VZV behaalt gemakkelijke zege op Havas
Uitgegeven op 24-11-2019 om 20:46  |  link  |  bewaar  |  print

ALMERE - De reserves van JuRo Unirek/VZV behaalden tegen Havas een klinkende zege, 18-30. VZV begon serieus aan deze wedstrijd en liep in de tweede helft uit naar een riante voorsprong.

De wedstrijd ging in de beginfase nog tamelijk gelijk op. Havas nam zelfs twee maal een voorsprong. Echter gaandeweg de 1e helft lieten de dames van VZV2 duidelijk zien een klasse beter te zijn en stelde het team van Coach Ard de Ruiter orde op zaken. Demy Worst zorgde voor de gelijkmakers en via Renee Kolken, Carmen v d Kroon (archieffoto), Romy Zengerink en weer Demy Worst pakte VZV een 3-7 voorsprong. Havas klampte echter weer aan en kwam zelfs terug in de wedstrijd 6-7. VZV schakelde een tandje bij en Carmen v d Kroon tekendede laatste treffer voor rust aan. Ruststand 8-12.

De 2e helft kwam JuRo Unirek/VZV goed uit de startblokken en vergrootte de voorsprong door treffers van Demy Worst, Romy Zengerink en Carmen v d Kroon naar 9-16. De thuisploeg gaf zich echter nog niet gewonnen en kwam terug naar 11-16. Het team van Ard de Ruiter was op alle fronten beter en gaf geen krimp. De voorsprong kwam totaal niet in gevaar en VZV breidde die gestaag uit. Alle speelsters hadden een aandeel in de score.
Floor Groenveld, Jet Jimmink en Tessa Fijnheer tilden de stand zelfs naar 14-26 en nog was de koek niet op. Albertine Abube en Lotte Houtenbos maakten ook nog een fraaie treffers.
Bij het laatste fluitsignaal van de goed en consequent fluitende arbiters nam Renee Kolken de laatste treffer voor haar rekening. Eindstand 18-30.

Doelpunten: Carmen v d Kroon 8, Demy Worst 6, Jet Jimmink 3, Renee Kolken 3, Floor Groenveld 3, Romy Zenderink 3, Lotte Houtenbos 2, Albertine Abube 1, Tessa Fijnheer 1.