Nieuwe multimiljonair op Wieringen
Uitgegeven op 30-11-2010 om 15:22  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Dat zou vanaf nu zomaar kunnen. Krasloten en de Lotto kunt u al spelen bij Mulder's Hobbie, vanaf vandaag kunt u er ook terecht voor de Staatsloterij.


Het heeft even geduurd - leidingen voor de computer en zo - maar vanaf vandaag kunt u in Hippolytushoef weer terecht voor staatsloten. Mulder's Hobbie in de Hoofdstraat verkoopt ze. Ook voor de Lotto en Krasloten kunt u hier terecht. Cadeautip, een Oudejaarslot van de Staatsloterij. Hoofdprijs 27,5 miljoen euro!

ADVERTENTIE



Gerinkel in de winkel in Den Oever!!


Vanaf vrijdag 26 November gaat in de winkels van Den Oever de telefoon weer rinkelen. Dan gaat namelijk de jaarlijkse Decemberactie weer van start .Zakenclub Den Oever gaat wegens het grote succes van vorig jaar,de actie is zowel door de middenstanders als door het winkelende publiek zeer positief ontvangen,de actie herhalen. Sinterklaas zal de winkels gaan bellen en de klant die op dat moment aan het afrekenen is wint een prijs die direct af te halen is bij Snackbar Smultaria Den Oever. Dus boter bij de vis .Er zijn 144 prijzen te winnen die gelijkmatig over de 4 actieweken zijn verdeeld. De deelnemende leden krijgen een raamposter,hieraan kunnen de klanten herkennen dat de winkelier meedoet aan de Decemberactie. Ook dit jaar hopen we weer op een succesvolle actie.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: