Lions Fietstocht KiKa goed voor gift 3000 euro
Uitgegeven op 31-05-2010 om 18:53  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Alles was tot in de puntjes geregeld, maar op ťťn factor hadden de organisatoren van de Lions KiKa Fiets- en puzzelrit door Anna Paulowna, Wieringen en Wieringermeer, geen invloed. Dat was het weer. En daardoor liet het aantal deelnemers te wensen over.


Tevreden gezichten na de perfect verlopen Lions KiKa Fiets- en puzzelrit: vlnr. Edwin van Stam (Lions Anna Paulowna), Udo Stam (KiKa) en Dirk Broersen (Lions Wieringen/Wieringermeer).

Vooraf hadden de organiserende Lionsclubs (Anna Paulowna en Wieringen/Wieringermeer) al met elkaar afgesproken dat ze garant zouden staan voor een substantiŽle gift aan KiKa. Die werd bepaald op Ä3000,-.
Een cheque met dat bedrag werd overhandigd aan de regionale vertegenwoordiger van KiKa in de Noordkop, Udo Stam. Dat gebeurde op het Preuvenemint bij restaurant 99, waar de dag werd afgesloten. Het geld wordt benut voor onderzoek naar kinderkanker en hoe patiŽntjes deze ziekte beter kunnen dragen.
De winnaars van de puzzelrit krijgen persoonlijk bericht en kunnen waardebonnen voor lunch of diner tegemoet zien. Gestimuleerd door de vele positieve reacties van deelnemers hebben de beide Lionsclubs eendrachtig besloten de tocht volgend jaar opnieuw op de agenda te zetten.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Onderneming Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...