Uitslagen
Uitgegeven op 23-05-2018 om 17:13  |  link  |  bewaar  |  print

Dartclub Wieringen
Dinsdag 22 mei:
Alex Grooten - Dave Gangelhof 1 - 3
Andries van Bodegom - Fedor Keijzer 2 - 3
Andries van Bodegom - Jerry Korderijnk 3 - 1
Andries van Bodegom - Robert Beer 3 - O
Bart Kaan - Béla Reis 3 - O
Béla Reis - Jan Sloothaak 3 - O
Béla Reis - Dave Gangelhof 3 - O
Dave Gangelhof - Peter den Broeder 3 - 1
Fedor Keijzer - Jan Sloothaak 3 - O
Fedor Keijzer - Theo de Reus 2 - 3
Gerard Kortekaas - Sander Reij O - 3
Gerard Kortekaas - Wim Harms 3 - 1
Jacob Reij - Bart Kaan 3 - 2
Jeffrey Wierenga - Jerry Korderijnk 3 - 2
Jeffrey Wierenga - Raymond Huizing 3 - 1
Jeffrey Wierenga - Robert Beer 3 - O
Peter den Broeder - Sijmen Hijlkema 3 - 1
Pieter Scheltus - Alex Grooten 3 - O
Raymond Huizing - Theo de Reus 3 - O
René Sloothaak - Jacob Reij O - 3
René Sloothaak - Peter Hijlkema 3 - O
Sander Reij - Pieter Scheltus O - 3
Sijmen Hijlkema - Jacob Reij O - 3
Sijmen Hijlkema - Peter Hijlkema 1 - 3
Wim Harms - Alex Grooten 3 - 1
Wim Harms - Pieter Scheltus 1 - 3
Hoogste finish: Wim Harms 154 - 180'ers: Wim Harms 2x, Fedor Keijzer, Jacob Reij en Jeffrey Wierenga 1x
(advertentie)
Nacompetitievoetbal en Afsluit-Toernooi bij V.V. Succes
Uitgegeven op 23-05-2018 om 00:15  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Hoewel het eerste van Succes nog een felle strijd moet aangaan om via de nacompetitie promotie af te dwingen, houdt de vereniging evengoed op zondag 3 juni het zogenaamde 'Afsluit Toernooi'. Behalve het vlaggenschip dat deze middag hopelijk zijn eerste wedstrijd thuis speelt in dezelfde nacompetitie zullen er op het sportterrein aan de Belt tal van onderlinge wedstrijden afgewikkeld worden door oude en nieuwe Succes coryfeeën.

Na afloop van deze wedstrijden worden de eventuele kampioenen van dit seizoen gehuldigd. Verder staat de barbeque aan, is er een grote loterij, wordt de winnaar van de 'Koen Vink' trofee bekend gemaakt en doet D.J. Teetje het sportpark trillen op zijn grondvesten met zijn opzwepende discotheek.

Als het jeugdkamp ten einde is, is het vanaf 13:00 uur de beurt aan de senioren en oudste junioren die in onderlinge wedstrijden strijden om de eer. Bij de wedstrijdindeling is rekening gehouden met de sterkte/fitheid van de teams. Zo komen het 2e, 3e en A1 tegen elkaar uit en op andere velden zullen spelers van Succes 4, 5 en 6 elkaar tegen komen. Ook vindt er een wedstrijd plaats waar voormalig spelers van het roemrijke Succes 4 hun, nog altijd niet geringe, balkunsten vertonen . Ook andere Succeshelden uit het verleden, die graag de kicksen nog eens uit de mottenballen willen halen, kunnen zich aanmelden voor deze jaarlijks terugkerende reünie wedstrijd.

Dit kan onder meer bij Pieter Klein, telefoon 0655364226 van de organiserende Evenementen Commissie.

Ook mogen de Walking Footballers deze middag natuurlijk niet ontbreken. En dit keer zal dit niet gebeuren op een achteraf gelegen bijveld maar staan ze volop in de schijnwerpers op een veld vlakbij de hoofdtribune. Wilt u deze matadoren aanschouwen reserveer op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

De laatste onderlinge wedstrijden zullen tot ongeveer 14.30 uur duren. Mocht Succes 1 zijn eerste wedstrijd van de nacompetitie thuis spelen (op het moment van publicatie is dat nog niet helemaal zeker) dan hoeft nagenoeg niemand iets te missen van de spannende ontknoping van dit duel.

Naast het sportieve gedeelte is er natuurlijk ook weer een gezellige nazit. Eventuele kampioenen worden gehuldigd Naast het sportieve gedeelte is er natuurlijk ook weer een gezellige nazit. Eventuele kampioenen worden gehuldigd Er wordt afscheid genomen van onze trainers en van vrijwilligers die met hun functie stoppen.

Sinds enkele jaren is er een andere insteek gegeven aan de 'Koen Vink' trofee, vernoemd naar de talentvolle, positieve en veel te vroeg overleden jeugdspeler van Succes. Een belangrijk criterium om voor deze prijs in aanmerking te komen is dat de genomineerde een jonge voetballer moet zijn die zowel binnen als buiten de lijnen positief van zich heeft laten horen. Deze middag zal bekend gemaakt worden wie zich de opvolger van Lars Verfaille- de winnaar van vorig jaar - mag noemen.

Voor iedereen die deze middag niet bij de (kampioens) huldigingen in de prijzen is gevallen, is er nog een andere kans om met iets moois naar huis te gaan. Want ook nu weer is er een razend spannende loterij in de vorm van een tombola met werkelijk fantastische prijzen. En om de feestvreugde verder te verhogen is de rising star DJ Teetje gestrikt om het voetbalseizoen eens goed uit te luiden. De DJ, die in het dagelijkse leven gewoon Theo heet, maakte onlangs zijn debuut in de Succeskantine. Zowel zijn overweldigende performance als ook de rook van zijn rookkanon bleven nog heel lang in ieders geheugen hangen. Al met al beloofd het dus een volle, gezellige dag te worden met sport en plezier.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Programma
Uitgegeven op 22-05-2018 om 10:20  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Wiron
Woensdag 23 mei:
Aanvang Wedstrijd
19:OO u Wiron JO13-1 - Duinrand S JO13-1
19:OO u HCSC JO15-2 - Wiron JO15-1
17:OO u Wieringermeer JO9-2 - Wiron JO9-1
Donderdag 24 mei:
Aanvang Wedstrijd
18:3O u Nieuwe Niedorp JO11-2 - Wiron JO11-1
19:OO u St Adelbert MO15-1 - Wiron MO15-1
Zaterdag 26 mei:
Aanvang Wedstrijd
14:OO u Wiron JO19-1 - ST Schagen/SRC JO19-2
12:45 u JVC JO15-4 - Wiron JO15-1
11:45 u DTS JO13-2 - Wiron JO13-1
1O:OO u Wiron JO11-1 - Kaagvogels JO11-2
9:OO u Kleine Sluis JO1O-3 - Wiron JO1O-1
1O:OO u Wiron JO9-1 - Kleine Sluis JO9-2G
9:3O u Winkel JO8-1 - Wiron JO8-1
12:OO u Wiron MO15-1 - Koedijk MO15-2
12:OO u Wiron MO13-1 - VVS 46 MO13-2
Zondag 27 mei:
Aanvang Wedstrijd
14:OO u Zeemacht 1 - Wiron 1
11:OO u Schagen 3 - Wiron 2
11:OO u Wiron VR1 - Nieuwe Niedorp VR1


Voetbal Succes
Woensdag 23 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
19:OO u Succes 2 - Geel Zwart 2 Coen Wolthuizen
19:OO u Succes JO11-2 - Kaagvogels JO11-2 Mycka Bogert
19:3O u Succes 4 - JVC 3 Peter Singelenberg
Terreindienst: Raymond Leever & Willem Waiboer
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
19:OO u Geel Zwart JO1O-2 - Succes JO1O-4 18:OO u


Handbal Tonegido
Zaterdag 26 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
1O:OO u Tonegido E1 - D.W.O.W. E2
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
11:35 u Hollandia T DC1 - Tonegido DC2 Sportveld 'De Kuil'
17:OO u Lacom '91 D2 - Tonegido D1 Lacom'91
Zondag 27 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
1O:OO u Tonegido F1 - Maedilon/VZV F1
1O:45 u Tonegido DB1 - Geel Zwart DB1
11:5O u Tonegido DS2 - De Blinkert DS1
13:OO u Tonegido DS1 - Lacom '91 DS1
14:15 u Tonegido HS2 - DSOV/VOS HS 1
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
1O:3O u Koedijk E2 - Tonegido E2 Koedijk
11:OO u Hugo Girls DC1 - Tonegido DC1 Hugo Girls
Maandag 28 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
19:3O u Tonegido DMW2 - D.W.O.W. DMW1
(advertentie)
Wiron niet opgewassen tegen kampioen
Uitgegeven op 21-05-2018 om 17:51  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Wiron heeft in de wedstrijd tegen DWB geen potten kunnen breken. De thuisclub bleef lang verzet bieden tegen de kampioen uit De Weere. De conditie en kwaliteit van DWB gaf uiteindelijk de doorslag. DWB won met 1-5.

DWB gaf al vroeg in de wedstrijd haar visitekaartje af, maar Dennis Veldhuis hield zijn doel schoon. De bezoekers waren weliswaar sterker, maar het ontbrak vooralsnog aan de afwerking. Veel ballen gingen naast, over of werden gestopt door Dennis Veldhuis. DWB kwam niet op eigen kracht op voorsprong. Wiron verdediger Jaap Vijzelaar raakt een bal in het strafschopgebied ongelukkig en passeerde zijn doelman onbedoeld, 0-1. Kort voor rust trof DWB opnieuw gelukkig doel. De bal viel uit een hoekschop voor de voeten van Kevin Schouten. De aanvaller kon simpel intikken, 0-2. Wiron groef zich tegen de kampioen niet in en bleef strijden, echter zonder succes.

Kort na het begin van de tweede helft scoorde de thuisclub de aansluitende treffer. Na het neerhalen van een doorgebroken speler in het strafschopgebied ging de bal op de stip. Aanvoerder Mark Schouwenaar verzilverde de penalty, 1-2. De hoop op meer vervloog halverwege de tweede helft, toen een DWB-aanvaller een paar verdedigers omspeelde en 1-3 aantekende. Het verzet van Wiron was gebroken en DWB liep in de laatdte tien minuten uit naar 1-5.

Wiron heeft ondanks het, ingecalculeerde, verlies tegen de kampioen nog altijd kans op het bereiken van de nacompetitie. Als de laatste twee wedstrijden, uit tegen Zeemacht en thuis tegen Petten, worden gewonnen, gaat Wiron in de nacompetitie alsnog strijden om promotie naar de 4e Klasse.
(advertentie)
Jubileum Break Out '88
Uitgegeven op 19-05-2018 om 19:43  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Basketbalvereniging Break Out '88 vierde haar 30-jarig jubileum met leden en oud-leden in het Sportcentrum Wieringen (de sporthal dus!).


Strijd om de vrije worpbokaal - foto's Herman Loer

Het feest werd afgetrapt door de jeugd. Er is gebasketbald onder leiding van de Den Helder Suns, verder een vrije worpbokaal, een disco, loterij en samen een hapje eten.
De senioren met vierden het feest met een toernooi. Daar ook de strijd om de vrije worpbokaal. Er was entertainment, een bingo en natuurlijk iets te eten.Geschiedenis

Lees verder...
(advertentie)
Succes plaatst zich voor de nacompetitie
Uitgegeven op 19-05-2018 om 19:30  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Onder uitstekende omstandigheden moest Succes voor het eerst op zaterdagmiddag aantreden tegen Dirkshorn. Met de 2-0 winst verzekerde Succes van deelname aan de nacompetitie in de 3e Klasse A.

In de eerste minuut was het direct raak. Een prachtige pass van Stan de Koning bereikte Jop van den Esschert, die beheerst scoorde. Succes bleef het betere van het spel houden en kreeg voor de rust nog enkele prachtige kansen. Zo was er een mooie voorzet van Bart de Kleine, waardoor Jeroen Norder een prachtige kopkans kreeg, maar de keeper redde bekwaam. Even later werd een vrije trap van Stef de Koning door Bart de Kleine tegen de binnenkant van de paal gekopt. Na een halfuur zette Maikel Hoekstra Bart de Kleine alleen voor de goal, maar de spits van Succes raakte de bal maar half. Uitblinker Jeroen Norder gaf een keurige steekbal op Jop van den Esschert maar deze schoot de bal te slap in. Vlak voor de rust kwam ook Bart de Kleine alleen voor de keeper maar ook hij wist het net niet te vinden. Voor rust was er een veel beter Succes die helaas veel te veel kansen miste. Zoals hoofdtrainer Jan Loew in de rust al opmerkte 'we houden ze in leven'.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. Een beter Succes en een verdedigend Dirkshorn. Tien minuten na de thee was er de eerste kans voor de thuisclub, maar Bart de Kleine was vandaag wat ongelukkig en kwam weer niet tot scoren. In de 63ste minuut werd de wedstrijd beslist. Na een schitterende actie van Bart de Kleine op rechts kon de net ingevallen Jeroen Metselaar de 2-0 binnentikken. Een kwartier voor tijd was er weer een mooie aanval van Succes. Maikel Hoekstra zette met zijn eindpass Youri Jansma alleen voor de keeper, hij mikte echter net over. De laatste kans was voor Stan de Koning. De ingevallen Kevin de Bruin bediende hem prima, maar de keeper van Dirkshorn kon de inzet stoppen. De uitstekende verdediging van Succes gaf alleen in blessuretijd de enige kans weg. De spits van Dirkshorn kopte echter tegen de onderkant van de lat. Eindstand 2-0.

Door dit resultaat en het verlies van DWOW tegen Flevo is Succes verzekerd van een plaats in de nacompetitie. Nu de ziekenboeg leegloopt gaat Succes met veel vertrouwen deze nacompetitie in.
(advertentie)
Avondvierdaagse Wieringen
Uitgegeven op 18-05-2018 om 11:03  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Avondvierdaagse Wieringen gaat op 28 mei weer van start. Soroptimistclub Wieringerland is de organisatie die zich inzet om er opnieuw, samen met de wandelaars en vrijwilligers, een mooi festijn van te maken. En ook dit jaar lopen de wandelaars voor twee goede doelen, de speeltuinvereniging Helderse Buurt en Stichting naar school in Haïti en voor de vier beschikbaar gestelde prijzen.

Speeltuinvereniging Helderse Buurt in Hippolytushoef is een actieve vereniging, die het mogelijk maakt om kinderen op een veilige manier te laten samen spelen op grote klim-, klauter-, glijdtoestellen en meer. Om kinderen uit gezinnen met minder mogelijkheden ook gebruik te kunnen laten maken van de speeltuin, gaat er een deel van de opbrengst van de Avondvierdaagse naar deze vereniging.Het internationale doel is Stichting naar school in Haïti. De school in het zuiden van Port au Prince is inmiddels is uitgegroeid tot een school waar ruim 800 kinderen onderwijs volgen; van de eerste klas kleuterschool tot en met de derde klas middelbare school. Daarnaast krijgen de kinderen iedere schooldag een warme maaltijd, voor hen vaak de enige maaltijd op een dag. Ook wordt de mogelijkheid geboden op tijdelijk onderdak, medische zorg en hulp aan kinderen die naar andere scholen gaan. Vanuit de school worden projecten opgezet en uitgevoerd om de leefomstandigheden voor de bewoners in het gebied rondom de school te verbeteren.

De voorinschrijvingsavond is op dinsdag 22 mei van 19:00 tot 19:30 uur in de kantine van het sportcomplex v.v. Succes en h.v. Tonegido.
De inschrijfkosten zijn € 6,00. Inschrijven op de eerste avond, 28 mei, kan ook, Dan zijn de inschrijfkosten € 6,50.
De afstanden zijn 2½, 5 en 10 kilometer. Er kan zowel individueel als in groepsverband worden meegedaan.

Lees verder...
(advertentie)
Uitnodiging jaarvergadering g.v. Wieringen
Uitgegeven op 17-05-2018 om 20:02  |  link  |  bewaar  |  print

AANKONDIGING

(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Postduiven met hoge snelheid huiswaarts
Uitgegeven op 16-05-2018 om 20:49  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Wieringer Expresse vloog de eerste midfond vlucht (wedstrijden van
300-500 km) vanuit het Franse Laon 385 km. Het weer was prima, daarom konden de duiven om 7:30 uur los. De zuidoosten wind en goed zicht zorgden voor hoge snelheden van ruim 90 km per uur (1511 meter per minuut).


19 deelnemers gaven samen 223 duiven mee. De eerste melding was voor J.Pronk uit Westerland. Kees Stoepker verraste iedereen met 2 meldingen en 2 duiven bij de eerste 4 duiven van de club. De opgaande lijn van voorzitter S. Boersen, kreeg geen vervolg. Jo Visser zijn duiven hebben te maken met een vormcrisis. Hopelijk is dat van korte duur, want donderdag gaan de duiven op herkansing. Henk Werkhoven schuift iedere week meer naar boven en wanneer de wind uit het noorden waait, zijn Henk zijn duiven op hun best. Wordt Henk de winnaar komend weekend?Aanstaande donderdag inkorven voor de 2e midfondvlucht St. Pont Max.

Voorlopige uitslag:
1e J. Pronk, 2e K. Stoepker, 3e H. Werkhoven, 4e J . Engel, 5e M. Hoogesteger, 6e W. Regenmortel, 7e N. Hartog, , 8e W. Schoen, 9e S. Boersen, 10e J. Meilink , 11e H. v Hooff , 12e D. Stigter, 13e J. Visser H. Tigchelaar, 14e F. Burger, 15e J.G. Jorna, 16e F. Kaandorp, 17e J. Jorna, 18e J. Kuut.
(advertentie)
Uitslagen
Uitgegeven op 16-05-2018 om 16:58  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Wiron
Maandag 21 mei: Wiron 1  - DWB 1    1 - 5
Dinsdag 22 mei: Flevo VR1 - Wiron VR1 3 - O
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 5e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.


Voetbal Succes
Maandag 14 mei:
Succes JO14-2 - Sporting Andijk JO14-3 2 - 7
Woensdag 16 mei:
Succes 2 - Con Zelo 2 4 - 1
Succes JO15-1 - DWOW JO15-1 2 - 1
Succes JO1O-3 - SVW '27 JO1O-5 3 - 9
Flevo JO11-2 - Succes JO11-2 2 - 2
Wiron MO13-1 - Succes MO13-1 1 - 3
Donderdag 17 mei:
Succes JO13-1 - Petten JO13-1 1 - 5
Succes JO12-1 - Winkel JO12 -1 4 - 2
Succes 5 - FC Den Helder 8 2 - 1
Zaterdag 19 meu:
Succes JO1O-2 - Con Zelo JO1O-1 2 - 6
Succes JO1O-4 - Winkel JO1O- 4 - 2
Succes JO9-1 - Vesdo JO9-1 1 - 12
Succes JO13-1 - Geel Zwart 3O JO13-1 1 - 1
Succes JO11-2 - JVC JO11-3 9 - 1
Succes MO17-1 - WMC MO17 -1 O - 1
Succes MO13-1 - DWB MO13-1 11 - O
Succes JO15-2 - Wieringermeer JO15-2 1 - 3
Flevo MO15-1 - Succes MO15-1 4 - 1
Succes 1 - Dirkshorn 1 2 - O
FC Den Helder JO15-2 - Succes JO15-1 O - 3
LSVV JO12-2 - Succes JO12-1 5 - 1
ALC JO11-1 - Succes JO11-1 1 - 5
Hollandia T JO11-2 - Succes JO11-3 1O - 1
Geel Zwart 3O JO1O-1 - Succes JO1O-1 3 - 2
Callantsoog JO1O-1G - Succes JO1O-3 14 - O
Kleine Sluis JO8-2G - Succes JO8-1 2 - 8
Zondag 2O mei:
Succes 2 - DWOW 2 2 - O
Succes 6 - Geel Zwart 3O 3 O - 3
Succes JO17-2 - Victoria O JO17-2 4 - 9
VVS 46 3 - Succes 3 2 - 1
FC Den Helder 3 - Succes 4 7 - 1
VVW JO17-1 - Succes JO17-1 2 - 3
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 4e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.


Hengelsportvereniging Wieringen
Woensdag 16 mei - 2e zomer avond wedstrijd:
1 T. Hasenack 52OO gram 5 N v. Vondervoort 12OO gram
2 F. v.d. Made 43OO gram 6 J. Barelds 1OOO gram
3 H. Bekkema 21OO gram 7 P. Rotgans 4OO gram
4 R. Cruiming 16OO gram 8 G. Veger O gram


Biljartcub Hippo
Woensdag 16 mei:            Stand bandstoten:
D.Wille - P.Ooms 2 - O P Riedeman 18 - 39
P.Ooms - D.Wille O - 2 J.Koole 2O - 32
J.Slijkerman - C.Lont 2 - O A.de Jong 18 - 29
C.Lont - J.Slijkerman 3 - O J.Tijsen 18 - 27
J.Tijsen - A.de Jong 3 - O E.v.Wendel 18 - 23
A.de Jong - J.Tijsen 2 - O K.Verbiest 18 - 23
E.v.Wendel - P.Riedeman 3 - 1 D.Wille 2O - 2O
P.Riedeman - E.v.Wendel 2 - O C.Lont 2O - 14
J.Metselaar - J.Koole O - 2 P.Ooms 2O - 14
J.Koole - J.Metselaar 2 - O J.Slijkerman 18 - 13
C.Lont - K.Verbiest O - 2 J.Metselaar 18 - 13
K.Verbiest - C.Lont 2 - O
D.Wille - E.v.Wendel 3 - O
E.v.Wendel - D.Wille 3 - O


Dartclub Wieringen
Lees verder...
(advertentie)
Zaalvoetbalvereniging Succes Dames 1 kampioen
Uitgegeven op 16-05-2018 om 09:19  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zaalvoetbalvereniging Succes/Vakgarage Verfaille Da 1 is kampioen geworden in de SZVV 2e klasse. De directe concurrent en nr. 2 in de stand Dirkshorn Da 2 verloor de laatste wedstrijd met 4-2 tegen VZV Da 1. Dirkshorn moest die wedstrijd met 0-20 winnen om Succes nog te kunnen achterhalen.

Dit is het 2e kampioenschap in 2 seizoenen voor de dames. Vorig seizoen werden ze ook al kampioen in de 3e klasse. Dit seizoen begon echter heel stroef voor Succes. De 1e wedstrijd voor de beker werd al gelijk verloren. Daarna volgde nog een verliespartij en een gelijkspel.


De huldiging in café De Kasteleen

Langzamerhand begon de doelpuntenmachine van coach Sonja Verfaille te lopen. Er volgden een aantal dikke winstpartijen. In de winterstop stonden de dames bovenaan. In februari waren er door blessures opeens 2 verliespartijen. Hierdoor zakten de dames naar plek 2 in de stand. Het kampioenschap leek verkeken.

In de slotfase van de competitie liet de nieuwe nr.1 Dirkshorn punten liggen. En de Succes dames geloofden er weer in. Met een sterke eindsprint haalden ze het kampioenschap binnen. Het kampioenschap werd afgelopen vrijdag gevierd in de Kasteleen. De dames werden daar gehuldigd voor hun top prestatie. Ze promoveren volgend seizoen naar de SZVV 1e klasse.


Boven v.l.n.r. Annemiek de Wolf, Jamie Koelewijn, Anna van der Zwaag, Marjolein Molenaar, Carmen Bregman, Sonja Verfaille(Coach/Sponsor)
Onder v.l.n.r. Eline de Haan, Mariska van Duin, Miranda van Dijk, Louisa Bakker, Kaylee Verfaille


Eindstand:
Lees verder...
(advertentie)
Programma
Uitgegeven op 14-05-2018 om 10:42  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Wiron
Woensdag 16 mei:
Aanvang Wedstrijd
19:OO u Wiron JO15-1 - ST Schagen/SRC JO15-4
18:3O u Wiron MO13-1 - Succes MO13-1
Zaterdag 19 mei:
Aanvang Wedstrijd
1O:45 u Dindua JO19-1 - Wiron JO19-1
1O:OO u Wiron JO1O-1 - SVW 27 JO1O-5
1O:OO u Wiron JO8-1 - Dirkshorn JO8-1
11:OO u Callantsoog MO13-1 - Wiron MO13-1
Maandag 21 mei (2e Pinksterdag):
Aanvang Wedstrijd
14:OO u Wiron 1 - DWB 1


Voetbal Succes
Donderdag 17 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
18:3O u Succes JO13-1 - Petten JO13-1 Harm Helder
19:OO u Succes JO12-1 - Winkel JO12-1 Quinten Leever
19:OO u Succes 5 - FC Den Helder 8 niet bekend
Terreindienst: Willem Waiboer
Zaterdag 19 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
9:OO u Succes JO1O-2 - Con Zelo JO1O-1 Luuk Jansen
9:OO u Succes JO1O-4 - Winkel JO1O-2 Kees Nieuwenhuizen
9:OO u Succes JO9-1 - Vesdo JO9-1 Levi Leever
9:45 u Succes F-League Ouders
11:3O u Succes JO13-1 - Geel Zwart 3O JO13-1 Tijmen Lont
11:3O u Succes JO11-2 - JVC JO11-3 Bart Paauw
11:3O u Succes MO17-1 - WMC MO17-1 Peter Singelenberg
11:3O u Succes MO13-1 - DWB MO13-1 Mycka Bogert
14:OO u Succes JO15-2 - Wieringermeer JO15-2 Dennis Foekema
14:OO u Flevo MO15-1 - Succes MO15-1 Quinten Leever
Flevo MO15-1 speelt thuiswedstrijd in Hippolytushoef i.v.m. Flevotournooi in Middenmeer
16:3O u Succes 1 - Dirkshorn 1 Nino Beerens
Terreindienst: Marco Homminga (1/2), Dennis Klein (1/2) & Symen Hijlkema
Terreindienst vanaf 15:45 uur: Henk van Eerden, Stephan de Vries & Bert Foekema

Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
9:OO u FC Den Helder JO15-2 - Succes JO15-1 8:OO u
11:15 u LSVV JO12-2 - Succes JO12-1 1O:OO u
1O:3O u ALC JO11-1 - Succes JO11-1 9:15 u
11:OO u Hollandia T JO11-2 - Succes JO11-3 1O:OO u
1O:OO u Geel Zwart 3O JO1O-1 - Succes JO1O-1 9:15 u
1O:OO u Callantsoog JO1O-1G - Succes JO1O-3 9:OO u
9:OO u Kleine Sluis JO8-2G - Succes JO8-1 8:15 u
Zondag 2O mei (1e Pinksterdag):
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
1O:3O u Succes 2 - DWOW 2 Coen Wolthuizen
1O:3O u Succes 6 - Geel Zwart 3O 3 Lupko Wierenga
12:3O u Succes JO17-2 - Victoria O JO17-2 Cor v. d. Made
Terreindienst: Gert Jan van Dijk & Marcel van Dijk
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
11:3O u VVS 46 3 - Succes 3 1O:15 u
12:3O u FC Den Helder 3 - Succes 4 11:3O u
11:OO u VVW JO17-1 - Succes JO17-1 9:45 u
(advertentie)
Triplettenkampioenschap 2018 Boel-Skik'92
Uitgegeven op 13-05-2018 om 18:26  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De eerste kampioenen van het seizoen zijn bekend, zaterdag 12 mei hield de jeu de boule vereniging uit Den Oever haar Triplettenkampioenschap.


Deelnemers en toeschouwers zoeken de schaduw op.

Er waren 18 deelnemers, zodat er 6 tripletten gevormd konden worden. De teams speelden 3 rondes met elkaar, er werd nu niet tussentijds geloot. Uiteraard werd er wel van tegenstander gewisseld. Het was een heel gezellige middag mede dankzij het prachtige weer, diverse leden zochten zelfs de schaduw op als ze niet aan de beurt waren om te gooien. Geen enkel team wist 3 partijen te winnen, zodat het behaalde puntensaldo de doorslag gaf bij de uitslag.


Een zonnig plaatje.

Kampioen met 2 wp +18 werden Annie Laan, Rens Visser en Cees Oudshoorn. Zij ontvingen een mooie hangplant en hun namen komen op de wisselbeker voor de eeuwige roem.
Als 2e eindigden Hans Barhorst, Giel van Dijk en Kees Boerdijk met 2 wp + 7. Zij ontvingen een bak aardbeien met een rol beschuit .
De 3e prijs ging naar Grietje Borst, Joke de Visser en Chris Lont met 2 wp +5, als prijs was er voor hun een doos chocolade.


Kampioensteam in actie.

Tripletten Kampioenen.

Behalve toernooien neemt Boel-Skik ook deel aan de ZAC van de NJBB, daar doen alleen de leden met een licentie aan mee. Deze zomeravondcompetitie wordt gedurende de maanden mei t/m september gehouden. Boel-Skik'92 speelt in de poule Noord tegen Onderhands, PON , de Bouledozers, Schoorl en Entre Nous zowel uit als thuis.

Donderdagavond 17 mei is de eerste wedstrijd van deze aanvang 19:30 uur u bent van harte welkom om te komen kijken. De tegenstander is Entre Nous uit Den Helder, van beide verenigingen spelen 3 doubletten tegen elkaar. Er worden 3 partijen gespeeld door elk team (doublet). Pinkster zaterdag komt Le Milles Ile uit Zuid Scharwoude voor een toernooi.

Met dank aan Loes Boerdijk voor het verslag

(advertentie)
Succes Winkel 0-0, Winkel kampioen
Uitgegeven op 13-05-2018 om 18:14  |  link  |  bewaar  |  print

Succes houdt kampioen Winkel met moeite op doelpuntloos gelijkspel

HIPPOLYTUSHOEF - In de topper tegen Winkel heeft Succes één helft flink tegenstand kunnen bieden tegen de koploper Winkel. Na afloop van het doelpuntloze gelijkspel mocht de thuisploeg van geluk spreken dat keeper Martijn Lont in bloedvorm stak en de gasten alleen nog maar bezig waren met het naderende kampioenschap.


Maikel Hoekstra kopt onder de bal door - foto's Henk-Jan Wittink

Voorafgaande het duel was er nog een kleine theoretische kans dat bij winst van Succes er nog gestreden kon worden om de titel in de vierde klasse. Maar echt reëel was deze kans niet. Echter punten afsnoepen van de naderende kampioen betekende wel dat Succes als mogelijke nummer twee van de eindrangschikking zijn eerste nacompetitie wedstrijd thuis mag spelen. De start van Succes was dan ook veelbelovend en het maakte Winkel meer dan lastig in het eerste bedrijf. Zonder de geblesseerde Jeroen Metselaar, Toine Bugel en het aanvalsduo Jop van den Esschert en Kevin de Bruin deed het elftal van Jan Loew in niets onder van de gedoodverfde kampioen, die met met twee bussen vol toeschouwers was afgereisd naar de Belt. Succes schiep zich zelfs de eerste belangrijke kansen naar een afwachtend begin. Jeroen Norder kon net niet goed anticiperen op een ragfijne voorzet van Jesse de Jonge en dezelfde Norder schoot net aan over nadat hij zijn directe tegenstander met een 'poort' gedold had.Pas na een klein halfuur spelen deed de formatie van Martijn Gootjes iets terug in aanvallend opzicht. Chris Ursem mocht aanleggen voor een vrije trap en zijn gevaarlijke zwabberbal werd ternauwernood gekeerd door de uitstekend keepende Martijn Lont. Het antwoord van de thuisclub liet niet lang op zich wachten. Na een wervelende aanval ingeluid door Youri Jansma produceerde Bart de Kleine een mooie lob die moeizaam gekeerd werd door keeper Nino Bosch. De makkelijk ogende rebound was echter geen prooi voor de instormende Maikel Hoekstra die jammerlijk over de bal heen maaide. Na een verraderlijk schot van Jens Kaan veranderde het spelbeeld geleidelijk in het voordeel van de gasten. Voor de theepauze wisten Jim Berendt en en Jeffrey Bijvoet geen raad met de honderd procent kansen. Dit was mede te danken aan de uitblinkende doelman Martijn Lont die subliem redde op een van richting veranderd schot.


Martijn Lont moest veel werk verzetten en deed dat prima, hij hield zijn doel schoon.

Was de thuisclub voor rust nog meer dan gelijkwaardig aan Winkel na rust lagen de verhoudingen anders. Winkel startte een stuk energieker aan het tweede bedrijf en middels snelle uitbraken werd het keer op keer gevaarlijk. De thuisclub mocht van geluk spreken dat bij de gasten veelal de beslissende eindpass ontbrak en dat de afronding te wensen overliet. Respectievelijk Berendt, Jacco Fijnheer en Ursem hadden de openingstreffer op hun schoenen maar paal en uitstekend keeperswerk van Lont stonden een treffer in de weg. Succes daarentegen kwam nog zelden in de zestien van de tegenstander en als het er eens kwam verzandde alle goede bedoelingen in niets. Het enige wat de Wieringers nog konden doen was tegenhouden en dat lukte wonderwel. Al werd het elftal wel getrakteerd op vijf gele prenten uitgereikt door de jonge en veelbelovende scheidsrechter Daley Heesakkers, die voor rust foutloos, maar erna ietwat pietluttig floot.

Lees verder...
(advertentie)
Wiron boekt riante zege
Uitgegeven op 13-05-2018 om 17:40  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Wiron heeft een ruime overwinning behaald op het op bezoek zijnde Sint Boys, 6-0. Het krachtsverschil tussen beide elftallen was minder groot dan de uitslag doet vermoeden. Wiron wist echter beter kansen te scheppen en te benutten dan de tegenstander. Ook de inzet van de thuisclub droeg een belangrijk steentje bij.

Wiron en Sint Boys waren het eerste half uur aan elkaar gewaagd met af en toe een kansje. Een inzet van Wiron uit een corner ging net over en een kopbal van Sint Boys net naast. Na een half uur brak de thuisclub de ban. Thijs Boersen stond bij een snelle aanval volkomen vrij en rondde doeltreffend af, 1-0. Kort voor rust verdubbelde Wiron de voorsprong. Sebas de Jong omspeelde een verdediger en schoof de bal schijnbaar achteloos in de hoek, 2-0. Wiron legde het verschil met de tegenstander pijnlijk bloot: De thuisclub was effectiever.

Sint Boys begon met opgestroopte mouwen en de inzet om zich terug te vechten in de wedstrijd aan de tweede helft. Binnen tien minuten was de hoop op een beter resultaat de grond in geboord. Sebas de Jong rondde een een-tweetje met Thijs Boersen doeltreffend af, 3-0. Even later leverde De Jong een assist bij een treffer van Perry Manshanden, die zijn pass bekwaam afrondde, 4-0. Sint Boys bleef het, waarschijnlijk tegen beter weten in, proberen. De kansen bleven voor Wiron. Sebas de Jong zag een boogbal over de ver voor zijn doel staande keeper van Sint Boys op de lat uiteen spatten. Een inzet van Perry Manshanden trof ook geen doel, maar ging rakelings naast. Toch scoorde Wiron nog twee maal. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd tekende Robin Meilink 5-0 aan en in de allerlaatste aanval trof Sebas de nog eens doel en bepaalde de eindstand op 6-0.

Wiron handhaaft zich met de overwinning op de 5e plaats in de 5e Klasse A.
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 5e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.
(advertentie)
Volle bak bij Waddenzee bridgedrive
Uitgegeven op 13-05-2018 om 10:46  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Bridgeclub Wieringen speelde zaterdag in café Waddenzee de Waddenzeedrive. De drive is sinds vorig de opvolger van de kroegentocht en trok dit jaar 40 bridgeparen, iets meer dan tijdens de eerste editie.

Zoals altijd wisten trouwe bezoekers van de drives van Bridgeclub Wieringen ook nu de weg naar de vaste speellocatie van de club te vinden. Ze werden gastvrij ontvangen met een petit four bij de koffie. De drive ging over 8 ronden en werd halverwege onderbroken door een gezellige lunch. Café Waddenzee schotelde de deelnemers een uitstekend lopend buffet voor.


De deelnemers genoten van de uitgebreide lunch met onder meer soep en kroketten


Velen genoten in de lunchpauze op het terras ook van de zon en het fraaie uitzicht op het Amstelmeer.

Zoals gebruikelijk was er voor iedere deelnemer een prijs.
Winnaars waren Hans Waterlander & Bert Gebben (A-lijn), Joyce Metz & Ad de Vries (B-lijn), Toos Wit & Riet Groen (C-lijn) en Jeannette van Nuland & Annemiek Steltenpool en Bep van Zanten & Margreet Molema (D-lijn).

Bridgeclub Wieringen maakt zich al weer op voor de volgende drive. In oktober staat de traditionele Palingdrive op het programma. Wie zo lang niet wil wachten kan ook aanschuiven bij de zomercompetitie op dinsdagavond. Daarin kan iedereen, ook niet leden, met of zonder partner, wekelijks vrij meespelen. Aanmelden kan telefonisch bij Bert Loos (0227-592010 / loos.bert1@gmail.com) of voor 19:15 uur in café Waddenzee, Westerlanderweg 43 in Westerland.

Uitslag
Lees verder...
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
Zvv Succes wint de bekerfinale
Uitgegeven op 13-05-2018 om 09:34  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Zaalvoetbalvereniging Succes/The Athlete's Foot JO17-1 speelde vrijdag de finale van het SZVV bekertoernooi bij de B junioren. Vios'79 JO17-3 werd met klinkende cijfers verslagen: 7-1.

In een volgepakte sporthal De Multitreffer in 't Zand speelde Succes de finale van het bekertoernooi. De wedstrijd begon iets later, omdat de tegenstander te laat was. Succes begon gelijk goed aan de wedstrijd. Ze zette Vios gelijk onder druk en kregen hierdoor veel de bal. Dit resulteerde in een aantal mooie aanvallen. Coach Sander Brandtner heeft er dit seizoen echt een team van gemaakt. Succes was duidelijk de betere partij en stonden met rust al met 5-0 voor. De 2e helft was een formaliteit. Succes speelde de wedstrijd rustig uit. De eindstand was 7-1.

De opstelling: D. Lont (doel), J. Dos Santos Cheung, N. Klein, T. Spaans (allen achter), J. de Jonge, D. Brandtner, T. Kamp, M. Dekens (allen voor). Coach S. BrandtnerDeze avond speelde er een aantal andere teams in de finale van de SZVV beker verliezers ronde. Succes/Burghout Druk & Design 5 verloor met 2-6 van FCS United 3. Succes/De Kasteleen won zonder te spelen reglementair met 3-0 van Vios'79 3. Succes/La Dolze Vita 6 won de finale met 7-5 van Waarland 1.

Alle kampioenen en bekerwinnaars werden deze avond gehuldigd in De Kasteleen.
(advertentie)
Break Out '88 bestaat 30 jaar
Uitgegeven op 13-05-2018 om 09:06  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Deze maand is het 30 jaar geleden dat de basketbalvereniging Break Out '88 werd opgericht. Dat gaat op 19 mei gevierd worden met leden en oud-leden in het Sportcentrum Wieringen (de sporthal dus!).

Tot 1988 maakte het basketbal deel uit van de omnivereniging 't Zwin in Den Oever.
Maar omdat de zaal te klein was en de hoeveelheid wedstrijden niet meer pasten, werd gekozen voor de nieuwe hal in Hippolytushoef. Niet iedereen was daar blij mee, maar het kon toen echt niet anders.
Maar de groei zat er aardig in en de jeugd nam sterk toe. Mede te danken aan een enthousiast bestuur en de vele vrijwilligers.
Door de jaren heen was er een aardig stabiel aantal leden. De senioren namen iets af, terwijl de jeugd groeide.
Break Out werd een vereniging waar gezelligheid, samen zijn en samen doen de boventoon voerden. En waarbij het presteren niet uit het oog werd verloren.
De sterke kant van de vereniging is al die jaren het bestuurlijke kader geweest. Stabiel en bereid te werken voor hetzelfde doel: Break Out.

Nu bestaat Break Out 30 jaar en dat gaat op 19 mei gevierd worden met leden en oud-leden in het Sportcentrum Wieringen. Er is door de feestcommissie en dagvullend programma samengesteld.
's Middags begint om 13:30 uur de feestdag voor de jeugd. Er wordt gebasketbald onder leiding van de Den Helder Suns, verder de vrije worpbokaal, een disco, loterij en samen een hapje eten.
Om 18:30 uur begint het feest voor de senioren met een toernooi. Daar ook de strijd om de vrije worpbokaal. Er is entertainment, een bingo en natuurlijk iets te eten.
Diegenen die komen, worden verzocht zich te kleden in de stijl van de jaren 80.
Iedereen die nog mee wil doen, wordt verzocht zich aan te melden via breakout30jaar@gmail.com . Er wordt wel een bijdrage gevraagd van € 5,= om de kas kloppend te maken.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Uitslagen
Uitgegeven op 13-05-2018 om 08:51  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes
Dinsdag 8 mmei:
Succes JO1O-2 - Kleine Sluis JO1O-2 2 - 6
Woensdag 9 mei:
DWOW 2 - Succes 2 2 - 1
SVW '27 4 - Succes 3 3 - 2
Donderdag 1O mei Hemelvaartsdag)
Succes 1 - ZDH 1 7 - 1
Zaterdag 12 mei:
Succes JO11-3 - Alcmaria Victrix JO11-2 6 - 8
Succes JO1O-3 - Winkel JO1O-2 2 - 1O
Succes JO8-1 - Geel Zwart 3O JO8-1 2 - 6
Succes JO14-1 - De Foresters JO14-2 1 - 5
Succes JO11-1 - HCSC JO11-2 7 - O
Succes MO15-1 - LSVV MO15-2 3 - 2
Succes JO15-1 - Petten JO15-1 8 - O
Always Forward JO14-4 - Succes JO14-2 7 - 3
Wieringerwaard JO11-1 - Succes JO11-2 5 - 5
Vrone JO1O-1 - Succes JO1O-1 6 - 3
Callantsoog JO1O-1G - Succes JO1O-4 1 - 4
Winkel JO9-2 - Succes JO9-1 5 - 5
Texel 94 MO17-1 - Succes MO17-1 4 - 1
DTS MO13-1 - Succes MO13-1 O 9
Zondag 13 mei:
Succes 4 - Vesdo 2 6 - 1
Succes JO19-1 - Kolping Boys JO19-1 2 - 3
Succes JO17-1 - Dynamo JO17-1 4 - 2
Succes 1 - Winkel 1 O - O
Kleine Sluis 2 - Succes 2 3 - O
VVW 3 - Succes 3 6 - 1
Zeemacht 2 - Succes 5 3 - 4
DWOW 5 - Succes 6 5 - 3
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 4e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.


Voetbal Wiron
Zaterdag 12 mei:
Wiron JO19-1 - Wieringerwaard JO19-1 4 - 1
Wiron JO13-1 - Wieringerwaard JO13-1 1 - 3
ST Schagen/SRC JO11-5 - Wiron JO11-1 3 - 1
Kolping Boys JO1O-6 - Wiron JO1O-1 8 - 3
Wiron JO9-1 - Always Forward JO9-5 1O - 4
WMC MO15-1 - Wiron MO15-1 3 - 3
Wiron MO13-1 - Strandvogels MO13-1 3 - 3
Zondag 13 mei:
Wiron 1 - Sint Boys 1 6 - O
VIOS-W 4 - Wiron 2 4 - 1
Wiron VR1 - Dirkshorn VR1 4 - 5
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 5e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.


Handbal Tonegido
Woensdag 9 mei:
Con Zelo DS1 - Tonegido DS1 18 - 16
Zaterdag 12 mei:
S.C. Dynamo F1 - Tonegido F1 14 - 6
Hollandia T E3 - Tonegido E2 6 - 5
Tonegido DC2 - Tornado DC2 8 - 12
Tonegido DC1 - Schagen DC1 14 - 19
Zondag 13 mei:
DSS E3 - Tonegido E1 19 - 2
KSV D2 - Tonegido D1 13 - 1O
Tonegido DS2 - Lacom '91 DS3 1O - 2O
Tonegido HS2 - Havas HS2 3O - 11


Zaalvoetbal Succes
Lees verder...
(advertentie)
Succes hoeft zich niet in te spannen
Uitgegeven op 10-05-2018 om 16:48  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Tegen het laaggeklasseerde ZDH had Succes een opdracht. Drie punten in eigen huis houden. Zonder dat de Wieringers zich bovenmatig hoefden in te spannen werd die opdracht volbracht. Het werd een eenvoudige middag, waar het negentig minuten lang eenrichtingsverkeer was richting het Texelse doel. Zeven keer wist Succes het net te vinden en dat de uitslag niet nog hoger dan 7-1 uitkwam had niet alleen te maken met de kwaliteiten van doelman Daniel Bakker, maar ook met de scherpte in de afronding bij Succes.

De bedoelingen van Succes waren van meet af aan duidelijk. Vroeg druk zetten, snel scoren en afstand nemen. Binnen vijf minuten was het al raak. Waar Bart de Kleine de eerste kans, na een prima voorzet van Jesse de Jonge, ternauwernood gestopt zag door keeper Bakker, daar was kans nummer twee wel raak. Een werkelijk schitterende voorzet met buitenkantje rechts van Rick Jansma werd door de Kleine met de borst gecontroleerd en eenvoudig kon de snelle spits een hoek uitzoeken. 1-0. Vervolgens startte een eenzijdige periode waar het spel zich volledig op de helft van ZDH afspeelde. Tot de thee lag het tempo iets te laag om het massaal verdedigende ZDH echt lastig te maken. Desondanks waren er nog behoorlijke mogelijkheden om de score op te voeren. Zo miste Ted Jorna van dichtbij en lag keeper Bakker in de weg bij pogingen van Jesse de Jonge en Maikel Hoekstra.


(Fotografie Henk-Jan Wittink)

De tweede helft liet een zelfde beeld zien. Succes dat de veel betere ploeg was en ZDH dat simpelweg de kwaliteiten mist om voetballend mee te komen. Het liet dan ook niet lang op zich wachten dat de 2-0 viel te noteren. Uit een voorzet van de prima spelende jongeling Jesse de Jonge was het opnieuw Bart de Kleine die al vallend de bal onhoudbaar tegen de touwen kopte. Daarna was het de beurt aan Maikel Hoekstra. De bijna overal inzetbare routinier liet zien dat hij een prima stand-in is voor de geblesseerde spits Kevin de Bruin. In een tijdsbestek van een kwartier stond er 5-0 op het scorebord na een loepzuivere hattrick van Hoekstra. Alweer Jesse de Jonge gaf de beslissende voorzet. Hoekstra kopte via een been binnen. Het was vervolgens galary-play aan de Belt. ZDH werd volledig omsingeld en Succes zocht vol overgave een gaatje in de defensie. Middenvelder Jens Kaan, die overigens sterk speelde, gaf na een mooie actie de bal aan collega-middenvelder Jeroen Norder. Zijn uithaal van 20 meter werd niet klem gepakt door keeper Bakker en Hoekstra was er als de kippen bij om eenvoudig binnen te tikken. De 5-0 werd ingeluid door Bart de Kleine door drie verdedigers zijn hielen te laten zien en laag voor te zetten op Hoekstra die mooi de verre hoek vond.


Maikel Hoekstra knikt de 5-0 in de touwen na een puike voorzet van Stan de Koning.

Lees verder...
(advertentie)
Steun Succes 1 in de strijd om promotie
Uitgegeven op 08-05-2018 om 12:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Donderdag 10 mei a.s. speelt Succes om 14:00 uur thuis tegen ZDH.Omdat de mannen nog volop meedoen in de strijd om promotie naar de 3e klasse kunnen zij alle steun goed gebruiken. Kom daarom naar 'Estadio de Belt' en moedig de mannen 90 minuten lang aan!
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Verrassende winnaar bij Wieringer Expresse
Uitgegeven op 08-05-2018 om 12:07  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - In de competitie bij de Duivenclub Wieringer Expresse is het dringen aan de top, de verschillen zijn klein. Het mooie daarvan is dat er elke week wel een andere winnaar is. De eerste plaats was deze week verrassend voor Jaap Engel.

De duiven kwamen zaterdag uit Quievrain (290 Km), dat ligt tegen de Franse grens. Het was al vroeg mooi weer, dus de duiven konden al om 8:15 uur gelost worden.
De snelheid van de eerste duif bedroeg 1170 meter per minuut (70 km/uur), in concours 285 duiven door 19 deelnemers ingekorfd.
Monique draait weer goed, evenals Jo Visser, Jan Pronk kreeg ze goed, Kees
Stoepker en Henk Werkhoven volgen op kleine afstand, om straks toe te slaan.

Voorlopige uitslag:
1e J. Engel, 2e M. Hoogesteger, 3e J. Visser, 4e J. Pronk, 5e K. Stoepker, 6e H. Werkhoven, 7e, H. v Hooff, 8e W. Schoen, 9e N. Hartog, 10e S. Jorna, 11e D. Letter, 12e W. Regenmortel, 13e H. tigchelaar, 14e D. Stigter, 15e J.G. Jorna, 16e F. Kaandorp, 17e J. Jorna, 18e J. Meilink.

Aaanstaande donderdag inkorven voor de 1e Midfondvlucht Noyon.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Programma
Uitgegeven op 07-05-2018 om 12:15  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes
Woensdag 9 mei:
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
19:OO u DWOW 2 - Succes 2 18:OO u
19:OO u SVW '27 4 - Succes 3 18:OO u
Donderdag 1O mei (Hemelvaartsdag):
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
12:3O u Walking Football
14:OO u Succes 1 - ZDH 1 Marijke Steur
Terreindienst: Aart Doesburg & Dirk Jan Lont
Zaterdag 12 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
9:OO u Succes JO11-3 - Alcmaria Victrix JO11-2 Erwin van Dijk
9:OO u Succes JO1O-3 - Winkel JO1O-2 Kees Nieuwenhuizen
9:OO u Succes JO8-1 - Geel Zwart 3O JO8-1 Jesper Heyblok
11:3O u Succes JO14-1 - De Foresters JO14-2 Michel Gouma
11:3O u Succes JO11-1 - HCSC JO11-2 Wessel Steinfort
11:3O u Succes F-League Ouders
14:OO u Succes MO15-1 - LSVV MO15-2 Maarten de Kort
14:OO u Succes JO15-1 - Petten JO15-1 Dennis Foekema
Terreindienst: René Biegstraaten, Michel Leutscher & Willem Waiboer
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
12:3O u Always Forward JO14-4 - Succes JO14-2 11:15 u
11:OO u Wieringerwaard JO11-1 - Succes JO11-2 1O:OO u
8:45 u Vrone JO1O-1 - Succes JO1O-1 7:3O u
1O:OO u Callantsoog JO1O-1G - Succes JO1O-4 9:OO u
11:45 o Winkel JO9-2 - Succes JO9-1 11:OO u
14:3O u Texel 94 MO17-1 - Succes MO17-1 boot 13:3O u
1O:3O u DTS MO13-1 - Succes MO13-1 9:3O u
Zpndag 13 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
1O:3O u Succes 4 - Vesdo 2 Richard Lont
1O:3O u Succes JO19-1 - Kolping Boys JO19-1 Coen Wolthuizen
11:3O u Succes Walking Football
12:3O u Succes JO17-1 - Dynamo JO17-1 Martien Kostwinder
14:OO u Succes 1 - Winkel 1 Davey Heesakkers
Terreindienst: Stephan de Vries, Henk van Eerden & Bert Foekema
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
11:OO u Kleine Sluis 2 - Succes 2 1O:OO u
12:OO u VVW 3 - Succes 3 1O:45 u
12:3O u Zeemacht 2 - Succes 5 11:3O u
12:OO u DWOW 5 - Succes 6 11:OO u


Handbal Tonegido
Zaterdag 12 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
1O:3O u Tonegido DC2 - Tornado DC2
11:45 u Tonegido DC1 - Schagen DC1
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
1O:3O u S.C. Dynamo F1 - Tonegido F1 Dynamo Sportpark
11:4O u Hollandia T E3 - Tonegido E2 Sportveld 'De Kuil'
Zondag 13 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
11:3O u Tonegido DS2 - Lacom '91 DS3
13:OO u Tonegido HS2 - Havas HS2
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
12:3O u S.C. Dynamo DS1 - Tonegido DS1 Dynamo Sportpark
13:OO u KSV D2 - Tonegido D1 KSV De Kruising
14:4O u DSS E3 - Tonegido E1 DSS Assumburg Heemskerk
Maandag 14 mei:
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
19:OO u Zwaluwen K DMW1 - Tonegido DMW2 Zwaluwen K, de Caegh
Woensdag 16 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
19:3O u Tonegido DMW1 - Quick DMW1


Zaalvoetbal Succes
Maandag 7 mei:
Aanvang Wedstrijd Sporthal
19:OO u Succes/Athlete's Foot JO17-1 - Old Stars '77 Jun B1 Wieringen
Woensdag 9 mei:
Aanvang Wedstrijd Sporthal
19:OO u ZVV Nieuwe Niedorp Da3 - Succes/Vakgar Verfaille Da1 Multitreffer
2O:45 u Succes/Café Waddenzee Da2 - ZVV Nieuwe Niedorp Da4 Wieringen
Vrijdag 11 mei:
Aanvang Wedstrijd Sporthal
19:OO u Succes/Athlete's Foot JO17-1 - Vios '79 JO17-3 Multitreffer
19:45 u Succes/Burghout Design 5 - FCS-United 3 Multitreffer
19:45 u Succes/La Dolce Vita 6 - FC Waarland 1 Harenkarspelhal
19:5O u Succes/De Kasteleen 7 - A&M ICT Beheer 1 Wieringen
2O:3O u Succes/De Kasteleen 2 - Vios '79 3 Multitreffer
2O:4O u Succes/Gebr de Visser 3 - CV Wieringermeer 1 Wieringen
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Succes terechte winnaar
Uitgegeven op 06-05-2018 om 21:28  |  link  |  bewaar  |  print

DIRKSHORN - Succes speelde uit tegen Dirkshorn. De wedstrijd werd, na een paar keer afgelast te zijn geweest, onder een stralende zon gespeeld. Succes, dat zijn echte spitsen de Bruin en Van de Esschert door blessures en werk thuis moest laten, trad aan met invallers Jens Kaan en Wonne van Bekkum in de basis. Het elftal won met 0-2.

Dirkshorn begon in een enorm hoog tempo en gaf de Succesers geen ruimte om onder de druk uit te komen. Het resulteerde echter niet tot de gewenste vroege openingstreffer, want de schoten van respectievelijk Nick Verblauw, Björn Ruijs en Willem Korver gingen over en naast. Succes kreeg in de 11de minuut zijn eerste mogelijkheid via Jens Kaan, maar zijn schot vanaf rand 16 meter miste kracht. Kort daarop kreeg Bart de Kleine een mooie kopkans na een goede voorzet van Wonne van Bekkum, maar Dirkshorn keeper Dennis de Geus kon redden. Uit de rebound die erop volgde schoot Maikel Hoekstra naast.
Succes nam het initiatief van Dirkshorn over en werd de sterkere partij. Weer kwam er een kansje voor De Kleine, maar zijn duikkopbal op een voorzet van de veelvuldig opkomende Rick Jansma werd eenvoudig gestopt door de Dirkshorn goalie.

Halverwege de eerste helft werd een drinkpauze ingelast. De onderbreking werd door Dirkshorn aangegrepen om zich iets te herpakken. Nick Verblauw van Dirkshorn kreeg een prima kans. Hij kon alleen op keeper Martijn Lont af, maar die plukte te bal prima van de schoen van Verblauw waardoor de stand nul tegen nul bleef.
Uit de hierop volgende tegen counter kwam De Kleine na een lange rush tot vlak bij het Dirkshorn doel, maar een goede eindpass op Maikel Hoekstra bleef uit. Ook een schot van Youri Jansma, die door een mooie pass van Ted Jorna werd weggestuurd, trof geen doel.
De beste kans voor rust was voor Lex Hellinga van Dirkshorn, maar alleen voor het doel van Succes maaide hij over de bal.

Na rust kwam Succes met Jesse de Jonge voor Wonne van Bekkum. Dit bleek geen verkeerde ingreep. Want was Succes de eerste helft al de sterkere partij, met Jesse de Jonge werd Succes ook gevaarlijker. Een paar goede aanvallen van Succes leverden een paar mogelijkheden op voor Stan de Koning en de hard werkende Maikel Hoekstra, maar een doelpunt bleef nog uit. In de 70ste minuut schoot de prima spelende Jesse de Jonge hard in, maar zijn schot werd gepareerd door de Dirkshorn doelman. Uit de rebound wist Maikel Hoekstra te scoren, maar zijn goal werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Even later was De Kleine met wéér een kopbal dichtbij een doelpunt, maar de bal werd makkelijk gepakt door De Geus van Dirkshorn. En Hoekstra zag zijn inzet geblokt na goed te zijn aangespeeld door Jesse de Jonge.

Hoewel Succes veel sterker was en steeds meer begon aan te dringen met goede snelle aanvallen bleef een doelpunt uit. Kon doelman De Geus een mooie vrije trap van Jeroen Norder nog uit zijn doel tikken, even later was Norder in de 86ste minuut wel spekkoper toen hij de 0-1 binnen kon schieten na een prima actie van Bart de Kleine. Twee minuten later had Hoekstra de wedstrijd kunnen beslissen, maar alleen voor de keeper faalde hij. Weer twee minuten later zag De Jonge zijn goed ingeschoten bal met een super reflex door De Geus gestopt. Ook een hard schot van Youri Jansma wist hij nog te stoppen door de bal corner te tikken. Uit de hierop volgende corner was Bart de Kleine er als de kippen bij om via een soort omhaal de 0-2 en einduitslag aan te tekenen.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
Wie moet de nieuwe burgemeester kiezen?
De provincie (CvdK) samen met het gemeentebestuur (de raad)
De gemeenteraad
De gemeenteraad in combinatie met een referendum onder de bevolking
De inwoners naar de stembus
  
Occasions
Citroen C1 Ambiance inklusief afleverkosten
€ 3.445,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi 5drs Sport inklusief rijklaarmaak kosten
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Arie Keppel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...
Buienradar: