Om de Oost met Soroptimistclub Wieringerland
Uitgegeven op 02-02-2013 om 10:51  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Op zondag 9 juni organiseren de Soroptimisten voor de 13e keer de Wieringer tuinronde. Dit jaar voert de route de deelnemers over het Oostelijke deel van Wieringen.

De Wieringer tuinronde is een jaarlijks evenement, dat ooit begon met de verkoop van planten en stekjes en wat uitgegroeide tot een evenement van formaat waar mensen aan deelnemen uit heel Nederland.



De club is op zoek naar nieuwe, bijzondere, gewone en interessante tuinen en tuineigenaren die op 9 juni hun poorten belangeloos willen openen voor de deelnemers. De grootte van de tuin of een grote verscheidenheid aan planten en bloemen is niet noodzakelijk, gewoon een leuke tuin met een mooi of bijzonder detail kan al voldoende zijn om opgenomen te worden in de route. De opbrengst komt ten gunste van diverse goede doelen, zowel regionaal als inter- en nationaal. De starttuinen bevinden zich in de Elft en op Vatrop. Welke tuineigenaar op het Oostelijk deel van Wieringen lijkt het leuk om mee te doen? Aanmelden kan bij Anja Moeijes telefoon 0227-592236 of per mail anja.moeijes@hetnet.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Algemeen nieuws: