Niet klagen maar even vragen!
Uitgegeven op 29-08-2019 om 00:55  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Mensen mopperen weleens op de gemeente Hollands Kroon. Dan zegt men dat vroeger alles beter was, maar toen mocht er bijvoorbeeld nog met gif gespoten worden en dat mag nu niet meer. Fout! Als je communiceert met Kernbeheer kan er heel veel geregeld worden. Neem nu de vrijwilligers die het Kooibos bij Hippolytushoef onderhouden.


Eerko Kostwinder is één van hen, zij wilden nieuw gaas om rondom de vijver te plaatsen. Even bellen en overleggen en... het kan in Hollands Kroon. Mensen die de armen uit de mouwen steken worden geholpen. Mooi toch? O ja, de gemeente kan het ook niet helpen dat spuiten niet meer mag. Maar als je samen met de buren de omgeving bijhoudt helpt de gemeente met spullen en afvoeren van vuil. Zeuren kan altijd, doen is twee!

Eerko Kostwinder: 'De rollen gaas zijn geleverd door Marco en zijn collega. Wij als Kooibos team worden bedankt voor onze inzet. Ik wil namens ons team, Kernbeheer Hollands Kroon bedanken voor het leveren van het gaas. Zaterdag gaan wij het afmaken.'

Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met Kernbeheer via de website van de gemeente. Wilt u Co helpen? Je bent van harte welkom.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 15.250,-

Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Algemeen nieuws: