Dagelijkse leiding ZeeVerse Vismarkt nu bij Jan Jaap Kuin
Uitgegeven op 09-11-2019 om 11:26  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Enkele weken geleden is de dagelijkse leiding van de ZeeVerse Vismarkt overgenomen door Jan Jaap Kuin. Jan Jaap volgt hiermee Gert Jan Sneekes op die op zijn beurt eerder de taken van Gerbrand Smid had overgenomen.


Jan Jaap voelt zich als de zogezegde vis in het water in de afslag.

De week begint voor Jan Jaap op maandag, dan wordt er overleg gevoerd met Esmeralda Dekker de andere drijvende kracht achter de ZeeVerse Vismarkt. Er wordt gekeken naar de aanbieding van de week. Deze wordt de dag erop verspreid in de nieuwsbrief en wekelijks gepubliceerd op Wieringer- en Hollandskroonnieuws.nl. Jan Jaap koopt vervolgens de vis in de afslag, of hij laat dit ook wel via Antoon Tijsen lopen. Schelpdieren en produkten die in Den Oever niet te koop zijn worden elders besteld.
Op vrijdagmiddag begint voor Jan Jaap de markt met het opstellen van de kramen en de verkoop en schoonmaakruimtes in de hal van de visafslag. Zaterdagochtend om zes uur wordt nadat het ijs op de tafels is uitgestrooid de vis erop gelegd en kan de wekelijkse markt beginnen. De bestellingen worden dan ook klaargezet. Jan Jaap: 'Er komen altijd redelijk veel bestellingen binnen en de meeste bezoekers van de ZeeVerse Vismarkt komen van buiten Wieringen.'
Jan Jaap heeft tevens het beheer over de visrokerij van de markt. Dit werd eerder door Frank en Gerbrand gerund. Naast de vele soorten verse vis en schelpdieren kunt u op de ZeeVerse Vismarkt terecht voor groenten maar ook voor streekspecialiteiten bij Marion Lont. Dus, mocht u er nog nooit geweest zijn, kom dan gerust eens een kijkje nemen.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
December is voor mij
Sinterklaas
21 december, de dagen worden langer
Kerst
Oud en Nieuw
  
Occasions
Toyota Auris TS Hybrid executive inklusief afleverkosten16
€ 16.445,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Sport 5drs inclusief afleverkosten
€ 4.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Pieter Klein - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...