Reserves JuRo UnirekVZV door naar volgende bekerronde
Uitgegeven op 06-11-2019 om 14:22  |  link  |  bewaar  |  print

T VELD - De reserves van JuRo Unirek/VZV hebben met een overtuigende overwinning (15-32) behaald tegen het in de Eersteklas spelende team van Westfriezen uit Zwaag.


Archieffoto Thea Groen: Lotte Houtenbos weer terug op niveau, Topscorer met 5 Briljante Treffers.

Het team van coach Tim van Amstel had al eerder twee ploegen in hoger spelende klassen uitgeschakeld, waardoor het twee niveaus hoger uitkomende VZV gewaarschuwd was om niet hetzelfde in Sporthal Zwaag te overkomen. Zo’n 200 handballiefhebbers hebben genoten van een mooie pot handbal waarin keepster Aranka Deun ondanks het verlies een hoofdrol vervulde. De eerste aanvallen van VZV wist ze nog op miraculeuze wijze onschadelijk te maken maar kon niet verhinderen om toch 32 tegentreffers te moeten incasseren. Het niveau was simpelweg te groot om nogmaals een stunt uitte halen in dit bekertoernooi. VZV heeft naast uitstekende keepster ook een groot scorend vermogen in hun team wat moeilijk te verdedigen is. Het team van VZV coach Ard de Ruiter wist bij het rustsignaal al met een ruime 5-15 voorsprong naar de kleedkamer te gaan.
Ruststand 5-15.

Na de thee Scoorde Lotte Houtenbos net als in de eerste helft de eerste treffer waar ze net als Britt Stammes met 5 treffers topscorer zou worden. VZV liet zien dat het vanaf het begin signaal deze bekerwedstrijd serieus zou nemen en speelde de volle zestig minuten in een hoger tempo met meer scherpte en diepgang wat in de afronding tot uiting kwam. Ook zat het de thuisploeg niet altijd mee, meerdere keren belande hun schoten op de paal of lat daar stond wel tegenover dat keepster Deun veel meerdere tegentreffers wist te voorkomen en twee strafworpen uit haar doel wist te ranselen. Voor Westfriezen was het beker toernooi al geslaagd al hadden ze graag nog eens voor een stunt willen zorgen, maar tegen dit talent volle team behoorde dat niet tot de mogelijk heden. Ook VZV was er opgebrand om het net als vorig jaar weer ver in het bekertoernooi te schoppen. Er wordt alweer uitgezien naar de volgende tegenstander, mogelijk treft VZV DSO uit de regio dat ZAP kansloos uit de beker kegelde. Renee Kolken scoorde de laatste treffer, waar bij het VZV team alle speelsters hun aandeel hadden in deze ruime overwinning.
Eindstand 15-32.

Doelpunten: Britt Stammes en Lotte Houtenbos 5, Tessa Fijnheer en Krissy Hogervorst 4, Floor Groenveld en Carmen v d Kroon 3, Lynn Klesser en Jet Jimmink 2, Demy Worst- Romy Zengerink- Zoë de Bruijne en Renee Kolken 1.

Theo Moras
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Scheermes en de Nachtuil - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...