Bram Schra kampioen quadcross
Uitgegeven op 22-12-2021 om 19:15  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Bram, nu 10 jaar, zit al op de quad vanaf dat hij 3 jaar en 9 maanden oud is. In het begin voor de fun maar al snel was duidelijk, dat Bram dit zo leuk vond dat hij er zijn sport van heeft gemaakt. Hij is op zijn 7e gestart met het rijden van wedstrijden bij de KNMV.Sinds dit jaar is hij overgestapt naar de MON, omdat de KNMV de juniorklasse heeft opgezegd vanwege te weinig aanmeldingen. Bram is kampioen quadcross geworden.



Bij de MON is nog wel een juniorklasse waar Bram dit jaar heeft gereden met zijn apex 100cc quad. Er zijn dit jaar, ondanks alle corona maatregelen 9 wedstrijden georganiseerd. De plaatsten waar deze crossen zijn gehouden zijn: Utrecht, Berghem (2x), Geldermalsen, Overloon, Groesbeek, Deurne, Horst en Meijel.
Dat betekende al om 4 uur opstaan om op tijd op de crossen te komen. Maar daar heeft Bram gelukkig geen moeite mee als het om crossen gaat. De laatste wedstrijd, de finale, kon Bram niet rijden vanwege corona; super jammer natuurlijk.
Door de huidige lockdown is er nog geen huldiging geweest van de kampioenschappen. Maar dat houdt hij tegoed.

De leukste baan vond Bram de laatste baan in Horst. Die heeft een lange start, mooie bochten en zand. Het is daarbij ook wel de meest zware baan. Hij kon wel goed de geleerde technieken in de bochten toepassen
Bram gaat volgend jaar de overstap maken naar de quad special klasse.
Hij heeft een Yamaha raptor 250cc gekocht en helemaal opgeknapt. Dit is een schakel quad (foto rechts) en geheel nieuw voor hem.
Hij gaat komende 3 maanden leren wegrijden en schakelen om hopelijk 19 maart in Zijtaart weer aan de start te mogen staan!

Bram's ouders zijn heel trots op hem. Niet alleen met zijn welverdiende kampioenschap, maar ook omdat hij inziet dat zijn sport veel geld kost en er daarom zelf heel veel over heeft om te kunnen crossen. Vorig jaar is hij begonnen met kerstbomen ophalen / sparen, waren er 143! Dat is toch weer 3x een inschrijving voor een wedstrijd.
Hij is vanaf de zomer druk bezig met het maken van tweedehands (gratis opgehaald of voor een klein prijsje) fietsreparatie voor mensen.
En daar zullen zijn ouders hem ook altijd in helpen.

Graag wil Bram van de gelegenheid gebruik maken om alle sponsors van 2021 die hem hebben gesteund te bedanken.
En ook alvast de sponsors voor 2022:
S.D. Bouwman → SBB advies - Cees Rotgans → bestratingsbedrijf Rotgans - Bram Deijkers → hoveniersbedrijf Bram Deijkers - Henny Schra en André Kok → K&S racing - Gerrit en Kitty De Krijger → Timmer en onderhoudsbedrijf - Maarten Dikken → Inkdependend - Jeroen Dirks → vakgarage Dirks - Guido Mink → Mink keramiek - Bert Zuur en Edwin Wittink → ZUWI racing - X1 on tour - Makka Honders → Euro insurance - Bianca Bakker-de Smit → Ukkieshop - Mirjam Dirk Pakes → hollywoodstar kermisattractie



Weer heel wat nieuwe sponsors die vertrouwen hebben in Bram op de quad.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 15.250,-

Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Algemeen nieuws: