Vier bands zullen de kelder betreden om vervolgens het intieme podium vakkundig af te breken. Genres als djent, mathcore, melodieuze hardcore en metal zullen je om de oren vliegen op deze zaterdag. Mary Fields, Raven Called Sin, Wolfer en het Canadese Dark Mourning zijn de namen die de spraakmakende poster van J.C. de Dukdalf sieren.



Eén keer per maand vindt er een gezellige muzikale live avond plaats in de Wieringerwerfse kroeg. De ene maand sta je te dansen op vrolijke ska-deuntjes, terwijl je de maand erop de grootste moshpit van het dorp mag opbouwen, menselijke piramides mag maken én mag headbangen op magnifieke metalcore of deathmetal: voor ieder wat wils! Ieder ander weekend, waarin we geen concerten hebben georganiseerd, wordt gekenmerkt met onvergetelijke thema avonden of reguliere avonden. Een hoop gezelligheid die je binnen no-time nieuwe vrienden oplevert.

De Dukdalf is op vrijdagen en zaterdagen open van 21:00 uur tot 02:00 uur. Tijdens concerten gaan we één uurtje langer door met plezier maken, namelijk tot 03:00 uur. Zaterdag 24 september is het concert met vier bands. De entree kost – net als bij ieder ander concert in J.C. de Dukdalf – maar 5,-! Bezoekers onder de 18 jaar betalen de helft: 2,50. Vanaf 21:00 uur gaan de deuren open en om 03:00 uur is het tijd om weer richting huis aan te gaan. Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van J.C. de Dukdalf, waarop je ook al je vragen kwijt kunt.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: