Praktijk In Balance start weer met nieuwe Mindfulness training!
Uitgegeven op 09-01-2015 om 13:16  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Praktijk In Balance start weer met nieuwe Mindfulness training!

Zit je steeds in je hoofd? Voel je stress, angst, onrust of wil je gewoon persoonlijke ontwikkeling? Volg dan een training in Mindfulness. De trainingen zijn opgebouwd uit 8 wekelijkse sessies van ongeveer 2,5 uur. Tijdens iedere sessie krijg je handvatten aangereikt waarmee je mindful zijn steeds meer kunt toepassen in je dagelijkse leven. Het is een training voor de rest van je leven.



Mindfulness betekent in het huidige moment aanwezig zijn met een bewuste, open en milde aandacht die vrij is van veroordelingen. Met andere woorden: leven in het NU. Hoe vaak zijn we niet bezig met ons druk te maken over wat er gebeurd is of over wat er nog komen gaat. Hierdoor ben je met je hoofd continu ergens anders en vergeet je te genieten van het huidige moment en mist zo ongemerkt hele delen van je leven.

Met een mindfulness training leer je uit je hoofd te komen en het leven te ervaren zoals het nu is. Door een bewuste, open en milde aandacht zonder veroordelingen ga je leren dat je alle gedachten die je hebt mag hebben, maar dat je er niet op hoeft te reageren. Je leert met je aandacht bij het nu te blijven, maar ook je eigen grenzen aan te geven en zal daardoor meer rust en ontspanning ervaren in je dagelijkse leven. Mindfulness draait niet alleen om concentratie op het nu. Het gaat het ook om alle gewaarwordingen die je hebt (gedachten, gevoelens en sensaties) te accepteren zoals ze zijn, zonder ze te willen veranderen.

De trainingen starten in januari en februari. De data worden in overleg vastgesteld en kunnen zowel overdag als ’s avonds.

Interesse? Meer informatie over Mindfulness, Reconnective Healing en The Reconnection kan je vinden op de website http://www.praktijkinbalance.nl . Wil je gelijk een afspraak maken, dan kan dit via email: info@praktijkinbalance.nl of telefonisch op 06-12097886.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Algemeen nieuws: