VZV doet aan klantenbinding tegen V&L
Uitgegeven op 03-10-2019 om 14:35  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - Na de prima prestatie van de reserves van VZV tegen Wijhe '92 is het zaterdagavond 5 oktober weer de beurt aan het team van trainer/coach Rolf Schulte. Tegenstander in Sporthal 't Zijveld is Geonius/V&L uit Geleen. Deze wedstrijd begint om 19:00 uur.

Met mooie affiches worden de trouwe supporters attent gemaakt op dit treffen in de Eredivisie.
In de eerste thuiswedstrijd tegen Voorwaarts is met succes een nieuwe sponsoractie geïntroduceerd met genummerde tennisballen.
Nu wordt aandacht gevraagd voor een bestaande actie. De drijfveren Leny en Astrid achter de club van 75 hebben momenteel 80 leden en willen dat aantal dolgraag uitbreiden tot 100 om de vereniging draaiende te houden.
Iedereen die zich aanmeldt of een nieuw lid aanmeldt voor deze mooie 'club van 75' ontvangt bij de eerst volgende thuiswedstrijd een appeltaart (en een dikke zoen) van Leny. Een extra stimulans om het doel te bereiken. Bovendien mogen de deelnemers aan deze actie, die € 75 kost, gratis alle thuiswedstrijden van het eerste team.
Voor de trouwe VZV aanhangers is dit geen bijzondere grote uitgave gezien de entree momenteel € 5,00 bedraagt en de bijdrage compenseert het entreegeld nagenoeg.

Voor de VZV Voetbal aanhang van het gepromoveerde elftal van VZV 1 staat de Derby tegen Con Zelo zondagmiddag 6 oktober op het programma.
Als het weer het toelaat begint deze Derby om 14:00 uur op Sportpark de Groet aan de Smeetsweg in Waarland.


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Algemeen nieuws: