Ook Groen Links richt afdeling Hollands Kroon op
Uitgegeven op 04-07-2011 om 23:47  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Nadat GroenLinks heeft deelgenomen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 is besloten tot de oprichting van een lokale afdeling van GroenLinks.

Inmiddels is tijdens de eerste algemene ledenvergadering op 24 mei 2011 een afdelingsbestuur ge´nstalleerd dat bestaat uit:
- Jacques de Vreede (Barsingerhorn), voorzitter
- Marjorie Pigge (Barsingerhorn), secretaris
- Jan Eichhorn (Barsingerhorn), penningmeester
- Margreet Kappelhof (Barsingerhorn), lid
- Arjen Voogt (Slootdorp), lid

Als Hollands Kroon per januari 2012 een feit is - en daar ziet het naar uit - dan zal Groen Links Hollands Kroon meedoen aan de verkiezingen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente.

GroenLinks wil zich inzetten voor een groene, duurzame en sociale gemeentepolitiek. Een samenleving voor iedereen, dat is waar GroenLinks voor staat. Een samenleving waarin iedereen meedoet en waar voor iedereen plaats is, waar de politiek echt naar de burgers luistert en problemen probeert op te lossen.

GroenLinks staat voor een solide begrotingsbeleid dat voldoende ruimte biedt voor investeringen in publieke voorzieningen. Vooral gericht op de mensen met de minste kansen en op een duurzaam lokaal milieubeleid. Nu en in de toekomst.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Waar naar toe? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...