Wereldwinkel Wieringen bestaat 25 jaar
Uitgegeven op 23-06-2006 om 19:51  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - In week 25 laat Wereldwinkel Wieringen weten dat zij 25 jaar bestaat. Waarschijnlijk behoorlijk uniek, zo’n jubileum van een vrijwilligersorganisatie waarin enkele leden al vanaf het begin (zeer) actief zijn en waar de sfeer onderling prima is.

Er is een jubileumkrant uitgegeven voor en groot deel gemaakt door de vrijwilligers van de Wereldwinkel. In deze jubileumkrant leest u mee met Magda v. Dorssen en Henny Reis over de oprichting 25 jaar geleden en alles wat er in die jaren gepasseerd is. Daarnaast volgen er artikelen van enthousiaste vrijwilligers, klanten en producenten over hoe bijzonder het werk en de producten van de Wereldwinkel eigenlijk is en zijn.

Op zaterdag 24 juni is er een feestochtend in en rond de winkel waarbij zoveel mogelijk Wereldwinkel personeel in exotische kleding zal verschijnen. Alle klanten en belangstellenden zijn om 10.30 uur welkom om naar het openingswoord van Pasja Jan te komen luisteren. Daarna kunt u tot 12.15 uur op jacht gaan naar leuke koopjes, genieten van (h)eerlijke koffie en thee met feestelijke hapjes en kunnen de kinderen een eigen wierookhouder kleien. Dit alles onder aanstekelijke djembémuziek. Er is ook een foto-expositie in de Hoofdstraat te bezichtigen. Daarnaast start een stempelactie die u bij een volle kaart, een korting geeft van – hoe kan het ook anders - €2,50.
We hopen u te mogen ontmoeten in de winkel, op deze speciale dag, om met ons mee te vieren dat 25 jaar vrijwilligerswerk zo’n mooi resultaat heeft opgeleverd!

Het feestprogramma voor de rest van het jaar ziet er als volgt uit:
Op 25 juni een brunch voor alle medewerkers en oud-medewerkers van de Wereldwinkel, dit zijn in totaal zo’n 65 personen.
Op 25 september een open avond in de Harmonie te Hippolytushoef die verzorgd wordt door importeur Barbosa de Brasil.
Op 16 november is er een modeshow van SARI met kleding van eerlijk ingekochte stoffen.
Kortom, genoeg redenen om het komende jaar de activiteiten van de Wereldwinkel Wieringen te volgen!
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Au! - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...