Kwartje Triatlon Anna Paulowna
Uitgegeven op 17-08-2010 om 18:53  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Aanstaande zaterdag, 21 augustus 2010, is het weer zo ver Het kwartje triatlon Anna Paulowna wordt weer gehouden. Het evenement dat in 1983 het levenslicht zag is al jaren een begrip in de Anna Paulowna polder.

Natuurlijk zijn de verrichtingen rondom ‘Het kwartje triatlon’ weer live te volgen bij de Lokale Omroep Tsarina. Dit jaar zal in het kader van de samenwerking tussen de lokale omroepen van Anna Paulowna en Wieringermeer de uitzendingen ook te volgen zijn bij Radio Wieringermeer.

Op inzet van mensen en materieel wordt ook dit jaar niet bezuinigd een team van ruim 10 mensen zal Lokale Omroep Tsarina op de bekende wijze verslag doen van de verrichtingen op het parcours. Zo zullen er 4 verslaggevers, 4 camera mensen en een fotograaf op het parcours aanwezig zijn en zij worden ondersteunt door 2 verslaggevers in de studio. Daarnaast is er natuurlijk nog het aspect techniek dat door een aantal mensen wordt behartigd.

Kortom Lokale Omroep Tsarina is er klaar voor! Het Kwartje Triatlon is te volgen via Tsarina 104.9 FM in de ether en 89.0 MHz op de kabel en via de live streaming op www.tsarina.nl. En natuurlijk dit jaar ook via de frequenties van Radio Wieringermeer 107.0 FM in de ether en 96.5 MHz op de kabel en via live streaming op www.radiowieringermeer.nl.


(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Schieten achter dijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...