Kinderdagverblijf Hollands Kroon van start in Den Oever
Uitgegeven op 14-11-2014 om 10:50  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Kinderdagopvang Hollands Kroon is van start gegaan! Het startpunt werd met vele toeters en bellen gevierd door de betrokken partijen, samen met de kindjes is het lintje doorgeknipt. De officiële opening vindt later deze maand plaats. KDV Hollands Kroon is een samenwerking aangegaan tussen basisschool ’t Span, basisschool de Branding en Peuterspeelzaal Wieringen. Hiermee is de brede School tot stand gekomen, en zo is er een prachtige accommodatie ontstaan.Op de Brede School kunnen alle kinderen van 0 tot 12 jaar terecht om te leren, te spelen en te ontdekken. Er is een peutergroep en een kinderopvang waarbij de kinderen 0-4 jaar worden opgevangen. Met deze combinatie in de school wordt een doorlopende en op elkaar aansluitende opvang en leermogelijkheid geboden. Dit is rustiger en vergroot de ontwikkelingskansen van de kinderen. De opvang en school gaan namelijk ook inhoudelijk op elkaar aansluiten door middel van gezamenlijke thema’s en monitoren van de ontwikkeling van kinderen. KDV Hollands Kroon is op de begaande grond in de school gehuisvest en heeft plaats voor 12 kinderen van 0-4 jaar. Ouders kunnen op deze locatie opvang afnemen voor het hele jaar of alleen voor de 40 schoolweken. Hierdoor kunnen jonge kinderen met hun oudere broers en zussen meelopen in de jaarkalender van school.

Kinderopvang moet betaalbaar zijn. Kinderopvang Hollands kroon is een flexibele kinderopvang die wil meedenken met de ouder(s). Waar zij zich in wil onderscheiden ten opzichte van andere kindercentra is de mogelijkheid om vakantiedagen aan te vragen. Dit betekent dat wanneer minimaal één maand van te voren een vakantiedag wordt aangevraagd deze dag niet in rekening zal worden gebracht. Dit levert ouders een besparing op. Wanneer ouders 6 weken geen opvang afnemen door het aangeven van vakantiedagen kan meer dan 10% op de totale jaarlijkse opvangkosten worden bespaard.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Toyota Rav4 2.0 Style Van exclusief btw/bpm
€ 18.995,- (excl. BTW)

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wieringen oude ansichtkaart, paarden vermoedelijk van Ties Sok - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...