Tonegido-BKC geen moment in gevaar
Uitgegeven op 11-03-2012 om 22:42  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Na de futloze wedstrijd van vorige week werd er wel van TonegidoBKC verwacht, dat ze tegen het al gedegradeerde h.v. Blokker de punten in huis hielden. Het team voldeed aan die verwachting en won de thuiswedstrijd.

Omdat er maar een wissel was, werd er op het laatste moment besloten om Rino Steenvorden aan de selectie toe te voegen. Hierdoor verhuisde Rick Idema van keeper tot veldspeler, waardoor TonegidoBKC met 2 wisselspelers aan de wedstrijd kon beginnen.
De openingsfase van de wedstrijd was gelijk opgaand en tot 7-7 kon Blokker de thuisploeg aardig bijhouden waarna TonegidoBKC een versnelling inzette en door leuk spel uitliep naar de stand 16-8. TonegidoBKC liet Blokker vlak voor rust nog even terugkomen en zo werd de ruststand 17-12.

Na de pauze bleek dat de heren van de thuisploeg de teugels weer lekker in handen hadden en mede daardoor liepen ze weer lekker uit op Blokker tot een verschil van 9 naar 26-17.
Hierna volgden er over en weer doelpunten aan beide kanten. Door op momenten leuk en goed spel en keeperswerk te laten zien werd de wedstrijd uitgespeeld.

De punten kwamen niet in gevaar en doordat Tim (speler van het 2de) als laatste besloot er ook 1 in te gooien, had iedereen zijn doelpuntje mee gepikt. De eindstand werd 34-27.
Volgende week naar de koploper in Baarn. Dat zal vermoedelijk een zware wedstrijd gaan worden.

Scores TonegidoBKC : Sietse Bakker 9 ; Gijs Bakker 7 ; Stefan Idema 6 ; Ben Bachet 4 ; Maikel Baars 3 ; Nathan Krom 2 ; Rick Idema 2 en Tim 1.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Algemeen nieuws: