Bibliobus per februari ook in Wieringermeer
Uitgegeven op 07-01-2009 om 19:58  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERMEER - Vanaf 5 januari toert KopGroep Bibliotheken met een eigen bibliobus door de Kop van Noord-Holland. De bus rijdt vanaf februari ook door de Wieringermeer. De gemeenteraad van Wieringermeer heeft pas op 18 december besloten dat de bibliobus in de Wieringermeer kan blijven rijden, zij het wel minder.

Gezien de korte voorbereidingstijd was het niet mogelijk om deze standplaatsen nog in het rooster van januari in te passen. De bus komt vanaf februari om de week langs in Kreileroord en Slootdorp. Vanaf 4 februari staat de bus in de even weken van 10.45 uur tot 11.45 uur bij basisschool Het Creiler Woud in Kreileroord en vanaf 11 februari in de oneven weken van 10.45 uur tot 11.45 uur in Slootdorp. De exacte standplaatsen daar worden nog bekend gemaakt. De busleden hebben inmiddels hun nieuwe pas thuisgestuurd gekregen. Die kan voortaan in alle vestigingen van KopGroep Bibliotheken gebruikt worden, dus ook in de nieuwe bibliotheek van Middenmeer of in de bibliotheek in Wieringerwerf.
Een ander voordeel is dat de materialen uit de andere bibliotheken ook in de bus kunnen worden ingeleverd. Busleden uit de Wieringermeer mogen hun materialen in februari boetevrij inleveren in de bus.
Voor meer informatie over tijden en standplaatsen www.kopgroepbibliotheken.nl
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oude ansichtkaart De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...