Wonderlijk Wieringen brengt glossy magazine uit
Uitgegeven op 10-03-2020 om 23:24  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Wonderlijk Wieringen, de vroegere VVV op Wieringen, brengt in april een luxe toeristisch magazine uit. Hierin uiteraard tips, adressen, wetenswaardigheden en wat er zoal te doen is op het voormalig eiland in 2020.


Tipje van de sluier, eerste opzet van de omslag. Het magazine is dit seizoen te verkrijgen in het kantoor/VIC in Den Oever en ligt bij de leden van Wonderlijk Wieringen. Dit zijn veelal de logiesverstrekkers, horeca en een aantal winkels. Leden van Wonderlijk Wieringen mogen een gratis advertentie plaatsen. Niet leden die ook willen adverteren kunnen informatie ontvangen via: info@wonderlijkwieringen.nl

In deze uitgave is ook ruimte voor een evenementenkalender. Hierbij een omroep om uw evenement te mailen naar Wonderlijk Wieringen. Wellicht staat uw evenement al op de kalender, misschien ook niet. Reacties kunt u zenden naar: info@wonderlijkwieringen.nl.

In het magazine komt ook een verwijzing naar de rubriek 'OP STAP' op Wieringernieuws te staan, dus men kan uw evenement absoluut sowieso terugvinden.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Algemeen nieuws: