PEENPOP NOG NIET WAAR HET EIGENLIJK ZIJN MOET
Uitgegeven op 02-06-2003 om 20:39  |  link  |  bewaar  |  print

Uitzinnig publiek tijdens het optreden van Sesam, Peenpop 2003 (www.sesamband.nl)Middenmeer - Weer is de organisatie van het Peenpopfestival in Middenmeer er niet in geslaagd om het muziekevenement van de grond te krijgen. Het festijn, dat afgelopen vrijdag en zaterdag voor de zesde maal werd gehouden op het ijsbaanterrein en dat honderden, zo niet duizenden, bezoekers had moeten trekken, werd zeer matig bezocht.
Het had allemaal zo mooi kunnen zijn. Bezoekersrecords hadden gebroken kunnen worden. Maanden geleden werden de mensen in de Wieringermeer al bedolven onder de flyers van Peenpop. De weergoden waren de muziekliefhebbers gunstig gezind. Een sluier van vakantiegevoel was over de Noordkop heengetrokken. Ontspannen en genieten, lekker Peenpoppen; dat waren duidelijk de sleutelwoorden die dit warme weekeinde hadden moeten typeren. Alle ingrediŽnten voor een record aantal bezoekers waren aanwezig. Maar het grote publiek bleef thuis.
Naar de oorzaak hiervan kan men slechts gissen. Want waarom bleef men massaal weg? Misschien wel omdat de mensen verzadigd zijn. Op het moment dat in het voorjaar de natuur begint te ontluiken, wordt het ene feestje na de andere georganiseerd. Een stortvloed aan evenementen doet een bovenmatig beroep op de portemonnee. Want om mee te doen met de feestjes moet diep in de eurobuidel worden getast. Tegen deze achtergrond is dan zelfs een inzet van tweehonderd procent van een enthousiaste Peenpop-organisatie niet voldoende.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
1979 de laatste echte sneeuwinter op Wieringen? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...