Wieringermeer Trail
Uitgegeven op 10-06-2016 om 17:30  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Atletiekvereniging Wieringermeer organiseert op zaterdag 18 juni de Wieringermeer Trail. Dit jaar is de Trail uitgebreid met een korte Trail. Deze korte Trail is ingepast om het Trail runnen toegankelijker te maken. Beginnende Trail runners kunnen op deze manier kennis maken met het echte werk. Over een parkoers van ± 18 km –lange trail of 8 km korte trail zullen de deelnemers het uiterste van zich moeten vergen.

Door de organisatie wordt een afwisselend parkoers in het Dijkgat-, Robbenoordbos en Wierholt uitgezet. De Trail runners gaan hier over mountainbike paden, gras, en dijk. Het zeer geaccentueerde parkoers zorgt het voor veel afwisseling, tempoveranderingen en een ware slijtageslag.

Trail running neemt toe in populariteit en kenmerkt zich door de grote mate van zelf support. Zo moeten de deelnemers zelf zorgen voor verzorging onderweg. Door de toenemende populariteit is er een limiet gesteld wat betreft het aantal deelnemers. Inschrijven kan nog. Wanneer de limiet bereikt is, wordt de inschrijving automatisch gesloten.
Deelname is uitsluitend mogelijk door middel van voorinschrijving op www.inschrijven.nl.De start is om 12:00 uur op de grote parkeerplaats aan de Noorderdijkweg te Wieringerwerf (bekend van de Dijkgatboscross).
Tijdregistratie geschiedt handmatig. De uitslag wordt verwerkt via het programma wegwed en is in te zien op www.uitslagen.nl.
Er zal voor elke deelnemer een herinnering zijn.

Er zijn geen verzorgingsposten langs de route. Deelnemers dienen zich zelf te voorzien van drinken en voeding. Er is de mogelijkheid om een eigen met naam / startnummer voorziene bidon etc. af te geven welke door de organisatie halverwege de route op een tafel zal worden neergezet. Deelnemers dienen deze zelf te pakken.
Ten behoeve van de deelnemers zal de organisatie een grote tent plaatsen. Er is echter geen kleed- en douche gelegenheid. Wel is er de mogelijkheid om na afloop te douchen in heet clubgebouw van AV Wieringermeer. (Tamsmalaan, Wieringerwerf)
Kleding / persoonlijke spullen kunnen worden neergezet bij de start / finish locatie; dit echter wel op eigen risico en verantwoording.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Te koop BMW Cabrio 323Ci Executive Youngtimer
€ 7.950,-

Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cor Kroon - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...