37e Kwartje Trio Triathlon Live op Noordkop Radio
Uitgegeven op 18-08-2019 om 11:14  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF – De 37e editie van het Kwartje Trio Triathlon is zaterdag 24 augustus live te volgen via Noordkop Radio. Van start tot finish, inclusief voor- en nabeschouwing!Een kleine vijfhonderd deelnemers maken dit jaar hun opwachting. De individuele deelnemers moeten 1 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en dan nog eens tien kilometer lopen. Bij de trio’s wordt het kwartje triathlon verdeeld over drie groepsleden. De start is bij het Oude Veer in Anna Paulowna en de finish op het Ceresplein in Breezand.

Noordkop Radio is tussen 12.00 en 16.00 uur present met een uitgebreide voorbeschouwing, een live wedstijdverslag en interviews na afloop. Tijdens het kwartje komt de informatie live vanaf het parcours, waar de lokale omroep voor Hollands Kroon twee motoren heeft meerijden. Ook bij start-finish staat een medewerker paraat om de luisteraars van de meest actuele informatie te voorzien. Het geheel wordt aan elkaar gepraat en technisch in juiste banen geleid door twee medewerkers in de radiostudio in Hippolytushoef. Natuurlijk worden er ook (video)beelden gemaakt voor tv en website (noordkopnieuws.nl).

Alles is te volgen via 106.6 FM, maar natuurlijk ook via de kabel (Ziggo 89.0), noordkopnieuws.nl en via de gratis te downloaden Noordkop app.
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Jubileumbezoek Beatrix - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...