Open Dag Dierentehuis 't Schuthok
Uitgegeven op 06-05-2010 om 21:44  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Op zondag, 9 mei houdt Dierentehuis ít Schuthok Open (moeder) Dag. Het belooft een gezellige dag te worden, met diverse demonstaties op het gebied van hondentrainingen. Voor de liefhebbers is er een 2de hands kledingbeurs met voor elk wat wils.

Het accent van de Open Dag zal liggen op het adoptie- en donatieplan, om zodoende het asiel te behoeden voor de ondergang en het enigszins op de financiŽle rails te houden. Het zou toch te gek zijn dat de officiŽle dieropvang van Den Helder en omstreken voor dierenvoeding een beroep zou moeten doen op de dierenvoedselbank

Voor de kinderen is er gelegenheid om zich te vermaken op een speciaal ingericht speelveld en er zijn de nodige versnaperingen, zoals b.v. popcorn en limonade. Er kan in en om het asiel worden rondgelopen en daarbij zullen uiteraard de nodige vragen uit voort komen, die beantwoordt zullen worden door de vaste medewerkers van het asiel. Het asiel is altijd op zoek naar vrijwilligers, zowel voor de verzorging van de dierenverblijven, als wel voor de verzorging van moeders met kittens als gastgezin.

Een ieder is van harte welkom op zondag, 9 mei a.s. van 11.00 tot 17.00 uur in ít Schuthok, Rijksweg 4 Den Helder
De koffie staat klaar!
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Winter 1979 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...