Geslaagde bewonersavond Kreileroord
Uitgegeven op 22-10-2021 om 16:54  |  link  |  bewaar  |  print

KREILEROORD - De bewonersavond over de leefbaarheid in Kreileroord was een succes. Door ongeveer 30 belangstellenden zijn er veel goede ideeën ingebracht. Zo is er meegedacht over de onderwerpen: groenonderhoud, zorg, activiteiten voor jong en oud, eenzaamheid en het gebruik van MFC De Doorbraak. Dorpsraad Kreileroord maakt samen met de zorginstellingen en de gemeente een uitvoeringsplan om een aantal ideeën te realiseren.

Resultaten enquête over leefbaarheid in Kreileroord
Deze zomer ontvingen alle inwoners van Kreileroord een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen over de leefbaarheid in Kreileroord. In totaal hebben 54 inwoners de vragenlijst ingevuld. Hieruit zijn waardevolle punten naar voren gekomen. Zo blijkt onder andere dat 94% van de inwoners zich thuis voelt in Kreileroord, dat 77% zich niet eenzaam voelt en dat het prettig wonen is in Kreileroord. De inwoners geven gemiddeld een 7,2 voor het woonplezier in het dorp.

Nadelen van het wonen in Kreileroord zijn volgens de inwoners de weinige algemene voorzieningen, het groenonderhoud en het gebrek aan parkeergelegenheid.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Comfort
€ 11.995,-

Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wegrace tussen Smerp en Oosterland 5 september 1971 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...