Rommelmarkt Corvus Corone groot succes
Uitgegeven op 13-09-2013 om 22:23  |  link  |  bewaar  |  print

OOSTERLAND - Afgelopen zaterdag 7 september heeft scouting Corvus Corone op het eigen terrein een zeer geslaagde rommelmarkt gehouden. Alles zat dan ook helemaal mee deze dag. Het was heerlijk weer wat ervoor zorgde dat vele bezoekers even een bezoekje brachten aan de gezellig aangeklede markt. En velen zijn weer huiswaarts gegaan met een leuk item. Ook aan de inwendige mens was gedacht, de koffie en thee, samen met een stuk zelf gebakken taart gingen er bij menigeen wel in. Ook de overheerlijke broodjes warme worst vonden gretig aftrek.Voor de jeugd was er een mooi springkussen wat de hele dag door lekker bezet was. En Corvus Corone zou zichzelf niet zijn als er geen stokbroodjes gebakken zouden kunnen worden boven het kampvuur. Ook hier was de animo overweldigend.
Alles bij elkaar dus echt een super geslaagde dag, die natuurlijk niet mogelijk was geweest zonder alle bezoekers. Maar ook alle mensen die volledig belangeloos hun medewerking hebben verleend zijn voor deze dag absoluut onmisbaar geweest. Via deze weg willen wij van scouting Corvus Corone dan ook iedereen bedanken voor het mogelijk maken van deze heerlijke dag.

(foto's aangeleverd Scouting)

Natuurlijk is dit niet de enige activiteit die scouting organiseert in een jaar. Zeker voor de leden hebben we altijd een leuk en zeer gevarieerd programma aanbod met vele leuke activiteiten. Veelal rondom het clubhuis, maar ook verder van huis. Wij staan altijd open voor nieuwe leden die dit ook allemaal graag willen gaan meemaken. Voor meer informatie over scouting Corvus Corone in het algemeen, of voor het aanmelden als lid, neem gerust eens een kijkje op de website www.corvuscorone.nl, of stuur een e-mail naar info@corvuscorone.nl. Telefonisch contact opnemen kan op nummer 0227-724105.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Team D bouwjaar 2020
€ 32.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oude ansichtkaart - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...