Nieuw op Wieringernieuws, 'Overlijdensberichten'
Uitgegeven op 25-11-2012 om 09:46  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Een nieuwe service op Wieringernieuws en Hollandskroonnieuws. Vanaf heden kunt u ook overlijdensberichten plaatsen. Hiervoor hebben wij een nieuwe rubriek ontworpen. Uit onderzoek is gebleken dat hier veel vraag naar is. Volgens onze lezers is dat een rubriek die nog mist op de website.


Alleen deze afbeelding verschijnt op deze pagina met daarbij de afbeeldingen van de rouwkaart en eventueel een foto van de overledene.



Op deze aparte pagina op deze website is het dan mogelijk om de overlijdensberichten te plaatsen zoals deze ook in de gedrukte kranten verschijnen. Het verschil is dat er op deze website geen andere advertenties van bedrijven in beeld komen. Ook is het mogelijk om bij het bericht een foto of een In Memoriam met een foto te plaatsen. Uiteraard kunnen andere rouwadvertenties betreffende de overledene hier ook onder geplaatst worden. Er is ook de mogelijkheid om online te reageren als de nabestaanden dit wensen. De uitvaartondernemers in de regio kunnen de overlijdensberichten aan ons doorgeven maar ook zelf plaatsen op Wieringernieuws en Hollandskroonnieuws. Met ruim vijfduizend lezers per dag is het bereik groot en is de kans groot dat u de mensen kunt bereiken waarvan u denkt dat zij het bericht moeten kunnen lezen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de redactie.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Algemeen nieuws: