De grote Mariannebar reünie 18 oktober
Uitgegeven op 08-10-2014 om 12:17  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Op zaterdag 18 oktober gaat het dan echt gebeuren, een reünie van de glorieuze tijd van de Mariannebar in Wieringerwerf. Wie weet dat niet meer die prachtige tijd met o.a. de Veronica’s drive in Show en de DJ’s uit die tijd en niet te vergeten THE TRAMMPS – TAVARIS – DE DIJK – HERMAN BROOD en HUGGY BEAR en ga zo maar door!





Dat is nu wel heel anders tegenwoordig, maar toch is er hang naar die tijd van een stampvolle tent en geen gedoe met polsbandjes enz. Wie heeft het er niet over wat voor mooie tijd dat was en vandaar het idee om een reünie te organiseren voor en met de mensen uit die tijd met als hoogtepunt de jaren 80/90. Er is een comité gevormd die is er mee aan de slag gegaan is en heeft een pagina aangemaakt op FACE BOOK en er ook allemaal oude foto’s op geplaatst! De reacties zijn overweldigend en is al bezocht door ’n paar duizend personen. Wat is de bedoeling ? Een gezellige avond organiseren en mensen ontmoeten uit jouw tijd met het toenmalige personeel en mmv de DJ’s uit die tijd en een geweldige 80’s band.



De locatie is Café bij de Buren waar een tent voor de deur geplaatst wordt en gebruikt voor ontmoetingsruimte en garderobe, het café voor een gezellige babbel, de Polderzaal voor de discotheek met de DJ’s van toen en in het Arbeidsburo een optreden van de 80’s band Party Shift met de hits uit die periode! Wellicht worden jullie ook nog verrast met enkele gastoptredens aanvang : 21.00 uur.

Om dit in goede banen te leiden is er een kaartverkoop gestart om goed te kunnen inschatten wat de organisatie kan verwachten die avond, want ondanks de hang naar vroeger willen we niet dat er 100 man niet in kunnen en buiten voor de deur staan. De kaarten kosten 10 euro en zijn incl. herinnerings button – 2 consumptie munten en gratis gardarobe ! Verkrijgbaar bij de Buren en Primera in Wieringerwerf. Voor meer info: nieuwsvandeburen@ziggo.nl of volg Mariannebar op FACEBOOK .
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Algemeen nieuws: